Guest Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) Όνομα Συγγραφέα: Thodoris Είδος: Μυστηρίου με στοιχεία θρίλερ (δεν είδα να υπάρχει κατηγορία "Μυστήριο" οπότε την ανεβάζω εδώ αν και δεν είναι τρόμος) Βία; Ελάχιστη Σεξ; Όχι Αριθμός Λέξεων: 4,407 Αυτοτελής; Ίσως, δεν έχω σκεφτεί συνέχεια αλλά θα μπορούσε (to be continued...). Σχόλια: Είχα δει μία ταινία θρίλερ σχετική με αγοραφοβία (Intruders -2015- ) και αμέσως την εμπνεύστηκα λόγω του vibe αυτού. Αρχείο: Αγοραφοβία.docx Edited March 16 by Thodoris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted March 16 Share Posted March 16 Spoiler Ωραία ιστορία. Η γραφή σου μου άρεσε πολύ, μπορώ να πω. Όμως, στάθηκα σε δύο σημεία: Το πρώτο σημείο είναι το βασικό στοιχείο της πλοκής σου το οποίο παίζει συχνά γύρω μας (το συναντάμε αρκετά στις ειδήσεις) και κατά κάποιον τρόπο δημιούργησε, νομίζω, μια κοιλιά στη αφήγησή σου (δηλαδή: η εξιστόρηση των γεγονότων ήταν πιο αργή από τις σκέψεις που έκανα λόγω του ότι είχα αντιληφθεί που το πήγαινες. Κρίμα, δηλαδή, που μου δημιούργησε αυτή την αίσθηση, γιατί η γραφή σου είχε κερδίσει την προσοχή μου). Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με το τελευταίο κομμάτι της ιστορίας σου το οποίο νομίζω πως ήθελε μερικά περάσματα ακόμα για να γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο και στρωτό (μου έδωσε λίγο την εντύπωση πως το έγραψες βιαστικά. Ήταν δηλαδή μερικά κλικ πιο κάτω σε ποιότητα από τα πρώτα 2/3 περίπου της ιστορίας σου. Επίσης, μπερδεύτηκα και με τα εκατομμύρια, είχες κάπου μερικά παραπάνω 9αρια από όσα έπρεπε; Δεν τα πάω και πολύ καλά με τους αριθμούς, οπότε μπερδεύτηκα κι εκεί, με τα ποσά). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted March 16 Share Posted March 16 (edited) 35 minutes ago, Nick V. said: Reveal hidden contents Ωραία ιστορία. Η γραφή σου μου άρεσε πολύ, μπορώ να πω. Όμως, στάθηκα σε δύο σημεία: Το πρώτο σημείο είναι το βασικό στοιχείο της πλοκής σου το οποίο παίζει συχνά γύρω μας (το συναντάμε αρκετά στις ειδήσεις) και κατά κάποιον τρόπο δημιούργησε, νομίζω, μια κοιλιά στη αφήγησή σου (δηλαδή: η εξιστόρηση των γεγονότων ήταν πιο αργή από τις σκέψεις που έκανα λόγω του ότι είχα αντιληφθεί που το πήγαινες. Κρίμα, δηλαδή, που μου δημιούργησε αυτή την αίσθηση, γιατί η γραφή σου είχε κερδίσει την προσοχή μου). Το δεύτερο σημείο έχει να κάνει με το τελευταίο κομμάτι της ιστορίας σου το οποίο νομίζω πως ήθελε μερικά περάσματα ακόμα για να γίνει λίγο πιο ξεκάθαρο και στρωτό (μου έδωσε λίγο την εντύπωση πως το έγραψες βιαστικά. Ήταν δηλαδή μερικά κλικ πιο κάτω σε ποιότητα από τα πρώτα 2/3 περίπου της ιστορίας σου. Επίσης, μπερδεύτηκα και με τα εκατομμύρια, είχες κάπου μερικά παραπάνω 9αρια από όσα έπρεπε; Δεν τα πάω και πολύ καλά με τους αριθμούς, οπότε μπερδεύτηκα κι εκεί, με τα ποσά). Να με συγχωρέσεις αλλά δεν ξέρω πως να απαντήσω έτσι ώστε να είναι κρυφό και να κάνεις κλικ για να ανοίξει το σχόλιο (όπως το δικό σου) οπότε θα το γράψω έτσι για την ώρα. 1) Δεν είχα σκοπό να το γράψω με αυτή τη μορφή, αρχικά σκέφτηκα να το γράψω ως εξιστόρηση σε πραγματικό χρόνο και όχι ως ο ψυχρός παρατηρητής που εξιστορεί/αφηγείται το τι συνέβη, για να δίνει την εντύπωση πως διαδραματίζεται σε εμένα αυτή τη στιγμή και να κάνω τον αναγνώστη να ταυτιστεί μαζί μου. Το θέμα είναι πως το έγραψα σε 40 λεπτά επειδή ήθελα να δω μία ταινία (μετά την ταινία αυτή που μου ενέπνευσε την ιστορία) και το έγραψα πιο πολύ σε δοκιμαστική φάση, απλά να υπάρχει σαν "προσχέδιο" (ή "πνευματική μακέτα" αν προτιμάς) ας το πω, ώστε μετέπειτα να ασχοληθώ μαζί του. Δεν μου αρέσουν οι προχειροδουλειές απλά εκείνη την ώρα δεν ήμουν απόλυτα αφοσιωμένος στη συγγραφή(λάθος, το ξέρω). Σχετικά με τα χρήματα, είχε 7 εκατομμύρια και κάτι (δεν θυμάμαι ακριβώς το ποσό, έβαλα 7 εκατομμύρια για να δικαιολογηθεί η άνεση της Αριάδνης μετά με όσα συμβαίνουν, αν της έπαιρνε όλα της τα λεφτά ίσως να πάθαινε νευρικό κλονισμό και σαν τέλος δεν θα μου άρεσε αυτό) και της έκλεψε λιγότερο από 1 εκατομμύριο (999 χιλιάδες 999 ευρώ και 50 λεπτά) λόγω της πολιτικής της τράπεζας για αναλήψης (να μην υπερβαίνουν του ενός εκατομμυρίου). Ευχαριστώ πολύ για την εποικοδομητική κριτική, θα το γράψω ξανά κάποια στιγμή. ΥΣ - με το δίκιο σου μπερδεύτηκες! Εκεί που γράφω το ποσό που της έκλεψε πρόσθεσα κατά λάθος ένα παραπάνω 9άρι με αποτέλεσμα να είναι 9 εκατομμύρια, όχι 999χιλιάδες. My bad!! Edited March 16 by Thodoris Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts