Γιώργος77 Posted Thursday at 07:11 PM Share Posted Thursday at 07:11 PM Καλησπέρα σας! Τι κάνετε, καλά; Καλά κι εμείς. Κοιτάξτε, μου έστειλαν ένα μήνυμα. Το μήνυμα λέει ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε. Να σοβαρευτούμε. Να βάλουμε το καλό μας κουστούμι, το φόρεμα ή ένα επίσημο ένδυμα τέλος πάντων. Να συγκεντρωθούμε... και να πάρουμε μέρος στον 62ο Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας του sff.gr. Το μπορούμε; Το έχουμε;;; 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris Posted Thursday at 07:17 PM Share Posted Thursday at 07:17 PM (edited) Με τι θεματολογία αυτή τη φορά; Και έως πόσες λέξεις θεωρείται σύντομη; ΥΣ - θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω αλλά έχω θέμα με την εφαρμογή του Word για android κινητά* (δεν έχω υπολογιστή, μόνο το κινητό μου) οπότε αν μπορεί κάποιος/α να μου γράψει αν μπορώ αντί για αρχείο Word, να την γράψω ως κείμενο και να το βάλω σε spoiler/hidden αν χρειάζεται. ~ Ευχαριστώ ~ * Δεν ανοίγει καθόλου, κρασάρει συνέχεια και όταν σώζω ένα αρχείο δεν δέχεται τις αλλαγές, όλα αυτά τα bugs εμφανίστηκαν μετά την τελευταία ενημέρωση που έκανα στο κινητό μου, δεν μπορώ να κάνω downgrade σε προηγούμενη έκδοση (απαιτεί να κάνω root το κινητό) οπότε δεν μπορώ να επεξεργαστώ κάποιο αρχείο, μόνο κειμενάκια ως έχειν μπορώ να ανεβάζω εδώ Edited Thursday at 07:21 PM by Thodoris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος77 Posted Thursday at 07:18 PM Author Share Posted Thursday at 07:18 PM (edited) Τι ωραία που περνούσαμε, παλιά στο Τέξας... Edited Friday at 05:11 AM by Γιώργος77 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris Posted Thursday at 07:22 PM Share Posted Thursday at 07:22 PM Α, καουμποίστικο το μενού αυτή τη φορά; 🤠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιώργος77 Posted Thursday at 07:26 PM Author Share Posted Thursday at 07:26 PM (edited) Αλλά και στο Διάστημα δεν ήταν άσχημα... Edited Thursday at 07:27 PM by Γιώργος77 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thodoris Posted Thursday at 07:31 PM Share Posted Thursday at 07:31 PM Και καουμποίστικο και στο διάστημα, όπως αυτή η ταινία: 👽🤠 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted Thursday at 09:37 PM Share Posted Thursday at 09:37 PM @Γιώργος77 Σε ενημερώνω ότι έφτιαξα το Event για τον 62ο διαγωνισμό. Αν θέλεις, μπορείς να δημοσιεύεις εκεί τις εικόνες (hints). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted Friday at 07:38 AM Share Posted Friday at 07:38 AM Άμαξα; Όχημα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Friday at 09:15 AM Share Posted Friday at 09:15 AM ΠΑΡΆΝΟΜΟΙ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted Friday at 09:54 AM Share Posted Friday at 09:54 AM μπα, με τέτοιο κυριλέ ντύσιμο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Friday at 10:47 AM Share Posted Friday at 10:47 AM Εννοείται, σκέψου Αρσέν Λουπέν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted Friday at 08:06 PM Share Posted Friday at 08:06 PM Σας ενημερώνω ότι η συζήτηση μπορεί να συνεχιστεί στο Event του 62ου διαγωνισμού, Όλα τα προηγούμενα ποστ μεταφέρθηκαν εκεί. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts