Jump to content
Ο 62ος Γενικός Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας ξεκινάει την Δευτέρα 7 Απριλίου. Κάντε κλικ εδώ για να μάθετε περισσότερα. ×

62ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Γενικός, Θέμα: -

Γιώργος77

Recommended Posts

Καλησπέρα σας!

Τι κάνετε, καλά; Καλά κι εμείς. 

Κοιτάξτε, μου έστειλαν ένα μήνυμα. Το μήνυμα λέει ότι πρέπει να ανασκουμπωθούμε.

Να σοβαρευτούμε. Να βάλουμε το καλό μας κουστούμι, το φόρεμα ή ένα επίσημο ένδυμα τέλος πάντων.

Να συγκεντρωθούμε...

και να πάρουμε μέρος στον 62ο Διαγωνισμό Σύντομης Ιστορίας του sff.gr.

Το μπορούμε;

Το έχουμε;;;

• Like 3

Με τι θεματολογία αυτή τη φορά;

Και έως πόσες λέξεις θεωρείται σύντομη;

ΥΣ - θα με ενδιέφερε να συμμετάσχω αλλά έχω θέμα με την εφαρμογή του Word για android κινητά* (δεν έχω υπολογιστή, μόνο το κινητό μου) οπότε αν μπορεί κάποιος/α να μου γράψει αν μπορώ αντί για αρχείο Word, να την γράψω ως κείμενο και να το βάλω σε spoiler/hidden αν χρειάζεται.

~ Ευχαριστώ ~ :) 

* Δεν ανοίγει καθόλου, κρασάρει συνέχεια και όταν σώζω ένα αρχείο δεν δέχεται τις αλλαγές, όλα αυτά τα bugs εμφανίστηκαν μετά την τελευταία ενημέρωση που έκανα στο κινητό μου, δεν μπορώ να κάνω downgrade σε προηγούμενη έκδοση (απαιτεί να κάνω root το κινητό)  οπότε δεν μπορώ να επεξεργαστώ κάποιο αρχείο, μόνο κειμενάκια ως έχειν μπορώ να ανεβάζω εδώ

Edited by Thodoris

723059.thumb.jpg.9603a8d5ecd98eebab318e5568f25bd6.jpg

Τι ωραία που περνούσαμε,

παλιά στο Τέξας...

Edited by Γιώργος77
  • Like 3

Αλλά και στο Διάστημα δεν ήταν άσχημα...

rama.webp

Edited by Γιώργος77
  • Like 3

@Γιώργος77 Σε ενημερώνω ότι έφτιαξα το Event για τον 62ο διαγωνισμό. Αν θέλεις, μπορείς να δημοσιεύεις εκεί τις εικόνες (hints).

• Φάντασμα changed the title to 62ος Διαγωνισμός Σύντομης Ιστορίας, Κατηγορία: Γενικός, Θέμα: -
  • Φάντασμα locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

You agree to the Terms of Use, Privacy Policy and Guidelines. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue..