Nienna Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Κι άλλο ταλέντο, όσοι την ξέρετε ξαναδείτε τα έργα της, κι όσοι δεν την ξέρετε, γνωρίστε την. Άλλη μία γυναίκα που βγάζει ασπροπρόσωπες, και με το παραπάνω, τις γυναίκες fantasy artists. Δείγματα: Τα sites της: Un-Seelie DeviantART Page Ταλέντο που ρέει άφθονο. Απολαύστε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Με γραφικά είναι φτιαγμένα, ε; Αν ναι, τότε τα πρόσωπα είναι, σίγουρα, από τα καλύτερα που έχω δει σε ψηφιακή μορφή. Πολύ εκφραστικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Τι εννοείς γραφικά; Ζωγραφισμένα από το μηδέν είναι, με γραφίδα, ψηφιακό πενάκι, wacom tablet. Πρώτα περίγραμμα, μετά βάψιμο, κτλ κτλ. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted July 21, 2005 Share Posted July 21, 2005 Αχά. Δηλαδή, δεν είναι φτιαγμένα με Poser ή κάποιο παρόμοιο πρόγραμμα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 21, 2005 Author Share Posted July 21, 2005 Όχι βρε, δεν είναι 3D, αν ήταν θα το έλεγα. Είναι ζωγραφιές, airbrushings, ψηφιακές ζωγραφιές. Με το χέρι στη γραφίδα. Wacom tablet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Δηλαδή δεν είναι καν βασισμένα ούτε σε φωτογραφία (με ζωγραφική από πάνω?) Εντυπωσιακότατα! Και τα κοστούμια είναι γεμάτα φαντασία, ωραία αίσθηση design, και άψογη εκτέλεση. Τα πρόσωπα είναι μενα καλοφτιαγμένα αν και μου φαίνοντα κάπως παρόμοια. Αλλά και τα backgrounds, τα textures και οι χρωματικές επιλογές είναι απίστευτα καλές. Καθαρά επαγγελματικές. Μακάρι να μπορούσα να χρησιμοποιήσω και γω τη γραφίδα μου που την έχω να πιάνει σκόνη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted July 22, 2005 Author Share Posted July 22, 2005 Όχι δεν έχουν καθόλου φωτογραφία από κάτω, ούτε καν reference, σπάνια. Ίσως γι αυτό να της βγαίνουν και σχετικά παρόμοια πρόσωπα. Αλλά το ταλέντο της είναι εμφανές. Λατρεύω κάποια από αυτά τα έργα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Ταλεντο, ε οχι και ταλεντο αυτα ειναι Photo realistic ο θεος πρεπει να της κανει μηνυση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eroviana Posted July 22, 2005 Share Posted July 22, 2005 Απ'αυτά, το πρώτο και το πέμπτο είναι καταπληκτικά! Θεϊκά θα'λεγα! Ευχαριστούμε Νιέννα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts