Jump to content
Η περίοδος σχολιασμού και ψηφοφορίας για τον 63ο γενικό διαγωνισμό σύντομης ιστορίας λήγει την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ. ×

Η ΣΚΙΑ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ

sandy1dritsakou

Recommended Posts

Όνομα Συγγραφέα: Κυριακή Δριτσάκου
Είδος: urban fantasy , cyber punk
Βία; Αρκετή
Σεξ; Όχι 
Αριθμός Λέξεων: περίπου 1.005
Αυτοτελής; Ναι
Σχόλια: Συμμετοχή για τον 62 διαγωνισμό σύντομης ιστορίας με θέμα συνταξιδιώτης-συνοδοιπόρος

Σκιά-των-Δρόμων-2.docx Σκιά-των-Δρόμων-2.pdf

Edited by Φάντασμα
Προσθήκη αρχείου PDF και βελτίωση φόρμας ιστοριών.
  • Like 3
  • Thanks 2

• 4 weeks later...

@sandy1dritsakou καλή επιτυχία.

Spoiler

Πολύ πλούσιά ικανότητας έκφρασης. Βρίσκω τον λόγο σου λίγο υπερβολικά επιτηδευμένο. Η πλοκή μου φαίνεται - πως να το πω;  - κάπως στατική. Με άλλα λόγια δίνεις έμφαση πολύ στην περιγραφή των πραγμάτων και λίγο εξέλιξη των γεγονότων. Δεν είμαι σίγουρος ότι διακρίνω τη συνάφεια με το θέμα του διαγωνισμού.

Spoiler

Συγχαρητήρια για αυτό σου το κείμενο. Το βρήκα απίστευτα όμορφο, ατμοσφαιρικό, και εξαιρετικά καλογραμμένο. Νομίζω είναι ένα κείμενο που θα ήθελα πολύ να είχα γράψει (χμ, αν είχα την πένα σου).

Καλή επιτυχία!

Spoiler

Ατμοσφαιρικό διήγημα, με δυνατή πρόζα και καλογραμμένες περιγραφές. Όντως λείπει η πλοκή καθώς το κείμενο είναι ουσιαστικά μια περιγραφή του κόσμου και του πρωταγωνιστή. Ωστόσο έξυπνη ιδέα ο συνοδοιπόρος να μην είναι άνθρωπος αλλά αντικείμενο και μάλιστα τι αντικείμενο, η εικόνα του με ανατρίχιασε.

Καλή επιτυχία!

Posted (edited)

Καλή επιτυχία!

Spoiler

Μπράβο Κυριακή, τεράστια εξέλιξη στο γράψιμο. Η κοσμοπλασια και οι περιγραφές ήταν εκπληκτικές και πρωτότυπες. Μου άρεσε ο τίτλος και η ιστορία Έκανα εικόνα τον κόσμο σου. Πρωτότυπη προσέγγιση του θέματος.

Edited by Roubiliana

Καλή επιτυχία !

Spoiler

Πέτυχες να δημιουργήσεις μια ιστορία μαύρη, σκοτεινή, ατμοσφαιρική. Το κείμενο είναι καλογραμμένο. Μου έδωσε μια γεύση από μεσαιωνικό Mad Max. Κυριακή αν η ιστορία σου είχε λίγο περισσότερη πλοκή, θα ήταν πραγματικό αριστούργημα (χωρίς να σημαίνει ότι δεν είναι καλή όπως είναι).

Όντας μεγαλωμένος και μέγας φαν του Μαντ Μαξ, ένα πράγμα μόνο έχω να πω. Έπος.

• Like 1

• 2 weeks later...

Καλησπέρα Κυριακή!

Spoiler

Τι πήγες κι έγραψες βρε αρρωστάκι, από μένα τα έμαθες αυτά τα κόλπα ή από τον Περικλή;;;; Θα πέταγε τη σκούφια του με αυτό το κείμενο. Και βέβαια πολύς Κρόνενμπεργκ -άρα, Περικλής. 

Η ιδεά του Λείψανου είναι απλώς εξαιρετική. Εξαιρετική. Τι θα ήθελα; Να, όχι τόσο στατική πλοκή, όπως ειπώθηκε πιο πάνω. Η αλήθεια είναι πως έχεις με λίγες λέξεις περάσει πολύ επιτυχημένα τον κόσμο σου, την ατμόσφαιρα, την σαπίλα, την απελπισία, την απανθρωπιά: προφανώς κάτι μετακαταστροφικό είναι ο καβάς σου. Στο τέλος υποθέτω θύτης και θύμα γίνονται ένα; Θα ήθελα να ξέρω περισσότερα για τους δυο αυτούς, για τη μεταξύ τους σχέση. Γιατί τον κατέστρεψε; Για να ξεχάσει όσα έκανε - αλλά ποιά είναι αυτά; Γιατί έγιναν ένα; Ήταν αδέλφια, αδελφές ψυχές, εραστές, ορκισμένοι εχθροί ή παλιοί φίλοι; Ή απλώς δεσμοφύλακας και δεσμώτης; Βλέπεις ανοίγουν πολλές προοπτικές ανάπτυξης αν θέλεις. Αλλά και πάλι -

- πολύ ατμοσφαιρικό, πολύ καλό, πολύ ωραία η εξέλιξή σου. Μπράβο Κυριακή.

Καλή επιτυχία και ευχαριστούμε για τη συμμετοχή!

• Like 1