Saulot Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Official site Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Ομορφη δουλεια. λιγο ρετρο αλλα πολυ ομορφο, Για τα παραμυθια που κανει τελεια. Ευχαριστουμε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saulot Posted July 23, 2005 Author Share Posted July 23, 2005 Οι RPGάδες την ξέρουν απο το Changeling The Dreaming κυρίως. Τεχνικά έχει καποια προβλήματα στα χέρια (δέν είναι δικά μου λογια, εγώ απλα την λατρεύω, το είπε καθηγητής στην Καλών Τεχνών, τμήμα ζωγραφικής) αλλά το σκίτσο είναι απλα ονειρικό και τα παστέλ χρώματα με ταξιδεύουν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Δε βλέπω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα στα χέρια ανατομικά, αν και οι σκιές είναι κάπως περίεργες στο σώμα της συγκεριμένης εικόνας στην περιοχή των όμων. Η Guay μ'αρέσει πολύ και μένα και από το Changeling (ένα από τα πιο αγαπημένα μου rpgs) και απο κάρτες του Magic. Πολύ-πολύ καλά από άποψη σχεδίου ήταν και τα τεύχη κόμικς βασισμένα στο Magic, ειδικά το Serra Angel! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Αποτελεί από τις αγαπημένες μου σύγχρονες ζωγράφους, κυρίως λόγω της δουλειάς με το χρώμα... Σε άλλα έργα μ' έχει ξενίσει λίγο... Θα δημοσιεύσω αργότερα εικόνα για να καταλάβετε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saulot Posted July 24, 2005 Author Share Posted July 24, 2005 Θα κοιταξω που εχω εικονες της και θα τις "κολλήσω" καταλλήλως... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts