gmath Posted May 21 Share Posted May 21 Είχα σταματήσει το συστηματικό διάβασμα μέχρι που μου χάρισαν κάποια βιβλία των εκδόσεων του 20ου Πρώτου και επανήλθα. Βασικά δεν είχα ιδέα για κάποιους Γάλλους συγγραφείς που έχουν γράψει λογοτεχνία με θέμα το τέλος του κόσμου και αισθάνθηκα λίγο χαζός λόγω της άγνοιας μου αλλά και λόγω της άρνησης μου να δοκιμάσω κάτι άγνωστο, από την άλλη τα βιβλία κοστίζουν και συνήθως επιλέγω κάτι γνωστό. Οκ. Διάβασα πρώτα τον Αστερισμό του Σκύλου του Peter Heller και ένιωσα ξανά την ευχαρίστηση που σου προσφέρει ένα καλό βιβλίο. Η ιστορία διαδραματίζεται μετά τον αφανισμό του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού λόγω ενός ιού. Διαβάζετε πολύ ευχάριστα και παρότι έχει κάποιες περιγραφές ψαρέματος και κυνηγιού λίγο αμερικάνικες δε βαρέθηκα καθόλου, η ιστορία παρά την απλότητα της είναι αρκετά πρωτότυπη. Βασικά δε θα του έδινα σημασία αν δε μου το χάριζαν, δε γνώριζα καλά τις εκδόσεις. Απαραίτητο για όσους τους αρέσουν τα βιβλία για το τέλος του κόσμου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts