sandy1dritsakou Posted July 21 Share Posted July 21 Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΛΟΓΟ.docx 6 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted July 21 Share Posted July 21 Ωραία ατμόσφαιρα κοσμικού τρόμου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted July 21 Share Posted July 21 Ειναι πολυ ωραιο το διαβασα και παρατηρησα οτι εχει ωραια αφηγηση. Ειναι ενα ολοκληρωμενο διηγημα που εχω την αποψη οτι εκτος απο τα πλασματα του βυθου αν ειχε και τερατομορφες παρουσιες θελω να πω ενα πλασμα οπως στην ταινια THE CREATURE FROM THE BLACK LAGOON θα εδενε απολυτα!παντως μπραβο για την αφηγηση!! 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted July 22 Share Posted July 22 Όμορφο κείμενο, καλοδουλεμένο και ατμοσφαιρικό. Αυτό που μου αρέσει ιδιαίτερα στη γραφή σου είναι εκείνες οι μικρές πινελιές στην αφήγηση, εδώ και εκεί, που όμως φέρνουν το κείμενο, στα μάτια μου τουλάχιστον, πολύ κοντά σε αυτό που θα ονόμαζα λογοτεχνικό. Αν μου επιτρέπεις, μια παρατήρηση μόνο. Προσωπικά έχω την αίσθηση πως οι ενδιάμεσοι τίτλοι, από κεφάλαιο σε κεφάλαιο, δεν προσφέρουν κάτι στο κείμενο. Ίσως και να φρενάρουν λίγο την ατμόσφαιρα που χτίζεις. Το κείμενο, δηλαδή, δεν νομίζω πως τους χρειάζεται. Αυτό βέβαια είναι και θέμα προσωπικού γούστου, οπότε, ό,τι προτιμάς εσύ. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted July 31 Share Posted July 31 Ωραία ιστορία. Με ταξίδεψε. Με την περιγραφή σου μπόρεσα να δημιουργήσω "στέρεη" εικόνα του τί διαβάζω και αυτό είναι κάτι που μου αρέσει όταν συμβαίνει στο διάβασμα. Περιμένω και επόμενα κείμενά σου. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts