tec-goblin Posted August 4, 2005 Share Posted August 4, 2005 Λοιπόν, αρκετές βλακείες έστειλα. Σύντομα θα ξεκινήσω τη διαδικασία για να στείλω κάτι πολύ πολύ καλύτερο. Προς το παρόν, θα προσπαθήσω να θεραπεύσω την εγκεφαλική βλάβη που προκάλεσε το Αχ Μανιτάρι μου με το παρακάτω τραγούδι. Είναι πολύ προσωπικό, πολύ πολύ πολύ σημαντικό για εμένα. Δεν με ενδιαφέρει και τόσο πώς διαβάζεται (άλλωστε, εκείνες οι επαναλήψεις στο τέλος του δεν χρειάζονται καθόλου αν το διαβάζεις αντί να το ακούς). Αυτό που με ενδιαφέρει είναι ότι μπορώ να βγάλω πολύ πολύ συναίσθημα στη μελοποίησή του (όπως ήδη έχω κάνει). Απλά επειδή είναι σημαντικό για εμένα. TEARS ON MY ARMOUR Oh my armour and shield I carry you on the field As to battle I run you shine great as the sun Oh, please don’t shine You protect me from harm by my enemy’s arm But you hide in me the pain I cannot see Don’t mirror my eyes I feel a pain in my heart something tears me apart a thing that pusses my throat familiar wish in my thoughts I wish I could cry Don’t mirror my eyes I wish I could cry Such awe on my face No tears on my armour Isn’t there water in me? Fifty litres of sea? Can’t I drink? Don’t I feed? Can’t I breathe? Don’t I bleed? No tears on my armour Oh my armour and shield I drop you on the field as the battle I leave No more myself I deceive Don’t shine anymore I wish I could cry, no tears Don’t mirror my eyes, don’t mirror Don’t shine anymore, don’t shine No tears on my armour, no tears Isn’t there water in me? Fifty litres of sea? Can’t I drink? Don’t I feed? Can’t I breathe? Don’t I bleed? I wish I could cry, no tears Don’t mirror my eyes, no tears Don’t shine anymore, no tears No tears on my armour, no tears Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 Μόνο μια φορά έχω ακούσει το κομμάτι (με το CPU να χτυπάει 100-άρια) και δε μπορώ να συνδέσω τώρα μουσική και στίχους. Πάντως είναι αρκετά δυνατοί και από μόνοι τους. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted August 9, 2005 Share Posted August 9, 2005 "...I wish I could cry, no tears Don’t mirror my eyes, no tears..." Κατα τη γνωμη μου,οι πιο ωραιοι στιχοι. Γενικα ομορφο,σκοτεινο,πονεμενο. Θα ηθελα να ακουσω τη μελοποιηση του.Εαν μπορεις και εαν το εχεις ολοκληρωσει,βαλ'το η στειλ'το please. Οσο για το "Αχ Μανιταρι μου"....δεν σχολιαζω καλυτερα... Απλα λεω οτι μου αφησε εφηβοψυχολογικα τραυματα..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 13, 2005 Share Posted August 13, 2005 ΟΥ! Είναι πολύ καλό! Σκοτεινό και με εκφραστικό πόνο που δεν κατατάνταει μελό και οι επαναλήψεις του αν και μπόλικες δεν κουράζουν! Ειδικά ο στίχος "Don’t mirror my eyes" είναι πολύ πολύ βαθύς και με εξέπληξε πολύ ευχάριστα.. στην ψυχολογία ο καθρέφτης είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μας γιατί εκεί βλέπουμε την αντανάκλαση των ματιών μας που περιέχουν τον πραγματικό μας εαυτό... Στίχοι μεγάλης δύναμης που μου άρεσαν πραγματικά πολύ! Μπράβο! Οσο για το διάσημο μανιτάρι δεν το έχω διαβάσει ακόμα, αλλά μιας και βλέπω τόσα σχόλια λέω να πάω και εγώ να δω τι παίζει, αν και έχω μια αμδρή υποψία πως θα φρικάρω ελαφρώς! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 (edited) Θα ηθελα να ακουσω τη μελοποιηση του.Εαν μπορεις και εαν το εχεις ολοκληρωσει,βαλ'το η στειλ'το please. Ναι, βασικά παλεύω λίγο με την Creative για να καταφέρω να δουλέψει στο φορητό και να κάνω τις τελευταίες διορθώσεις. Και επίσης, είμαι αυτή τη στιγμή σε συνεννόηση/αναζήτηση για φωνητικά (θέλω αντρικά και γυναικεία). Χωρίς αυτά, το κομμάτι δύσκολα θα σου βγάλει τα ίδια συναισθήματα - είναι... πολύ θορυβώδες (όχι οργισμένο, όχι κάφρικο, απλά θορυβώδες)! Ευχαριστώ κι εδώ για τα καλά σας λόγια - άντε, νομίζω ότι σιγά σιγά είναι καιρός να αρχίσω να ξαναγράφω στίχους (χρόνια τώρα το είχα αφήσει/ατονήσει το άθλημα) Οσο για το "Αχ Μανιταρι μου"....δεν σχολιαζω καλυτερα...Απλα λεω οτι μου αφησε εφηβοψυχολογικα τραυματα..... <{POST_SNAPBACK}> Εξαιρετικά! Άψογα! Αυτό ακριβώς! Edited August 15, 2005 by tec-goblin Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ωστε αυτός είναι ο απώτερος σκοπός σου ε; Να τρελάνεις κόσμο με το σατανικό ποίημα σου μανιτάρι ε; Αλλά οχι οχι δεν θα τα καταφέρεις! Θα σε πολεμήσουμε όλοι οι άξιοι ιππότες και θα σε κατατροπώσουμε!!! Χα! ΤΡΕΜΕ ΚΟΣΜΕ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 15, 2005 Author Share Posted August 15, 2005 Α, μιλάμε για πολλά emoticons!! Δεν φοβάμαι τους ιππότες, έχω ασπίδα εγώ βρε, στο κομμάτι! Anyway, http://www.deviantart.com/deviation/21789252/ για ένα sample. Δεν είναι αντιπροσωπευτικό (δεν μπορεί να είναι χωρίς τα φωνητικά και με τις αλλαγές που έχει αυτό το κομμάτι). BTW, ψάχνω για κάποιον για φωνητικά Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 ΕΓΩ, ΕΓΩ!!!!(πλακα θα ειχε...) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 BTW, έχω γεμίσει 24 GB μουσική το creative zen μου ήδη. (απάντηση στο quote σου) Τώρα, σοβαρά, τραγουδάς; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Κι εγω τα γυναικεια φωνητηκα...και δεσαμε... (J/K) Αν και με ενθουσιαζει η ιδεα... Παντως ακουσα το sample απο devianart και ειναι ενδιαφερον,σκοτεινο,γρηγορο,εκστασιακο... Οπως κι αν εξεληχθει παντως,ποσταρε το,ενδιαφερομαι να το ακουσω. Spam Υ.Γ. Μιας και σ'αρεσει η χορευτικη μουσικη,θα πας μηπος κατα Σαμοθρακη τωρα τελη Αυγουστου? Αξιζει παντως.Ενημερωσου για το Gatherin Festival.Αλλωστε η Σαμοθρακη αξιζει ετσι κι αλλιως και απο μονη της... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 16, 2005 Author Share Posted August 16, 2005 Ευχαριστώ! Περαιτέρω επικοινωνία μέσω PM - για Σαμοθράκη δεν με βλέπω, γιατί μαζεύω λεφτά για τη Γαλλία, ετοιμάζω πράγματα, γράφω μουσική μανιωδώς και πρέπει να κάνω και επανάληψη στα προφορικά γαλλικά μου - οπότε no money, no time Όσο για το spam/OTing, όπως λέω πάντα, το hijacking στα threads που ανοίγω είναι ελεύθερο - και εγώ πρωτοστατώ σε αυτό Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts