Ιρμάντα Posted 21 hours ago Share Posted 21 hours ago (edited) Βρε καλώς τα μου.... Για περάστε, για περάστε.... ΛΟΙΠΟΝ write off και ξέρετε τους κανόνες, από σήμερα γράφετε όσοι μπορέσετε να αναμετρηθείτε με την απλή πλην αρκετά συγκεκριμένη παράγραφο μέχρι...ας πούμε τέλος της άλλης εβδομάδας. 30/07/2025 μέχρι και 10/08/2025 Την μεθεπόμενη εβδομάδα ψηφίζουμε ποιος θα φαγωθεί ποιος νικάει. Αυτά και καλή επιτυχία! Ααααα ναι. Η παράγραφος. Spoiler Έσφιξα στη φούχτα το πουγκί με τους ρούνους μου. Τους αγαπούσα του ρούνους μου και θα με πονούσε αυτό που ήθελα να τους κάνω – να μας κάνω. Χαραγμένοι σε ξύλο, λειασμένοι άψογα από τις αμέτρητες φορές που τους είχα κυλήσει για να μάθω τα μελλούμενα: πότε στα χώματα, πότε στα βράχια, πότε στα τραπέζια. Δεν ήξερα πώς επρόκειτο να πετύχω το ακατόρθωτο, ούτε με τι αντάλλαγμα, πέρα από το προφανές. Όλοι όμως έλεγαν πως η Γραία ήταν η μοναδική στον κόσμο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. «Ξέρεις τους ρούνους, πόσα χρόνια; Έντεκα;» Ήταν καλή. Έγνεψα. «Φωνή δεν έχεις;» «Τώρα κλείνω τους έντεκα, καλή κυρά.» «Και τι γυρεύεις από μένα μετά από έντεκα χρόνια; Να τους μάθεις καλύτερα;» «Να μπορώ να τους διαβάζω για τον εαυτό μου» της είπα γρήγορα, πριν προλάβω να το μετανιώσω. «Κι ας τους χάσω για όλους τους άλλους.» Ήταν γνώση κοινή: ο μάντης δεν ρίχνει ποτέ για τον εαυτό του, και αν ρίχνει, τα διαβάζει όλα λάθος. Η Γραία για λίγο σώπασε και έπειτα η σιωπή της έγινε ένα γέλιο γεμάτο γρέζια. «Γιατί μωρή αχάριστη; Δεν έφαγες ψωμί από τους ρούνους σου, γιατί να χάσεις το χάρισμά σου; Ή μπα και ξεμυαλίστηκες με κάναν άντρα;» enter if you dare.... Edited 16 hours ago by Ιρμάντα 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago να τολμησω να ρωτησω μεχρι ποσες λεξεις? 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted 20 hours ago Author Share Posted 20 hours ago 3 minutes ago, sandy1dritsakou said: να τολμησω να ρωτησω μεχρι ποσες λεξεις? Από 500 μέχρι όσο σε φωτίσει ο ξαποδώς. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts