Ιρμάντα Posted July 30 Share Posted July 30 (edited) Βρε καλώς τα μου.... Για περάστε, για περάστε.... ΛΟΙΠΟΝ write off και ξέρετε τους κανόνες, από σήμερα γράφετε όσοι μπορέσετε να αναμετρηθείτε με την απλή πλην αρκετά συγκεκριμένη παράγραφο μέχρι...ας πούμε τέλος της άλλης εβδομάδας. 30/07/2025 μέχρι και 10/08/2025 Την μεθεπόμενη εβδομάδα ψηφίζουμε ποιος θα φαγωθεί ποιος νικάει. Αυτά και καλή επιτυχία! Ααααα ναι. Η παράγραφος. Spoiler Έσφιξα στη φούχτα το πουγκί με τους ρούνους μου. Τους αγαπούσα του ρούνους μου και θα με πονούσε αυτό που ήθελα να τους κάνω – να μας κάνω. Χαραγμένοι σε ξύλο, λειασμένοι άψογα από τις αμέτρητες φορές που τους είχα κυλήσει για να μάθω τα μελλούμενα: πότε στα χώματα, πότε στα βράχια, πότε στα τραπέζια. Δεν ήξερα πώς επρόκειτο να πετύχω το ακατόρθωτο, ούτε με τι αντάλλαγμα, πέρα από το προφανές. Όλοι όμως έλεγαν πως η Γραία ήταν η μοναδική στον κόσμο που θα μπορούσε να με βοηθήσει. «Ξέρεις τους ρούνους, πόσα χρόνια; Έντεκα;» Ήταν καλή. Έγνεψα. «Φωνή δεν έχεις;» «Τώρα κλείνω τους έντεκα, καλή κυρά.» «Και τι γυρεύεις από μένα μετά από έντεκα χρόνια; Να τους μάθεις καλύτερα;» «Να μπορώ να τους διαβάζω για τον εαυτό μου» της είπα γρήγορα, πριν προλάβω να το μετανιώσω. «Κι ας τους χάσω για όλους τους άλλους.» Ήταν γνώση κοινή: ο μάντης δεν ρίχνει ποτέ για τον εαυτό του, και αν ρίχνει, τα διαβάζει όλα λάθος. Η Γραία για λίγο σώπασε και έπειτα η σιωπή της έγινε ένα γέλιο γεμάτο γρέζια. «Γιατί μωρή αχάριστη; Δεν έφαγες ψωμί από τους ρούνους σου, γιατί να χάσεις το χάρισμά σου; Ή μπα και ξεμυαλίστηκες με κάναν άντρα;» enter if you dare.... Edited yesterday at 12:45 PM by Ιρμάντα 8 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted July 30 Share Posted July 30 να τολμησω να ρωτησω μεχρι ποσες λεξεις? 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted July 30 Author Share Posted July 30 3 minutes ago, sandy1dritsakou said: να τολμησω να ρωτησω μεχρι ποσες λεξεις? Από 500 μέχρι όσο σε φωτίσει ο ξαποδώς. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted July 31 Share Posted July 31 Αν δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, λέω να το τολμήσω κι εγώ, και να γράψω κάτι (μια και είναι τόσο πιασάρικο το θέμα). 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Tuesday at 08:16 AM Share Posted Tuesday at 08:16 AM Καλή επιτυχία σε όλους. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted Wednesday at 04:46 PM Share Posted Wednesday at 04:46 PM Η ιστορία της @sandy1dritsakou. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted Friday at 12:24 PM Author Share Posted Friday at 12:24 PM On 8/1/2025 at 1:31 AM, Nick V. said: Αν δεν υπάρχει καμία αντίρρηση, λέω να το τολμήσω κι εγώ, και να γράψω κάτι (μια και είναι τόσο πιασάρικο το θέμα). Εννοείται ναι 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Φάντασμα Posted Friday at 03:11 PM Share Posted Friday at 03:11 PM Η ιστορία του @B MOVIES 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted yesterday at 07:16 AM Share Posted yesterday at 07:16 AM (edited) Άρα η περίοδος συγγραφής μεχρι 10; Edited yesterday at 07:17 AM by Roubiliana 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted yesterday at 08:49 AM Author Share Posted yesterday at 08:49 AM Κανονικά ναι. Αν κάποιος έχει πράγμα καλό στα σκαριά και πάει μια ημέρα ακόμη νομίζω δεν θα έχουμε θέμα. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted 8 hours ago Author Share Posted 8 hours ago Λήξη σήμερα υπενθυμίζω! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted 8 hours ago Share Posted 8 hours ago 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted 1 hour ago Share Posted 1 hour ago Δε βλέπω να προλαβαίνω Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts