Jump to content

ΣΑ #14 (Απαντήσεις και Σχολιασμοί)

Ιρμάντα

Recommended Posts

exerciseowl.png.6d74ce017088c507f1a24e4c17208d0a.png

Γεια σας καλά μου!

Δημοσιεύουμε τις ιστορίες για την ΣΑ #14 που βρίσκεται στο ποστ εδώ

Έχετε χρόνο ως τέλος Οκτώβρη, αλλιώς θα φανερωθείτε στην επόμενη μάζωξη του φόρουμ με τον κηδεμόνα σας για σοβαρή επίπληξη.

Σας αγαπώ όλ@ και μου λείψατε!!!

Edited by Ιρμάντα
  • Like 3

ΟΡΙΣΤΕ.. ΠΕΡΑΣΤΕ...ΗΗΗ...ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ!!!ΑΡΑΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ???ΟΡΙΣΤΕ...ΠΕΡΑΣΤΕ!!!

ΙΖΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ.pdf

• Like 3

Πολυ καλο Βιβη, εχει το στοιχείο της αλληγοριας και πιστευω οτι αυτο με τους δυο χαρακτηρες ειναι καλη ιδεα, αποψη μου ειναι οτι μπορουσες να προσδωσεις και στους δυο και καποια ελλατωματα αλλα αυτο επαφιετε σε εσενα αν ποτε αποφασισεις να το συνεχισεις!

• Like 1
  • Thanks 1

ω ανατριχιαστικό το Ιζαμπέλ. Αυτά παθαίνουν όσοι δεν υπακούν τους συγγραφείς. Ωραίο φλασάκι, Θωμά. Όσον αφορά το δικό μου, ναι. πιστεύω πως χρειάζεται κι άλλη ανάπτυξη. Σε έναν δεύτερο χρόνο ίσως. 

• Like 2

Γεια σας παιδιά! Είπα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την άσκηση με κάτι που είχα μισοδουλεμένο. Γλύπτης και άγαλμα λοιπόν. Να προειδοποιήσω ότι έχει στοιχεία βίας και κακοποίησης. 

αγάπη μετά θάνατον.docx αγάπη μετά θάνατον.pdf

• Like 4

On 10/6/2025 at 11:57 AM, Scico said:

Γεια σας παιδιά! Είπα να συμμετάσχω κι εγώ σε αυτή την άσκηση με κάτι που είχα μισοδουλεμένο. Γλύπτης και άγαλμα λοιπόν. Να προειδοποιήσω ότι έχει στοιχεία βίας και κακοποίησης. 

αγάπη μετά θάνατον.docx 18.89 kB · 2 downloads αγάπη μετά θάνατον.pdf 34.93 kB · 1 download

Ωραία ανατροπή στο τέλος. Δεν το περίμενα. Αν το ξαναδουλέψεις, ίσως να δώσεις μικρά στοιχεία πως κάτι δεν πάει καλά πιο νωρίς χωρίς να προδώσεις την ανατροπή. 

• Like 2

On 10/6/2025 at 11:57 AM, Scico said:

αγάπη μετά θάνατον.docx 18.89 kB · 2 downloads αγάπη μετά θάνατον.pdf 34.93 kB · 2 downloads

Πολύ ωραίο σαν ιδέα, το τέλος έχει όντως ανατροπή που δεν την περιμένεις. Ωστόσο θα ήθελα ειδικά στο τέλος περισσότερο χτίσιμο. Μια παράγραφο γεμάτη αντί δύο γραμμές. Η ιδέα του γλύπτη με τα ζωντανά γλυπτά επίσης ωραία, αναρωτιόμουν αν θα μπορούσες να δώσεις λίγο περισσότερο βάθος στη διαχείριση αυτού από τη γυναίκα του όσο ακόμη ζούσε. Αν τον θαύμαζε για τη δουλειά του; Αν της φαινόταν αλλόκοτος ή ανήθικος; Αν ....κάτι που να φωτίζει και την αντίδρασή της στο τέλος.

• Like 3

On 10/3/2025 at 12:31 PM, B MOVIES said:

ΟΡΙΣΤΕ.. ΠΕΡΑΣΤΕ...ΗΗΗ...ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΚΟΥ!!!ΑΡΑΓΕ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΦΤΑΝΕΙ...ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ???ΟΡΙΣΤΕ...ΠΕΡΑΣΤΕ!!!

ΙΖΑΜΠΕΛ ΚΑΙ ΑΛΕΚΟΣ.pdf 30.16 kB · 2 downloads

Μάλιστα....ενδιαφέρουσα η πορεία σου, το κείμενό σου είναι πιο στρωτό από άλλες εκτενέστερες ιστορίες που έχεις ανεβάσει εδώ. Αλλά έχασα τελείως το POV. Ποιος αφηγείται; Ο Αλέκος; Αυτός που τους κανόνισε και τους δυο; Ο Αλέκος τη σκότωσε και αυτοκτόνησε και η συνείδησή του μονολογεί; Μοιάζει να μιλάει ο Αλέκος και τελικά ο Αλέκος να μετατρέπεται σε τρίτο πρόσωπο. 

• Like 1

On 10/3/2025 at 8:01 AM, Roubiliana said:

Πολύ καλό! Και ξέρεις τι θα ζητήσω τώρα ε; Ένα ξεκαθάρισμα. Γιατί δεν κάθισε να δει τι παίζει με τον αληθινό το βράδυ που βγήκαν; Μπορεί να χώριζε με τη Λυδία καθώς και κείνη -η Λυδία- επέστρεφε στον πρώην της, ακριβώς όπως ο ψεύτικος Γρηγόρης...Δηλαδή γιατί να φύγει τρέχοντας και να αποφασίσει πως χρειαζόταν να ξαναγράψει τον εαυτό της; 

Κακομαθημένος ο Γρηγόρης πάντως, θέλει συμμάζεμα. Ο Γρηγόρης. Η ιστορία θέλει άπλωμα. 

Ναι, και αυτό το φαντάζομαι νουβελίτσα. Μπράβο Βιβή. 

• Like 1
  • Thanks 1

Λες να είναι αυτό το επόμενο βιβλίο μου; Και να λεω μετά σε όλους η Ειρήνη μου έδωσε την ιδέα να το συνεχίσω;

• Like 1
  • Haha 1

2 minutes ago, Roubiliana said:

Λες να είναι αυτό το επόμενο βιβλίο μου; Και να λεω μετά σε όλους η Ειρήνη μου έδωσε την ιδέα να το συνεχίσω;

Ε-μα-ναι....

• Like 1
  • Thanks 1

• 2 weeks later...

Ανατριχιαστικό @Αθανάσιος . Είναι ψυχακιας ο ήρωας σου που κρατάει κλεισμένη τη γοργόνα. Ήθελε λίγο παραπάνω στο τέλος, να δούμε τη σχέση του με τη γοργόνα..

Edited by Roubiliana
  • Like 2

2 hours ago, Roubiliana said:

Ανατριχιαστικό @Αθανάσιος . Είναι ψυχακιας ο ήρωας σου που κρατάει κλεισμένη τη γοργόνα. Ήθελε λίγο παραπάνω στο τέλος, να δούμε τη σχέση του με τη γοργόνα..

Η γοργόνα ήταν παιχνίδι κούκλα που βρήκε στην παραλία. Δέθηκε ιδιαίτερα μαζί του. Είδες πως μου βγήκε η πορεία της ιστορίας; Περίεργο...

• Like 1

Και πάλι ψυχακιας που κρατάει ένα μεταχειρισμένο παιχνίδι σε σπηλιά ασφαλείας. Για αυτό νόμιζα πως ήταν αληθινή 

• Like 1
  • Haha 1

Το κυρίως που σκεφτόμουν καθώς τη διάβαζα ήταν το "κοίτα ρε σε ποιους πάνε τα λεφτά". 

Ωραία ιστορία και μου άρεσε που έχει χιούμορ ή πάντως που μου δίνει την αίσθηση πως δεν παίρνεις τον ήρωά σου ακριβώς στα σοβαρά. Θα περίμενα ίσως πιο ερωτική διάδραση με την γοργόνα καθώς είναι και το θέμα της άσκησης. Μου έβγαλες περισσότερο εμμονή και λιγότερο Πυγμαλίων, δλδ κάποιον που ερωτεύτηκε αυτό που έχει φτιάξει. Εκτός και αν θεωρήσουμε πως έχει ερωτευτεί όχι το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά ολόκληρη τη σπηλιά του. 

Κατά τα λοιπά απολαυστικό κείμενο όπως μας έχεις συνηθίσει. 

Ευχαριστούμε Αθανάσιε!

• Like 2
  • Thanks 1