Jump to content

ΤΟΥ ΑΓΟΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ

Roubiliana

Recommended Posts

Συγγραφέας : Βιβή Κανάρη 

σεξ : εννοείται και όχι μονο

βία : όχι

λέξεις περίπου 2000

Για τον 63ο διαγωνισμό διηγήματος με θέμα "Γύμνια". του αγοριού απέναντι.docx

του αγοριού απέναντι.pdf

Edited by Roubiliana
  • Like 7

πού τα έχει αυτα τα ξόρκια?  μ'αρεσε, μ'αρεσε, εκπλησσομαι ομως εσυ δεν γραφεις τετοια

• Like 2
  • Haha 1

Πολυ καλο και με νοημα, σχεσεις των ανθρωπων και η σεξουαλικοτητα που ολοι κρυβουμαι, ωραιο, δεν πιστευω οτι ηθελε κατι επιπλεον γιατι εχει αναπτυχθει σωστα θελω να πω οτι καταλαμβανει τον σωστο χωρο,δεν εχω τιποτα να επισημανω, ειναι και αλιγορικο και αυτο εχει ενα χιουμορ.Μπραβο!!

• Like 2

• Roubiliana locked this topic
  • Roubiliana unlocked this topic

Καλή επιτυχία!

Spoiler

Πλοκή: Καλή. Μου άρεσε που είχε διάρκεια και η εξέλιξή της δεν περιορίστηκε σε ένα μόνο σκηνικό.

Χαρακτήρες: Καλοδιατυπωμένοι. Η κεντρική ηρωίδα «βγάζει» τον πόθο που έχει να ερωτοτροπήσει με τον Πέτρο και όλα της πάνε στραβά.

Περιγραφές / Κοσμοπλασία: Οι περιγραφές είναι δοσμένες καλά. Ειδικά το πρώτο γδύσιμο (της προϊσταμένης) σε βάζει στο τρυπάκι «ώπα, εδώ κάτι κάτι μαγικό θα γίνει.» Καλή δουλειά.

Διάλογοι: Ισορροπημένοι. Δεν πνίγουν το κείμενο, δεν χάνονται από την περιγραφή.

Τίτλος: Ακριβής.

Διεκπεραίωση: Η ιστορία σου είναι στο θέμα. Μέχρι τη μέση, όπως το διάβαζα, μου δημιούργησε την εντύπωση ότι η ηρωίδα βλέπει όνειρο. Μετά συνειδητοποίησα το φανταστικό στοιχείο. Είναι η πρώτη ιστορία fantasy σύγχρονης εποχής που διαβάζω.

• Like 1
  • Thanks 1

καλή επιτυχία!

Spoiler

τι μου άρεσε: το κείμενο ανάλαφρο, με έκανε να γελάσω, πολύ φως στο περιβάλλον. Έξυπνο και πονηρό μαζί. Η πρωτοπρόσωπη περιγραφή του ταιριάζει, του δίνει ζωντάνια.

τι δε μου άρεσε: είχες χώρο να δώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά στον άνδρα ήρωά σου, να κάνεις τον αναγνώστη να τον δει κι αυτός ερωτικά ή αν είναι άνδρας, να επιμείνεις σε χαρακτηριστικά του που να τον κάνουν να κατανοήσει ότι η ηρωίδα τον έχει ερωτευτεί.

• Like 1
  • Thanks 1

Βιβή καλή επιτυχία

Spoiler

Ήμουν σίγουρος ότι η θεματική θα σου "ταίριαζε γάντι" 🤣. Έξυπνο, σπιρτόζικο, ανάλαφρο, εφευρετικό και φυσικά σε πολύ κλασικό ύφος @Roubiliana. Φοβερή ιδέα, πολύ καλή εκτέλεση. Μου άρεσαν πολύ οι περιγραφές, η πλοκή, η εξέλιξη. Θα ήθελα λίγο περισσότερο...κάπως δεν το χόρτασα. Μου άφησε λίγο μια αίσθηση σαν να πίνω ένα ποτήρι δροσερό νερό, αλλά να θέλω λίγο ακόμα, να μην έχω ξεδιψάσει. Ίσως κάπως βεβιασμένο το τέλος, ίσως ήθελε λίγο πιο πολύ περιγραφή "της κατάστασης", ίσως και αυτό που λέει ο @John Ernst  μια πιο ζουμερή ανάλυση του ήρωα.

• Like 1
  • Thanks 1

Spoiler

Ανάλαφρο, καλογραμμένο, με σωστές δόσεις χιούμορ και, φυσικά, έχει τη σφραγίδα της πένας σου. Μετά από τόσα και τόσα κείμενά σου που έχω διαβάσει, νομίζω πως θα ήταν λίγο περιττό να πω ότι μου άρεσε, πολύ.

• Like 1
  • Thanks 1