Roubiliana Posted October 1 Share Posted October 1 (edited) Συγγραφέας : Βιβή Κανάρη σεξ : εννοείται και όχι μονο βία : όχι λέξεις περίπου 2000 Για τον 63ο διαγωνισμό διηγήματος με θέμα "Γύμνια". του αγοριού απέναντι.docx του αγοριού απέναντι.pdf Edited October 3 by Roubiliana 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted October 1 Share Posted October 1 πού τα έχει αυτα τα ξόρκια? μ'αρεσε, μ'αρεσε, εκπλησσομαι ομως εσυ δεν γραφεις τετοια 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted October 1 Share Posted October 1 Πολυ καλο και με νοημα, σχεσεις των ανθρωπων και η σεξουαλικοτητα που ολοι κρυβουμαι, ωραιο, δεν πιστευω οτι ηθελε κατι επιπλεον γιατι εχει αναπτυχθει σωστα θελω να πω οτι καταλαμβανει τον σωστο χωρο,δεν εχω τιποτα να επισημανω, ειναι και αλιγορικο και αυτο εχει ενα χιουμορ.Μπραβο!! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted October 16 Share Posted October 16 Καλή επιτυχία! Spoiler Πλοκή: Καλή. Μου άρεσε που είχε διάρκεια και η εξέλιξή της δεν περιορίστηκε σε ένα μόνο σκηνικό. Χαρακτήρες: Καλοδιατυπωμένοι. Η κεντρική ηρωίδα «βγάζει» τον πόθο που έχει να ερωτοτροπήσει με τον Πέτρο και όλα της πάνε στραβά. Περιγραφές / Κοσμοπλασία: Οι περιγραφές είναι δοσμένες καλά. Ειδικά το πρώτο γδύσιμο (της προϊσταμένης) σε βάζει στο τρυπάκι «ώπα, εδώ κάτι κάτι μαγικό θα γίνει.» Καλή δουλειά. Διάλογοι: Ισορροπημένοι. Δεν πνίγουν το κείμενο, δεν χάνονται από την περιγραφή. Τίτλος: Ακριβής. Διεκπεραίωση: Η ιστορία σου είναι στο θέμα. Μέχρι τη μέση, όπως το διάβαζα, μου δημιούργησε την εντύπωση ότι η ηρωίδα βλέπει όνειρο. Μετά συνειδητοποίησα το φανταστικό στοιχείο. Είναι η πρώτη ιστορία fantasy σύγχρονης εποχής που διαβάζω. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John Ernst Posted October 16 Share Posted October 16 καλή επιτυχία! Spoiler τι μου άρεσε: το κείμενο ανάλαφρο, με έκανε να γελάσω, πολύ φως στο περιβάλλον. Έξυπνο και πονηρό μαζί. Η πρωτοπρόσωπη περιγραφή του ταιριάζει, του δίνει ζωντάνια. τι δε μου άρεσε: είχες χώρο να δώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά στον άνδρα ήρωά σου, να κάνεις τον αναγνώστη να τον δει κι αυτός ερωτικά ή αν είναι άνδρας, να επιμείνεις σε χαρακτηριστικά του που να τον κάνουν να κατανοήσει ότι η ηρωίδα τον έχει ερωτευτεί. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kriton Posted October 17 Share Posted October 17 Βιβή καλή επιτυχία Spoiler Ήμουν σίγουρος ότι η θεματική θα σου "ταίριαζε γάντι" 🤣. Έξυπνο, σπιρτόζικο, ανάλαφρο, εφευρετικό και φυσικά σε πολύ κλασικό ύφος @Roubiliana. Φοβερή ιδέα, πολύ καλή εκτέλεση. Μου άρεσαν πολύ οι περιγραφές, η πλοκή, η εξέλιξη. Θα ήθελα λίγο περισσότερο...κάπως δεν το χόρτασα. Μου άφησε λίγο μια αίσθηση σαν να πίνω ένα ποτήρι δροσερό νερό, αλλά να θέλω λίγο ακόμα, να μην έχω ξεδιψάσει. Ίσως κάπως βεβιασμένο το τέλος, ίσως ήθελε λίγο πιο πολύ περιγραφή "της κατάστασης", ίσως και αυτό που λέει ο @John Ernst μια πιο ζουμερή ανάλυση του ήρωα. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted October 18 Share Posted October 18 Spoiler Ανάλαφρο, καλογραμμένο, με σωστές δόσεις χιούμορ και, φυσικά, έχει τη σφραγίδα της πένας σου. Μετά από τόσα και τόσα κείμενά σου που έχω διαβάσει, νομίζω πως θα ήταν λίγο περιττό να πω ότι μου άρεσε, πολύ. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts