Nick V. Posted December 10 Share Posted December 10 On 12/8/2025 at 10:06 PM, Johnnie Z. said: Καλησπέρα στην ομάδα. Ξόρκι και Τεχνητή Νοημοσύνη η επιλογή... ίσως και κάτι ακόμα Οι αριθμοί στα αρχεία αναφέρονται στο μέγεθος της γραμματοσειράς. Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 14.pdf 148.09 kB · 3 downloads Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 20.pdf 161.46 kB · 3 downloads Πρόσεξε λίγο περισσότερο τη δομή σου. Είναι πολύ σημαντικό, πιστεύω, σε ένα τέτοιο κείμενο να μην χάνεται ο ρυθμός (αν θες δηλαδή να αφήνεις τους αναγνώστες σου με ανοιχτό το στόμα). Το info-dump μέσω του διαλόγου είναι δίκοπο μαχαίρι. Το χρησιμοποιώ κι εγώ, με τον λάθος τρόπο, αλλά αυτό που έχω καταλάβει (ας πούμε) είναι ότι πρέπει να ακολουθείς αυστηρά μια ισορροπία σχοινοβάτη: ούτε λίγο, ούτε πολύ, αλλά ακριβώς όσο χρειάζεται. Αλλιώς αρχίζουν να χτυπάνε τα αλάρμ της δομής στο μυαλό του αναγνώστη σου. Ίσως θα ήταν χρήσιμο να είχες πιο λιτές περιγραφές, ειδικά όταν η δράση είναι καταιγιστική (στο τέλος, π.χ., με τους απέθαντους, δεν έχεις λόγο, νομίζω, να εστιάζεις στις ταχύτητες που αλλάζει η ΤΝ, ή στο πως στρίβει το τιμόνι. Γενικότερα, πρόσεξε να μην φαίνεται ο συγγραφέας που γράφει την ιστορία, περισσότερο από την ίδια την ιστορία. Ναι, σε κάποια σημεία πραγματικά εντυπωσιάζεις με τις επιλογές που κανείς, σε λέξεις και σε περιγραφές, αλλά το ζητούμενο είναι πάντα η ουσία, που δεν είναι άλλη από την ίδια την ιστορία). Το τέλος ήθελε άπλωμα, πιστεύω (είδες, πάλι σου γκρινιάζω για τη δομή. Ο λόγος, είναι το φάντασυ κομμάτι, που είναι μεγάλο και αναλυτικό, με αποτέλεσμα να φαίνεται το τελευταίο μέρος μικρό -όταν ταΐζεις τον αναγνώστη σου με τόσο ωραία πιάτα, καλό είναι να έχουν όλα εξίσου γενναίες ποσότητες). Τελειώνεις με cliffhanger και κανείς τον αναγνώστη σου να περιμένει τη συνέχεια, να θέλει να γυρίσει σελίδα. Αν θα γράψεις τη συνέχεια, τότε σωστά κλείνεις με αυτόν τον τρόπο. Είναι σωστά όλα αυτά που σου γράφω; Μπορεί ναι, μπορεί και όχι. Με πέτυχες σε φάση φλυαρίας. Αν είναι να κρατήσεις κάτι από όλα αυτά είναι ότι η ιστορία σου είναι πραγματικά πολύ καλή και, φυσικά, μου άρεσε πάρα πολύ (ειδικά η ατάκα: "ο ήλιος μου φέρνει εμετό" είναι απίστευτη). 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted December 10 Share Posted December 10 10 hours ago, Roubiliana said: Καλημέρα, και η δική μου συμβολή. Κάστρο και διάστημα. η ραπυνζέλ.docx 17.94 kB · 5 downloads Λοιπόν, κάτι τέτοια κείμενα γράφεις, στο ξεκάρφωτο, εκεί που δεν το περιμένω, και ξεμακραίνεις από τις "ευκολίες" σου, ή, πες, από τα κείμενα που γουστάρεις να γράφεις συνήθως (και καλώς τα γράφεις, φυσικά), και μας δίνεις κάτι διαφορετικό, κάτι πιο "φρέσκο", να το πω, ή, μάλλον, πιο σωστά, κάτι που με κάνει να σου γράφω (σου το έχω ξαναγραψει), ότι έχεις μια ποιητική φλέβα που την αφήνεις ανεκμετάλλευτη (εντάξει, δεν σκαμπάζω και πολλά από ποίηση, ή, πες ότι μπορεί και να την ορίζω λίγο περίεργα σε σχέση με αυτό που λέμε "κυρίως ρεύμα", αλλά για αυτό που καταλαβαίνω, το κείμενο σου με βάζει στη θέση να αναρωτιέμαι, σοβαρά τώρα, χωρίς πλάκα, "τι θέλει να μας πει η ποιήτρια;" Και αυτό είναι κάτι που το παθαίνω με συγκεκριμένα κείμενα). Πολύ ωραίο και άρτιο φλασάκι, λοιπόν. Για μένα στέκει μια χαρά ως έχει. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted December 11 Share Posted December 11 Καλησπέρα ! Διάλεξα το ζευγάρι Διακτινισμός - Ξωτικό. Ξωτικό.docx Ξωτικό.pdf 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 11 Share Posted December 11 6 hours ago, Αθανάσιος said: Καλησπέρα ! Διάλεξα το ζευγάρι Διακτινισμός - Ξωτικό. Ξωτικό.docx 15.13 kB · 2 downloads Ξωτικό.pdf 34.55 kB · 2 downloads Πολύ καλό Αθανάσιε. Σε μορφή άσκησης βέβαια αλλά τυπικά αυτό είναι το νόημα. Έπλεξες τα δύο στοιχεία. Δεν ξέρω αν ήταν παιχνίδι ή φαντασίωση ή αν το ξωτικό είναι παγιδευμένο σε κάποιου είδους ξόρκι λούπας, αλλά δεν έχει τόσο σημασία επειδή η άσκηση δεν οφείλει σώνει και ντε να είναι ολοκληρωμένο διήγημα. Θεωρώ πως ανακατέψεις όμορφα τα δύο στοιχεία. Α, και χαίρομαι που παίρνεις μέρος σε όλες τις δραστηριότητες, keep up the good work! 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted December 12 Share Posted December 12 11 hours ago, Αθανάσιος said: Καλησπέρα ! Διάλεξα το ζευγάρι Διακτινισμός - Ξωτικό. Ξωτικό.docx 15.13 kB · 2 downloads Ξωτικό.pdf 34.55 kB · 2 downloads Είναι πράγματι πολύ καλό και ολοκληρωμένο. Το συγκεκριμένο κείμενο, για μένα, έπρεπε να είναι μικρό, και αυτό γιατί δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο. Αυτό που ήθελες να πεις, η ουσία αυτού που ήθελες να πεις, δεν χρειάζεται πολλές λέξεις. Για κάποιους, αυτή η μετάβαση, από το "έτρεχε" στο "βήμα-βήμα", γίνεται στην πορεία στάση ζωής και, όταν πρωτοσυμβεί, βιώνεται ακριβώς όπως το περιγράφεις. Είναι κάτι σαν ίλιγγος, και, αν δεν σε τρομάξει, κερδίζεις αυτό που λες κι εσύ στο τέλος. Πολύ ευχάριστο το γεγονός ότι μας το έδωσες τόσο παραστατικά μέσω των δύο λέξεων που επέλεξες. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted December 12 Share Posted December 12 Θα ήθελα να τονίσω σε αυτο το σημείο οτι αυτο το κείμενο είναι προιον μυθοπλασίας και οτι ο δημιουργός του δεν είχε πρόθεση να ταυτίσει τους ήρωες με αληθινά πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα. Αυτο το κείμενο δημιουργήθηκε καθαρά για να διασκεδάσει τους αναγνώστες χωρις να θέλει να τους προβληματίσει η να περάσει κάποια πολιτική θέση η ιδεολογία. Καλη διασκέδαση. ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.pdf 4 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 13 Share Posted December 13 14 hours ago, B MOVIES said: Θα ήθελα να τονίσω σε αυτο το σημείο οτι αυτο το κείμενο είναι προιον μυθοπλασίας και οτι ο δημιουργός του δεν είχε πρόθεση να ταυτίσει τους ήρωες με αληθινά πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα. Αυτο το κείμενο δημιουργήθηκε καθαρά για να διασκεδάσει τους αναγνώστες χωρις να θέλει να τους προβληματίσει η να περάσει κάποια πολιτική θέση η ιδεολογία. Καλη διασκέδαση. ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.pdfFetching info... Λοιπόν αυτό μου φάνηκε αρτιότερο από άλλα κείμενά σου. Κάνεις πολύ ενδιαφέρουσα και τολμώ να πω έξυπνη μίξη των υλικών, κάποιοι θα έλεγαν ότι ίσως "κλέβεις" με την έννοια ότι έβαλες τη λέξη Κάστρο με τελείως άλλη σημασία. Ωστόσο έδεσε -κατά τη γνώμη μου-. Παρατηρήσεις: πρακτικά θέματα. Το ζευγάρι ας πούμε συζεί; Γιατί λοιπόν να δώσουν ραντεβού για να βρεθούν για ποτό έξω και να μην βγούνε για ποτό έξω; Επίσης είναι τόσο κοντά στο σπίτι τους, όπως λες, και πάνε με αμάξι; Επίσης όσοι ταΐζουν τις γάτες συνήθως δεν είναι άστεγοι και νηστικοί, γιατί αν ήταν δεν θα είχαν ούτε για να ταΐσουν τις γάτες. Είναι απλά άνθρωποι που αγαπούν και φροντίζουν αδέσποτα και πιθανώς έχουν μια χαρά σπίτι. Αυτά εν ολίγοις. Ήταν όμως πιο καλοφτιαγμένο το κείμενο γενικά, πιο ώριμο και σαν εικόνα ακόμη. Μου άρεσε. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted December 13 Share Posted December 13 16 hours ago, B MOVIES said: Θα ήθελα να τονίσω σε αυτο το σημείο οτι αυτο το κείμενο είναι προιον μυθοπλασίας και οτι ο δημιουργός του δεν είχε πρόθεση να ταυτίσει τους ήρωες με αληθινά πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα. Αυτο το κείμενο δημιουργήθηκε καθαρά για να διασκεδάσει τους αναγνώστες χωρις να θέλει να τους προβληματίσει η να περάσει κάποια πολιτική θέση η ιδεολογία. Καλη διασκέδαση. ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.pdf 727.62 kB · 4 downloads Απολαυστικό. Έχει αρκετή δόση σουρεαλισμού, οπότε, ακόμα και ό,τι φαίνεται παράλογο, βγάζει απολύτως νόημα, για μένα, τουλάχιστον. Κάτι τέτοια κείμενα τα γουστάρω πολύ. (Δεν ξέρω αν είναι η ιδέα μου, αλλά εντόπισα ένα μικρό, μικρούλι άγχος στη διατύπωση που έκανες για την αποποίηση ευθύνης, η οποία, σαν κείμενο, είναι πιο προσεγμένη από την ίδια την ιστορία. Ελπίζω να είναι η ιδέα μου και, φυσικά, γράφε πάντα όπως γουστάρεις και για ό,τι γουστάρεις). 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
soukelef Posted December 13 Share Posted December 13 Είπα να δώσω κι εγώ το παρόν μετά από καιρό. Τα κλισέ που διάλεξα είναι ΔΡΑΚΟΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Enjoy! Ο Θησαυρός της Ζαργκιντάβας.pdf 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick V. Posted December 14 Share Posted December 14 8 hours ago, soukelef said: Είπα να δώσω κι εγώ το παρόν μετά από καιρό. Τα κλισέ που διάλεξα είναι ΔΡΑΚΟΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Enjoy! Ο Θησαυρός της Ζαργκιντάβας.pdf 77.62 kB · 1 download Μου άρεσε πολυ. Πολύ όμορφο και το ύφος της γραφής σου, αρκετά λογοτεχνικό, θα έλεγα. Θα σου γκρινιάξω μόνο για δύο σημεία: Στο τέλος, θα ήταν καλύτερα, νομίζω, η τελευταία πρόταση να ήταν διατυπωμένη χωρίς "πρέπει" και "να". Χρειάζεται, πιστεύω, λόγω της κοσμοπλασίας, μια και πιο πριν έχεις αναφέρει ξεκάθαρα τι συμβαίνει στην ψυχή ("...μένει αυτή να σεργιανίζει στο παγερό σκοτάδι μέχρι να βρει πού θα ξανακατοικήσει".) Οπότε, μια και το προοικονομείς τόσο ωραία, θα μπορούσες να δώσεις και αυτό το στοιχείο, για να έχεις ένα κλείσιμο με, ας πούμε, λίγο πιο ηχηρό αποτύπωμα, δηλαδή: "Και η έκρηξη κι ο καπνός, ίδια μανιτάρι, ισοπέδωσαν ό,τι βρήκαν στο διάβα τους κι από μας εξαφάνισαν και τη σάρκα και το αίμα και τα οστά, κι έμειναν οι ψυχές μας να σεργιανίζουν στο παγερό σκοτάδι." Το δεύτερο σημείο είναι ο τίτλος σου. Θα μπορούσε να ήταν: "Παγερό σκοτάδι" (κι αυτό, ανεξάρτητα απο το αν θα άλλαζες την τελευταία πρόταση ή όχι). Τώρα, βέβαια, εγώ, όπου βλέπω μαυρίλα, μπαίνω και αρχίζω τις προτάσεις. Φυσικά, το κείμενο σου είναι εξαιρετικό και ως έχει. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 15 Author Share Posted December 15 Τελευταία μέρα σήμερα. Μέχρι αύριο θα σχολιάσω και όσα διηγήματα δεν έχω σχολιάσει ακόμα. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 15 Share Posted December 15 On 12/10/2025 at 7:41 PM, Nick V. said: Λοιπόν, κάτι τέτοια κείμενα γράφεις, στο ξεκάρφωτο, εκεί που δεν το περιμένω, και ξεμακραίνεις από τις "ευκολίες" σου, ή, πες, από τα κείμενα που γουστάρεις να γράφεις συνήθως (και καλώς τα γράφεις, φυσικά), και μας δίνεις κάτι διαφορετικό, κάτι πιο "φρέσκο", να το πω, ή, μάλλον, πιο σωστά, κάτι που με κάνει να σου γράφω (σου το έχω ξαναγραψει), ότι έχεις μια ποιητική φλέβα που την αφήνεις ανεκμετάλλευτη (εντάξει, δεν σκαμπάζω και πολλά από ποίηση, ή, πες ότι μπορεί και να την ορίζω λίγο περίεργα σε σχέση με αυτό που λέμε "κυρίως ρεύμα", αλλά για αυτό που καταλαβαίνω, το κείμενο σου με βάζει στη θέση να αναρωτιέμαι, σοβαρά τώρα, χωρίς πλάκα, "τι θέλει να μας πει η ποιήτρια;" Και αυτό είναι κάτι που το παθαίνω με συγκεκριμένα κείμενα). Πολύ ωραίο και άρτιο φλασάκι, λοιπόν. Για μένα στέκει μια χαρά ως έχει. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν μικρό, άρτιο, ολοκληρωμένο, ό,τι πρέπει να είναι ένα αξιοπρεπές fairytale retold. Δεν εξηγεί τίποτα, ούτε καν πως έφτασε η αφήγηση σε μας - αφού προφανώς η αφηγήτρια εκπαραθυρώθηκε κάποια στιγμή-. Δεν έχει σημασία επειδή μου άρεσε παρ' όλα αυτά. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted December 15 Share Posted December 15 On 12/11/2025 at 2:41 PM, Αθανάσιος said: Καλησπέρα ! Διάλεξα το ζευγάρι Διακτινισμός - Ξωτικό. Ξωτικό.docx 15.13 kB · 4 downloads Ξωτικό.pdf 34.55 kB · 3 downloads Ωραιο ειναι Αθανασιε και εχει ενα ρυθμο καλο πιστευω οτι μπορουσε να αναπτυχθει περισσοτερο γιατι νιωθω οτι ειναι μια περιγραφη μιας γενικοτερης εικονας, παντος καταλαβαινω το σκεπτικο σου θελεις να περιγραψεις κατι αμεσο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted December 15 Share Posted December 15 On 11/28/2025 at 12:07 AM, sandy1dritsakou said: Soul.1.docx 16.58 kB · 13 downloads Επιλέγω ξόρκι και χάκερ. Πρωτα πρωτα μου φαινεται δουλεμενο δηλαδη αυτο που ειχες στο μυαλο σου το ανεπτυξες σωστα και συντομα, η ιδεα των μηχανων καλη και του ανθρωπου που μετατρεπετε σιγα σιγα σε μηχανη, πιστευω οτι η υπαρξη ενος αντιπαλου θα του εδινε μια νοτα ΕΦ τρομου, αλλα ταυτοχρονα θα χρειαζοταν και μια μεγαλυτερη αναπτυξη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted December 15 Share Posted December 15 On 12/13/2025 at 6:02 PM, soukelef said: Είπα να δώσω κι εγώ το παρόν μετά από καιρό. Τα κλισέ που διάλεξα είναι ΔΡΑΚΟΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Enjoy! Ο Θησαυρός της Ζαργκιντάβας.pdf 77.62 kB · 4 downloads Ωραιο εχει καλη αφηγηση με μια καλη περιγραφη της ατμοσφαιρας και μου φαινεται οτι σαν κειμενο ειναι επαρκες, πιστευω δεν χρειαζετε περισσοτερη αναπτυξει, για δωσε λεπτομερειες πως το δουλεψες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
B MOVIES Posted December 15 Share Posted December 15 On 11/27/2025 at 12:11 PM, Melita said: Hello hello! Επιλέγω: δράκος και τεχνητή νοημοσύνη Ο Αλγόριθμος του Δράκου.docx 9.55 kB · 9 downloads Πολυ καλο και εχει μπορω να πω μια πρωτοτυπια σαν ιδεα αλλα και ως εκτελεση μου αρεσε και το τελος και ξερεις τι για βαλε του ενα εναλλακτικο τελος, κατι δυστοπικο, μπορει να σου φαινεται λιγο σκοτεινο το δυστοπικο τελος αλλα ταιριαζει με την εποχη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 15 Share Posted December 15 (edited) On 12/8/2025 at 10:06 PM, Johnnie Z. said: Καλησπέρα στην ομάδα. Ξόρκι και Τεχνητή Νοημοσύνη η επιλογή... ίσως και κάτι ακόμα Οι αριθμοί στα αρχεία αναφέρονται στο μέγεθος της γραμματοσειράς. Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 14.pdf 148.09 kB · 5 downloads Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 20.pdf 161.46 kB · 8 downloads Πολύ ωραία ιστορία πραγματικά. Θα συμφωνήσω με όσα σου είπε παραπάνω ο Nick.V και δεν θα τα επαναλάβω, μόνο ότι η ιστορία σου είναι πολύ μικρή για όσα θέλει να πει και συνάμα θέλει μάζεμα στα σημεία των υπερβολικά εκτενών περιγραφών σε σκηνές δράσης. Κατά τα λοιπά σαν ιστορία, η ιδέα σου δηλαδή μου φάνηκε εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και με συγκίνησε -σε επίπεδο γονεϊκής συμπάθειας πες-. Θέλει προσοχή στους διαλόγους σου και στο πως μεταβαίνει από εκτέλεση ξορκιού σε εκτέλεση ξορκιού - εκεί, αν δεν είναι κάποιος πολύ συγκεντρωμένος μπορεί να το χάσει. Νομίζω πως θα ήθελα να το δω σε πιο "σμιλεμένη" νουβέλα αυτό... Συγχαρητήρια! Υ.Γ.: Και τα ονόματα μου άρεσαν, κάτι Μάξιμοι, κάτι Δρακοφωλιές....ωραία πράγματα. Edited December 15 by Ιρμάντα 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melita Posted December 16 Share Posted December 16 On 12/15/2025 at 4:26 PM, B MOVIES said: Πολυ καλο και εχει μπορω να πω μια πρωτοτυπια σαν ιδεα αλλα και ως εκτελεση μου αρεσε και το τελος και ξερεις τι για βαλε του ενα εναλλακτικο τελος, κατι δυστοπικο, μπορει να σου φαινεται λιγο σκοτεινο το δυστοπικο τελος αλλα ταιριαζει με την εποχη. Καλή ιδέα, ίσως το προσπαθήσω! 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 17 Author Share Posted December 17 On 12/8/2025 at 10:06 PM, Johnnie Z. said: Καλησπέρα στην ομάδα. Ξόρκι και Τεχνητή Νοημοσύνη η επιλογή... ίσως και κάτι ακόμα Οι αριθμοί στα αρχεία αναφέρονται στο μέγεθος της γραμματοσειράς. Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 14.pdf 148.09 kB · 5 downloads Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 20.pdf 161.46 kB · 8 downloads Καλημέρα Γιάννη! Ενδιαφέρουσα ιστορία και ενδιαφέρον ο συνδυασμός των λέξεων. Επίσης πολύ ενδιαφέρουσα η κοσμοπλασία. Αν έχω να σου κάνω κάποια πρόταση βελτίωσης, είναι να ξεκινήσεις από τη σκηνή που ξυπνάει ο ήρωας στο κρεβάτι. Όλες οι προηγούμενες σκηνές αν και χρήσιμες στο να καταλάβουμε το παιχνίδι, επειδή δεν γνωρίζουμε ούτε τί θέλει ο ήρωας ούτε γιατί το θέλει ούτε έχουμε κάποιο στοιχείο για εκείνον ώστε να τον συμπαθήσουμε και να τον ακολουθήσουμε, είναι πιο δύσκολες στην ανάγνωση. Μπορείς να ξεκινήσεις από το ξύπνημα και να μας δίνεις σιγά-σιγά στοιχεία του παιχνιδιού. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 17 Author Share Posted December 17 ΟΥΦ παιδιά έχω πήξει στη δουλειά, μου έχουν μείνει Αλέξανδρος, Αθανάσιος, Λευτέρης. Θα σας διαβάσω σήμερα, το υπόσχομαι. Αν έχω ξεχάσει κάποιον άλλο, να μου πείτε. 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 17 Share Posted December 17 Εγώ έχω ακόμη Λευτέρη και Nick. V ... 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 18 Author Share Posted December 18 On 12/11/2025 at 2:41 PM, Αθανάσιος said: Καλησπέρα ! Διάλεξα το ζευγάρι Διακτινισμός - Ξωτικό. Ξωτικό.docx 15.13 kB · 5 downloads Ξωτικό.pdf 34.55 kB · 3 downloads Καλημέρα @Αθανάσιος Spoiler Απολαυστικό και αγχωτικό. Έξυπνος συνδυασμός. Θα ήθελα να μάθω γιατί τρέχει και τι θα συμβεί τώρα που σταμάτησε. Ίσως μια υπόνοια πχ ας απολαύσω λίγο τη θάλασσα μέχρι να έρθει το τέρας; Εκτός κι αν είναι συμβολικό πχ η σύγχρονη ζωή που τρέχουμε χωρίς λόγο. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 18 Author Share Posted December 18 On 12/13/2025 at 6:02 PM, soukelef said: Είπα να δώσω κι εγώ το παρόν μετά από καιρό. Τα κλισέ που διάλεξα είναι ΔΡΑΚΟΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Enjoy! Ο Θησαυρός της Ζαργκιντάβας.pdf 77.62 kB · 6 downloads Spoiler Απίστευτο Λευτέρη. Μου άρεσε η γλώσσα και η αρρώστια των χωρικών που ήταν τελικά μόλυνση από ραδιενέργεια. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted December 18 Author Share Posted December 18 @B MOVIES Spoiler με έντονη φαντασία, όπως πάντα. Λίγο με την άστεγη θέλει προσοχή, που την έκανες παχουλή και πεινασμένη. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 09:08 AM Share Posted Monday at 09:08 AM On 11/27/2025 at 12:11 PM, Melita said: Hello hello! Επιλέγω: δράκος και τεχνητή νοημοσύνη Ο Αλγόριθμος του Δράκου.docx 9.55 kB · 9 downloads Ωραίο. Ευφάνταστο και σύντομο. Τίμια προσπάθεια. Ευχαριστούμε για τη συμμετοχή. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts