Αθανάσιος Posted Monday at 09:16 AM Share Posted Monday at 09:16 AM On 11/28/2025 at 12:07 AM, sandy1dritsakou said: Soul.1.docx 16.58 kB · 14 downloads Επιλέγω ξόρκι και χάκερ. Spoiler Ψηφιακή συνείδηση, έτσι; Μάλιστα. Ωραίο κείμενο, έχεις στρωτό γράψιμο σε ότι δικό σου έχω διαβάσει. Λίγο με έστειλε η επανάληψη του: "Η πληκτρολόγηση σταμάτησε μόνη της, αυτόματα" αλλά okay. Ευχαριστούμε για το κείμενο. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 10:30 AM Share Posted Monday at 10:30 AM On 11/30/2025 at 12:24 AM, Nick V. said: σ’ αυτή την άσκηση, το προσπάθησα, να βγω από τη μαυρίλα που με δέρνει συνήθως... Σταμάτησα στις 8435 λέξεις. Ελπίζω να μην σας κουράσει πολύ. Δεν λέω τι επέλεξα, έτσι, για το σασπένς... Έχεις ένα λεπτό διορία Μπουτς.pdf 238 kB · 7 downloads Nick V μάγεψες πάλι. Spoiler ... και ανοίγω το αρχείο και βλέπω 42 σελίδες. Γκάσπ! Αρχίζω να το διαβάζω, στο χαλαρό τώρα έτσι; Έχω φτάσει στη σελίδα 22 και δεν το έχω πάρει πρέφα. Ενώ η πλοκή είναι δεμένη (δεν είναι τραλαρί-τραλαρό) το κείμενο γλυστράει απίστευτα. Πως τα κατάφερες; Ωραίος ο συνδυασμός που επέλεξες Μονόκερος - Διακτίνιση. Φαίνεται ότι σου αρέσουν τα δίτροχα οχήματα (και μένα, παρόλο που πούλησα πέρσι την ταξιδιάρα μου κλαψ-λυγμ-σνιφ-ωιμέ.) Υπέροχο κείμενο, σε ευχαριστώ. Λάτρεψα τον τρόπο που "χορεύεις" τις σχέσεις των τριών προσώπων της οικογένειας. Σαν μοναδικό σημείο που θα σου πρότεινα να προσέξεις είναι η πρώτη σκηνή βίας, εκεί που τα βάζει με τη συμμορία που τον παρακολουθούσε. Καλή η συμπλοκή με τον πρώτο αντίπαλο, στη συνέχεια ήθελα κάτι παραπάνω. Η άλλη σκηνή στον διακτινισμό, όπου το μαχαίρι περνάει μέσα από τη άυλη/φαντασματένια καρδιά του είναι φοβερή. Συγχαρητήρια. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 01:59 PM Share Posted Monday at 01:59 PM On 12/8/2025 at 10:06 PM, Johnnie Z. said: Καλησπέρα στην ομάδα. Ξόρκι και Τεχνητή Νοημοσύνη η επιλογή... ίσως και κάτι ακόμα Οι αριθμοί στα αρχεία αναφέρονται στο μέγεθος της γραμματοσειράς. Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 14.pdf 148.09 kB · 5 downloads Ένας Σύγχρονος Δαίδαλος - 20.pdf 161.46 kB · 8 downloads Γειά σου Γιάννη! Spoiler Πως κατάφερες να γράψεις τόσο πλούσια και μεγάλη ιστορία με νεογέννητο μωρό (με την ευκαιρία να σας ζήσει), με ξεπερνά. Μπράβο σου. Έχεις πολλά στοιχεία, μου άρεσε το πάντρεμα της fantasy ιστορίας με τα στοιχεία της επιστημονικής φαντασίας. Δεν "κλοτσάει" μια χαρά στέκεται. Είναι, όπως είπα, πλούσια και απαιτεί προσεκτική ανάγνωση. Σίγουρα έχω χάσει κάτι στην πλοκή και μόνο αν το ξαναδιαβάσω θα το ανακαλύψω. Συγκρατώ: την αγάπη του πατέρα προς τον γι του, τα spells που φορτώνουν, τους κόσμους που δημιούργησες, τα εξάχερα του μάγου, οι απέθαντοι, η κούπα με το ουίσκι (ναι μου έμεινε και αυτή) και άλλα πολλά. Θα χαρώ να ξαναδιαβάσω την επόμενη ιστορία σου. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 02:20 PM Share Posted Monday at 02:20 PM On 12/10/2025 at 9:07 AM, Roubiliana said: Καλημέρα, και η δική μου συμβολή. Κάστρο και διάστημα. η ραπυνζέλ.docx 17.94 kB · 7 downloads "Το ανοίκειο ξυπνάει την ανάγκη για συντροφιά." Μάλιστα... Spoiler Ωραίο κοκτέιλ από στοιχεία παραμυθιών: Ραπουνζέλ, Αλίκη στην χώρα των θαυμάτων, χίλιες και μία νύκτες, ίσως και ο Τζακ και η φασολιά. Πετυχημένος τίτλος. Η ιδέα μπορεί να σταθεί, θεωρώ, και σαν πιο μεγάλη ιστορία. Τί έγινε στο διαστημόπλοιο; Οι συνάδελφοι σκοτώνονταν ή τους πήγαινε κάπου αλλού και τους ξαναπρογραμμάτιζε ή τους επέστρεφε στο σκάφος τους; Εκτός από την οικοδέσποινα υπήρχαν και άλλοι στο κάστρο; Το ίδιο το κάστρο μπορεί να ταξιδέψει και αν ναι που θα πήγαινε; 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 02:39 PM Share Posted Monday at 02:39 PM On 12/13/2025 at 12:37 AM, B MOVIES said: Θα ήθελα να τονίσω σε αυτο το σημείο οτι αυτο το κείμενο είναι προιον μυθοπλασίας και οτι ο δημιουργός του δεν είχε πρόθεση να ταυτίσει τους ήρωες με αληθινά πρόσωπα, καταστάσεις και γεγονότα. Αυτο το κείμενο δημιουργήθηκε καθαρά για να διασκεδάσει τους αναγνώστες χωρις να θέλει να τους προβληματίσει η να περάσει κάποια πολιτική θέση η ιδεολογία. Καλη διασκέδαση. ΚΟΚΤΕΙΛ ΠΥΡΗΝΙΚΑ.pdf 727.62 kB · 7 downloads Viva Fidel ! Spoiler Θαυμάζω το γράψιμό σου και το ξέρεις. Υπάρχει μια ελεύθερη κίνηση στην πρόζα σου που δεν ξέρω αν θα μπορούσα να ποτέ να γράψω έτσι και θα το ήθελα. Από όσα κείμενά σου έχω διαβάσει είναι το λιγότερο σουρεαλιστικό, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει σουρεαλιστικά στοιχεία. Πολύ καλή προσπάθεια, μόλις μέσα σε δύο σελίδες έδωσες καλοστεκούμενη ιστορία με πολλά στοιχεία και καλή χρήση των λέξεων που διάλεξες. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Monday at 02:41 PM Share Posted Monday at 02:41 PM Λευτέρη, δώσε μου λίγο χρόνο για να σχολιάσω και τη δική σου ιστορία. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted Monday at 03:10 PM Author Share Posted Monday at 03:10 PM @Αθανάσιος οι απαντήσεις είναι πιο πεζές. Απλά τους ρίχνει στο κενό και πεθαίνουν γιατί στο κενό δεν έχει οξυγόνο. Το κάστρο ταξίδευει και ψάχνει καινούργια παρέα. Άρα αν η εμπορική εταιρεία ακολουθήσει το τελευταίο στίγμα του διαστημόπλοιου, δεν πρόκειται να βρει τίποτα εκεί. Και το διαστημόπλοιο φαντάζομαι θα παρασυρθεί κάπου στο κενό του διαστήματος. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted Tuesday at 12:06 PM Share Posted Tuesday at 12:06 PM On 12/13/2025 at 6:02 PM, soukelef said: Είπα να δώσω κι εγώ το παρόν μετά από καιρό. Τα κλισέ που διάλεξα είναι ΔΡΑΚΟΣ και ΠΥΡΗΝΙΚΑ. Enjoy! Ο Θησαυρός της Ζαργκιντάβας.pdf 77.62 kB · 8 downloads Spoiler Δυνατός ο δρακός και μεγάλη έκρηξη στην κλιμάκωση της δράσης στο τέλος. Ωραία ιστορία. Θεωρώ ότι αν η τελική μάχη ήταν πιο μεγάλη σε έκταση (πιο χορταστική αν θέλεις) θα απογείωνε την ιδέα σου. Το ότι πεθαίνουν και οι μαχητές που πολέμησαν το κακό τέρας είναι δίκοπο μαχαίρι. Εδώ έπαιξε θετικά. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts