Elsanor Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 (edited) Αναμνήσεις Και μετά έρχεται η ώρα του αποχωρισμού και φεύγεις και θυμάσαι... Δεν υπάρχει τίποτα που να πονάει περισσότερο από τις αναμνήσεις. Κι όμως, είναι ό,τι καλύτερο σου μένει από πράγματα παλιά, Από καταστάσεις και φίλους και έρωτες και γέλια και δάκρυα, Μακρυνά και ξεχασμένα στην ομίχλη που είναι το παρελθόν... Edited August 20, 2005 by Elsanor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 (edited) Είν' ο θάνατος που τις κάνει να πονούν, η γραμμικότητα που φαντάζει να 'χει ο δικός μας χρόνος... Κι είναι τα ίδια, αυτά τα δυο, που τις κάνουν τόσο όμορφες... Όσο λιγότερο μας κλέβει ο χρόνος απ' τις αναμνήσεις τόσο καλύτερα - έτσι είναι για μένα. Έχω ανοίξει και ανάλογο topic στη φιλοσοφία. Το ποίημα είναι πολύ άμεσο και απλό, κι αυτό είναι κι η ομορφιά του. Αληθινό, άμεσο. Edited August 20, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Πολύ όμορφο, πλησιάζει αυτό που θα έκρινα ως "τέλειο". Μόνο που οι τελευταίοι στίχοι, γνώμη μου, θα μπορούσαν να "μαζευτούν" κάπως και οι πρώτοι λίγο να "απλωθούν". Γνώμη μου. Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted August 20, 2005 Share Posted August 20, 2005 Άγγιξες την ψυχή μου! Μήπως παράλληλα διαβάζεις το μυαλό μου; Είναι γλυκό, είναι ευαίσθητο, είναι σαφές, άμεσο και ειλικρινές και μου μιλάει εκεί που με πονάει! Αυτό είναι ένα ποίημα, είναι δικό σου και μπράβο σου!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrathan Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 (edited) Το περιεχόμενο με άφησε αδιάφορο συναισθηματικά. Δεν εξέλαβα κάποια λυρικότητα απο την δομή των στίχων. Υπερβολικά σύντομο για να είναι αυτοτελές, μου φέρνει στο μυαλό απλα δυο προτάσεις από έναν διάλογο με "καλλιτεχνικό" ύφος. Edited August 21, 2005 by Sabrathan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Ooo... poso eilhktrines kai ameso kai sugkunhtiko... Me aggi3e pera gia pera...einai akribws auto pou skeftomai sunexeia auth th periodo logw allagwn sth zwh mou kai esu to e3efrases toso omorfa kai wraia pou noiw8w san na koita3es mesa apo th psuxh mou... Great work!! Keep writing! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Οσο και εαν πονανε ειναι το μονο που σου μενει. Αλλοι ζουν μια ζωη μονο μεσα σε αυτες, οταν ο πονος τους δεσμευει. Αλλοι ξεκουραζονται για λιγο και μετα τραβανε σε νεους οριζοντες για νεες απο δαυτες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted August 25, 2005 Share Posted August 25, 2005 Πάρα πολύ άμεσο και ειλικρινό, σου μιλάει κατευθείαν. Η απλότητά του είναι που το κάνει τόσο γοητευτικό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts