Rikochet Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Cold metal on my shoulders. …are these chains?… Know, then, Fool of fools: They shall snap. One by one, The chains shall be broken. Then, for the first, And probably the last time, You, All of you, Will speak not, And you will only witness. Oh, how you shall witness… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted August 21, 2005 Share Posted August 21, 2005 Καλούτσικο αλλά νομίζω οτί μπορείς και καλύτερα.Είναι πολύ σύντομο,μικρό και όχι τόσο περιεκτικό. Θα σου έλεγα να το ξανακοιτάξεις. Αλλά μην αποθαρρύνεσαι,keep writing! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 22, 2005 Share Posted August 22, 2005 Δεν ξέρω ακριβώς γιατί - ή μάλλον ξέρω αλλά ο λόγος είναι κάπως... ανορθόδοξος, το ποίημα μου άρεσε obsessively. Μάλλον φταίνε οι διάφορες αδυναμίες μου σε διάφορα concepts. Πάντως ο τελευταίος στίχος, ο τρόπος που τον συντάσσεις ιδιαίτερα είναι.. είναι... . Μην με παρεξηγείς ε; Απλώς μου άρεσε obsessively. Δεν κινδυνεύεις! Κάτι έχει η σύνταξη και το λεξιλόγιο αυτού του ποιήματος... Συνήθως τρελαίνομαι έτσι για πιο πολύπλοκα ποιήματα, αλλά αυτό έχει ακριβώς ότι πρέπει... Χμου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Εγώ είπα ότι θα πρέπει να γράψεις όλη την ιστορία, αλλά δεν με ακούς... (ξέρεις, τώρα θα αρχίσουν όλοι να ρωτάνε "ποια ιστορία;" και θα τους λέω πάλι ασυναρτησίες) Πάντως εθιστικό, ωραίο, αλλά μικρό - σαν απόσπασμα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 (edited) Πολύ καλό, μου άρεσε! Μου έρχεται μία εικόνα στο μυαλό τώρα/ Είναι λέει ένας άνθρωπος που τον πρήζουν και του μιλάνε συνέχεια κάτι άλλοι και φωνάζει ένα δυνατό "σκάστεεεεεεε!" και το βουλώνουν όλοι. Και μετά συνεχίζει σε στυλ: "ακούστε να δείτε καθάρματα, "τωρα θα μιλήσω εγώ. Και θα με ακούσετε καλά όλοι σας!" Και οι άλλοι δε μιλάνε καθόλου γιατί δεν περίμεναν ποτέ αυτήν την αντίδραση και κάθονται στην καρεκλίτσα τους φοβισμένοι. Βγάλε τον Brujah που κρύβεις μέσα σου αγόρι μου! Disclaimer: μην αρχίσεις κανα killing spree και μετά με βάλουνε στη μπουζού, ε; Edited August 24, 2005 by Elsanor Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 24, 2005 Share Posted August 24, 2005 Ο Ρίκο δεν μπορεί να πάει στη μπουζού. Οι κακοί είναι στη μπουζού! (ως γνωστόν!) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts