Jump to content

Cemetery

Nihilio

Recommended Posts

The Cemetary

gates now open

The funeral

proceeds inside

Mourners visit

their beloved

preists are giving

the last rites

Death eternal

upon his throne

the Cemetery

his trophy garden

Life is fleeting

its end is known

a rotting carcass

food for maggots

Μ'αρέσει νοηματικά...είναι ακριβώς του στιλ των ποιημάτων που με γοητεύουν,όλο αυτή η σκοτεινή φιουνεραλίστικη ατμόσφαιρα που επικρατεί...

:spam: I'm a cemetary lover... :bag:

Αλλά γιατί τόσο μικρό και σύντομο? Εκεί που αρχίζω να φαντάζομαι το σκηνικό...τελείωνει! :unsure:

Θα μπορούσες να το αναπτύξεις κι'άλλο και να γίνει πολύ πιο ωραίο και ολοκληρωμένο.Έχει όλες τις προυποθέσεις.

Ναι, είναι μικρό. Αλλά μπροστά στη ματαιότητα του θανάτου τα λόγια δεν έχουν νόημα (σε απλά ελληνικά δεν είχα έμπνευση για κάτι περισσότερο...)

Ο Θάνατος δεν έχει ματαιότητα,δεν είναι το Τέλος που όλοι νομίζουν...για μένα ο Θάνατος είναι ένα μεγαλείο,είναι μια Πύλη που περνάς και....oh... τυχαιροί και ευλογημένοι...όσοι την περνάνε και συνεχίζουν να υπάρχουν μετά το πέρασμά της...Τότε μόνο καταλαβαίνεις αν όντως υπήρχες και πριν πραγματικά ή υπήρχες μόνο στον δικό ΣΟΥ Κόσμο....

Θα μπορούσες απλά κάποια άλλη στιγμή που θα έχεις την αντίστοιχη διάθεση να το ξανακοιτάξεις,και΄εαν σου βγαίνει,να το προσθέσεις.

Είναι μια πολύ καλή εισαγωγή!

:thmbup:

Συμφωνώ με την γοτθική πεταλούδα για τις απόψεις περί θανάτου!Το ίδιο ακριβώς πιστεύω και εγώ και καμμιά φορά ανυπομονώ να δω αν τελικά έχω δίκιο και πως θα είναι! Μην χάσετε πασα ιδέα... δεν θέλω να πεθάνω και ούτε το προσπαθώ αλλά με τρώει και η περιέργεια να δω αν υπάρχει τελικά κάτι παραπέρα... πολύ σάικο; :bag:

Οσο για το ποίημα του dear nihlio εκφράζει την λογική πως το τέλος είναι απλά το τέλος. Αυτό δεν είναι κακό, μια άποψη είναι... αλλά δεν ξέρω γιατί, δεν μου είπε κάτι... είναι κάπως κούφιο...Η πεταλούδα έχει δίκιο πως είναι μικρό. Σταματάει κάπως απότομα... εκεί που παρακολουθούμε το νεκροταφείο, την κηδεία, εκείνους που επισκέπτονται τους νεκρούς αγαπημένους τους, ξαφνικά περνάμε στον βασιλιά θάνατο που στέκεται σοβαρός και σκληρός στον θρόνο του και μετά στα σχόλια για την ζωή... Νομίζω πως θα μπορούσε η μετάβαση απο το ένα νοηματικό σημείο στο άλλο να γίνει πολύ πιο ομαλά με περισσότερη ανάπτυξη στα ανάλογα σημεία ώστε να συνδέονται μεταξύ τους πολύ καλύτερα... βέβαια θα μου πεις δεν είχα έμπνευση για κάτι περισσότερο. Δεκτό κι αποδεκτό, αλλά μήπως θα έπρεπε ίσως να περιμένεις μην σου έρθει και τίποτα καλυτερο και το συμπληρώσεις;

Πάντως είναι στο γνωστό στιλ που γράφεις, το χαρακτηριστικό σου ύφος και αν το δούλευες περισσότερο θα μπορούσε να γίνει πολύ καλύτερο.