Jump to content

ΣΑ #16 (Απαντήσεις και Σχολιασμοί)

Ιρμάντα

Recommended Posts

exerciseowl.png.6d74ce017088c507f1a24e4c17208d0a.png

Γεια σας καλά μου!

Δημοσιεύουμε τις ιστορίες για την ΣΑ #16 που βρίσκεται στο ποστ εδώ

Έχετε χρόνο ως 20 Γενάρη 2026, αλλιώς θα στείλω τον Κράμπους και ξέρετε τι θα σας κάνει. Ο Κράμπους.

Σας αγαπώ όλ@, σας περιμένω, αναμείνατε και νεότερα για την επόμενη φορουμομάζωξη!!!

• Like 4

• Ιρμάντα featured and pinned this topic
  • 2 weeks later...
On 12/29/2025 at 2:54 PM, Αθανάσιος said:

Πολύ ωραία ιστορία σκαρφίστηκες, λίγο Εμπενήζερ Σκρουτζ, λίγο Μένιος...αλλά κυρίως Αθανάσιος.

Μου άρεσε που ήσουν μαζεμένος στο αρχικό σετάρισμα, δεν άπλωσες πολύ τις περιγραφές σου αλλά μας έβαλες μια χαρά στο νόημα παρ' όλ' αυτά. Έτσι, δεν χρειάζεται πολύ. Την κοσμοπλασία σου, περίπλοκη, φανταστική ή και όχι, πρέπει να την εισπράττει ο αναγνώστης μέσα από την ιστορία καθαυτή. Βέβαια ο Μένιος καλά να πάθει. Δεν κατάλαβα αν ο βοηθός του, ο υπάλληλός του δλδ ήταν αυτός που άνοιξε το δεύτερο μαγαζί. Επίσης το ότι πραγματοποιήθηκε και η δική του ευχή βγαίνει κάπως από τα συμφραζόμενα, ίσως θα ήθελε περισσότερο σαφήνεια αυτό το σημείο. 

Καλά να πάθει ο Μένιος, το είπαμε;

Και ο τίτλος μου αρέσει, το όνειρο του σπαγγοραμμένου. 

• Thanks 1

Ω σατανά @sandy1dritsakou Τον έφαγε το τρενάκι;

Τι ωραίο που ήταν. Μια στάλα φρίκης παραπάνω δεν θα του έκανε κακό αλλά και έτσι πέτυχε η συνταγή. Μεστό, ζουμερό, ανατριχιαστικό, καλά τι γονείς ήταν αυτοί; Δεν το πρόσεξαν; Κάτι λείπει, αλλά τι φάση; Α είχαμε και ένα παιδί; 

Τρομακτικό φλασάκι. Όσο έπρεπε. Και λίγο πιο τρομακτικό, αλλά ανατριχιαστικά τρομακτικό, όχι gore, θα μου άρεσε. Λίγο περισσότερη περιγραφή στην απώλεια. Άδειο παιδικό δωμάτιο, το σπίτι πολύ ήσυχο...κάτι, κάτι.

Μπράβο όμως μου άρεσε. 

Edited by Ιρμάντα
  • Like 1

On 1/5/2026 at 11:25 AM, Ιρμάντα said:

Ω σατανά @sandy1dritsakou Τον έφαγε το τρενάκι;

Τι ωραίο που ήταν. Μια στάλα φρίκης παραπάνω δεν θα του έκανε κακό αλλά και έτσι πέτυχε η συνταγή. Μεστό, ζουμερό, ανατριχιαστικό, καλά τι γονείς ήταν αυτοί; Δεν το πρόσεξαν; Κάτι λείπει, αλλά τι φάση; Α είχαμε και ένα παιδί; 

Τρομακτικό φλασάκι. Όσο έπρεπε. Και λίγο πιο τρομακτικό, αλλά ανατριχιαστικά τρομακτικό, όχι gore, θα μου άρεσε. Λίγο περισσότερη περιγραφή στην απώλεια. Άδειο παιδικό δωμάτιο, το σπίτι πολύ ήσυχο...κάτι, κάτι.

Μπράβο όμως μου άρεσε. 

υποτιθεται οτι ηταν αδιαφοροι γονεις, αλλα το παω πολυ υπογεια. θελει μια συμπληρωση λες, ε? μπορει να προσθεσω κατι