Ιρμάντα Posted December 20, 2025 Share Posted December 20, 2025 Γεια σας καλά μου! Δημοσιεύουμε τις ιστορίες για την ΣΑ #16 που βρίσκεται στο ποστ εδώ Έχετε χρόνο ως 20 Γενάρη 2026, αλλιώς θα στείλω τον Κράμπους και ξέρετε τι θα σας κάνει. Ο Κράμπους. Σας αγαπώ όλ@, σας περιμένω, αναμείνατε και νεότερα για την επόμενη φορουμομάζωξη!!! 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted December 28, 2025 Share Posted December 28, 2025 ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ Κυριακή Δριτσάκου ΕΙΔΟΣ Weird fiction, dark fairy tale ΛΕΞΕΙΣ 600 ΤΟ ΔΩΡΟ1.docx 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted December 28, 2025 Author Share Posted December 28, 2025 Καλώς το μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αθανάσιος Posted December 29, 2025 Share Posted December 29, 2025 Καλές Γιορτές σε όλους! Το σπαγγόραμα.docx Το σπαγγόραμα.pdf 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted Saturday at 10:18 AM Author Share Posted Saturday at 10:18 AM On 12/29/2025 at 2:54 PM, Αθανάσιος said: Καλές Γιορτές σε όλους! Το σπαγγόραμα.docx 20.75 kB · 0 downloads Το σπαγγόραμα.pdf 41.98 kB · 5 downloads Πολύ ωραία ιστορία σκαρφίστηκες, λίγο Εμπενήζερ Σκρουτζ, λίγο Μένιος...αλλά κυρίως Αθανάσιος. Μου άρεσε που ήσουν μαζεμένος στο αρχικό σετάρισμα, δεν άπλωσες πολύ τις περιγραφές σου αλλά μας έβαλες μια χαρά στο νόημα παρ' όλ' αυτά. Έτσι, δεν χρειάζεται πολύ. Την κοσμοπλασία σου, περίπλοκη, φανταστική ή και όχι, πρέπει να την εισπράττει ο αναγνώστης μέσα από την ιστορία καθαυτή. Βέβαια ο Μένιος καλά να πάθει. Δεν κατάλαβα αν ο βοηθός του, ο υπάλληλός του δλδ ήταν αυτός που άνοιξε το δεύτερο μαγαζί. Επίσης το ότι πραγματοποιήθηκε και η δική του ευχή βγαίνει κάπως από τα συμφραζόμενα, ίσως θα ήθελε περισσότερο σαφήνεια αυτό το σημείο. Καλά να πάθει ο Μένιος, το είπαμε; Και ο τίτλος μου αρέσει, το όνειρο του σπαγγοραμμένου. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted Monday at 09:25 AM Author Share Posted Monday at 09:25 AM (edited) Ω σατανά @sandy1dritsakou Τον έφαγε το τρενάκι; Τι ωραίο που ήταν. Μια στάλα φρίκης παραπάνω δεν θα του έκανε κακό αλλά και έτσι πέτυχε η συνταγή. Μεστό, ζουμερό, ανατριχιαστικό, καλά τι γονείς ήταν αυτοί; Δεν το πρόσεξαν; Κάτι λείπει, αλλά τι φάση; Α είχαμε και ένα παιδί; Τρομακτικό φλασάκι. Όσο έπρεπε. Και λίγο πιο τρομακτικό, αλλά ανατριχιαστικά τρομακτικό, όχι gore, θα μου άρεσε. Λίγο περισσότερη περιγραφή στην απώλεια. Άδειο παιδικό δωμάτιο, το σπίτι πολύ ήσυχο...κάτι, κάτι. Μπράβο όμως μου άρεσε. Edited Monday at 09:26 AM by Ιρμάντα 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandy1dritsakou Posted 20 hours ago Share Posted 20 hours ago On 1/5/2026 at 11:25 AM, Ιρμάντα said: Ω σατανά @sandy1dritsakou Τον έφαγε το τρενάκι; Τι ωραίο που ήταν. Μια στάλα φρίκης παραπάνω δεν θα του έκανε κακό αλλά και έτσι πέτυχε η συνταγή. Μεστό, ζουμερό, ανατριχιαστικό, καλά τι γονείς ήταν αυτοί; Δεν το πρόσεξαν; Κάτι λείπει, αλλά τι φάση; Α είχαμε και ένα παιδί; Τρομακτικό φλασάκι. Όσο έπρεπε. Και λίγο πιο τρομακτικό, αλλά ανατριχιαστικά τρομακτικό, όχι gore, θα μου άρεσε. Λίγο περισσότερη περιγραφή στην απώλεια. Άδειο παιδικό δωμάτιο, το σπίτι πολύ ήσυχο...κάτι, κάτι. Μπράβο όμως μου άρεσε. υποτιθεται οτι ηταν αδιαφοροι γονεις, αλλα το παω πολυ υπογεια. θελει μια συμπληρωση λες, ε? μπορει να προσθεσω κατι Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts