gothicbutterfly Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΟΥ Το απέραντο γαλάζιο κλέβει τη ματιά μου... Η ψυχή μου χάνεται στης Άβυσσου το χάος τ'ατελείωτο. Ψάχνω..ψάχνω στον ορίζοντα. Μα είναι τόσο μικρός! Τόσο μικρός για να χωρέσει τα Όνειρα μου! Σ'ένα σύννεφο επιβιβάζομαι, φεύγω,απομακρύνομαι. Φεύγω κι'αφήνω πίσω μου τον κόσμο- ό,τι έχω κ'ό,τι ξέρω... Αφήνω πίσω μου το Φεγγάρι σου Ταξιδεύω δίχως προορισμό για να βρω καινούργιο ορίζοντα. Ένα πιο μεγάλο,πιο απέραντο... Μια νέα Σελήνη να χαράξω τα Όνειρα μου! Μια θάλασσα από αισθήματα με κατακλύει... Δεν υπάρχεις πια! Μόνο εγώ...μόνη Εγώ και τα Όνειρα μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted August 30, 2005 Share Posted August 30, 2005 Κάποια άφησε κάποιον πίσω... Διαβάζω στην αρχή "απέραντο γαλάζιο" και λέω... μα... είναι στο Σικάγο και σκέφτεται απέραντο γαλάζιο; Μετά το έπιασα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ναι, κάτι αφήνεις -άφησες- πίσω... Πραγματικά σου έυχομαι να έχεις κάνει τις σωστές για σένα επιλογές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Ειναι πραγματικα βαρυ φορτιο σου ευχομαι το καλυτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts