Roubiliana Posted 13 hours ago Share Posted 13 hours ago Ελάτε γενναί@ μου! Έχετε περιθώριο ως τις 29 Μαρτίου 2026. Η μόνη λύση ήταν ο θάνατος. Η θηλιά, μονόδρομος. Είχα ήδη διαλέξει τον πλάτανο που θα με έστελνε στον άλλο κόσμο. Αιωνόβιος, αρχαίος σχεδόν, σε μικρή απόσταση μόνο από το χωριό, με γερά κλαδιά. Είχα φύγει κλεφτά από το σπίτι, όταν όλοι κοιμόντουσαν, με ένα σκαμνάκι στο ένα χέρι και το σκοινί στο άλλο. Επιτέλους, λύτρωση. Επιτέλους, θα ξεκουραζόμουν. Επιτέλους, δε θα είχα να αντιμετωπίσω άλλα προβλήματα. Έδεσα γερά το σκοινί στο πιο μεγάλο και σταθερό κλαδί, ανέβηκα στο σκαμνί, πέρασα τη θηλιά γύρω από τον λαιμό και ετοιμάστηκα να ρίξω το σκαμνί κάτω από τα πόδια μου. Το κλότσησα όσο καλύτερα μπορούσα, αυτό υποχώρησε, τα πόδια μου κρεμάστηκαν, το σκοινί έσφιξε τον λαιμό, μου έκοψε την ανάσα, άρχισα να βλέπω μαύρες κηλίδες. Και ο πλάτανος με έναν δυνατό γδούπο κατέρρευσε, παρασέρνοντας κι εμένα μαζί. Βρέθηκα ξαφνικά με τα κλαδιά να με πλακώνουν. Και να αναπνέω ακόμα. Γύρω μου ακούστηκαν ζητωκραυγές. «Ναι, τα καταφέραμε, τα καταφέραμε. Κόψαμε το δέντρο της ζωής!» Ξέσφιξα το σκοινί από τον λαιμό, προσπάθησα να βγω μέσα από τον όγκο των κλαδιών. Δεν ήταν εύκολο. Τσιριχτές φωνούλες συνέχιζαν να πανηγυρίζουν. «Κόψαμε το δέντρο της ζωής. Και σε λίγο είναι Χριστούγεννα!» «Σε λίγο είναι Πάσχα», κατάφερα να ψελλίσω κάτω από τα κλαδιά, «και αυτό είναι πλάτανος». Οι ζητωκραυγές κόπηκαν μεμιάς και μέσα από τις φυλλωσιές είδα παραμορφωμένα πρόσωπα να σκύβουν από πάνω μου. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Πάσχα και Χριστούγεννα μαζί. Για γέρους λύτες. 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roubiliana Posted 12 hours ago Author Share Posted 12 hours ago Eίναι το πρώτο μου write-off, ελπίζω να μην το παράκανα με τον βαθμό δυσκολίας. 2 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted 12 hours ago Share Posted 12 hours ago Θα δείξει. Ζόρικο πάντως είναι. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ιρμάντα Posted 11 hours ago Share Posted 11 hours ago Λοοοοοοιπόν. Και για να μαθαίνουν οι νέοι και να θυμούνται οι παλιοί, κανόνες για το write off εδώ. 1 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts