A_random_stranger Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Καλησπέρα ξανά στην ομάδα. Η αλήθεια είναι δεν ήξερα που να βάλω αυτό το topic και το πιο παρεμφερές ήταν η κατηγορία έκδοση, οπότε συγγνώμη εάν είμαι σε λάθος μέρος. Παράλληλα έψαξα key words στην αναζήτηση και δεν βρήκα κάποιο σχετικό topic ή σχόλιο οπότε είπα να φτιάξω ένα. Έχετε σκεφτεί να φτιάξετε μία προσωπική ιστοσελίδα πχ με Wordpress για να προωθείτε τα βιβλία σας ή να ανεβάζετε ενημερώσεις για το πως πάει η συγγραφή; Και αν ναι σας ωφέλησε κάπου; Γενικά σκέφτομαι να ασχοληθώ με αυτό, μιας που έχω και τις γνώσεις για να το κάνω, ωστόσο δεν ξέρω εάν αξίζει τον κόπο. Από την μία είναι καλό για να "στέλνεις" κάποιον εκεί να βλέπει το σύνολο των έργων σου ή να μάθει κάποιες πληροφορίες για τα βιβλία πριν τα αγοράσει ή εάν υπάρχει και κάποιο blog στο site σχετικό με το worldbuilding του κόσμου μαζί με πρόσθετες πληροφορίες να τα διαβάζει, από την άλλη δεν παίρνει από μόνο του "κίνηση" και views οπότε πάλι εσύ αναγκάζεσαι να το προωθήσεις σε άλλους. Τι πιστεύετε; Quote
WILLIAM Posted 22 hours ago Posted 22 hours ago Ίσως ένα site θα έκανε πιο καλά για αυτό που θέλεις. Εγώ έχω μπλογκ αλλά βλέπω ότι δεν είναι πια όπως ήταν πριν από δέκα χρόνια που είχε πολύ μεγαλύτερη κίνηση. 1 Quote
Management RObiN-HoOD Posted 10 hours ago Management Posted 10 hours ago Πόσα βιβλία πιστεύεις θα πουλήσεις; 1 Quote
A_random_stranger Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 29 minutes ago, RObiN-HoOD said: Πόσα βιβλία πιστεύεις θα πουλήσεις; Ε όχι πολλά (ίσως και λιγότερο από 10, αν και δεν ξέρω εάν θα έχει απήχηση η ιστορία), αλλά δεν με πειράζει, δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες. Λόγω worldbuilding έχω σκεφτεί διάφορες ιστορίες του κόσμου που μπορώ να φτιάξω οπότε θα συνεχίσω για πολλά χρόνια να γράφω. Κυρίως γιατί μου αρέσει και θέλω να βγάλω αυτές τις ιστορίες από το κεφάλι μου στο χαρτί. Επίσης δεν είναι ακριβώς ότι πιστεύω ότι θα πουλήσω, δεν το κυνηγάω επαγγελματικά γιατί γνωρίζω πως δεν είναι εφικτό, θέλω απλά να έχουν μία τιμή για να αποκομίσω όποιο "κέρδος" μπορέσω αλλά όπως είπα το ζήτημά μου είναι να τα έχω και να τα διαδίδω γιατί μου αρέσει η διαδικασία του γραψίματος. Quote
A_random_stranger Posted 10 hours ago Author Posted 10 hours ago 12 hours ago, WILLIAM said: Ίσως ένα site θα έκανε πιο καλά για αυτό που θέλεις. Εγώ έχω μπλογκ αλλά βλέπω ότι δεν είναι πια όπως ήταν πριν από δέκα χρόνια που είχε πολύ μεγαλύτερη κίνηση. Ναι αυτό εννοούσα κυρίως. Ένα site. Ουσιαστικά μία ιστοσελίδα ένα site είναι, απλά με το wordpress μπορείς να την κάνεις customize και να την φτιάξεις ωραία. Επίσης ποιο είναι το blog σου; Quote
Management RObiN-HoOD Posted 6 hours ago Management Posted 6 hours ago Φτιάξε ένα free blog και μέχρι εκεί. Ότι άλλο δεν έχει νόημα και χάνεις χρόνο και χρήμα. Κάνε κάτι άλλο μόνο αν θες εσύ να παίξεις για τη εμπειρία. Quote
A_random_stranger Posted 5 hours ago Author Posted 5 hours ago Εγώ αυτό που σκεφτόμουν είναι να το "εκδώσω" σε κάποιο site όπως lulu ή amazon kdp κτλ και να έχω μία ιστοσελίδα που να βάζω εκεί όλα τα βιβλία, ενώ παράλληλα να ανεβάζω διάφορες άλλες πληροφορίες ή ζωγραφιές που κάνω, που θα βασίζονται σε αυτά. Με αυτό τον τρόπο δεν θα χαλάσω χρήματα για την έκδοση μέσω οίκου. Απλά θα υπάρχουν για όποιον έχει την περιέργεια να το αγοράσει και θα μπορώ να τα εκτυπώσω μέσω παραγγελίας από τις pod υπηρεσίες για να τα προωθήσω μόνος μου Quote
Management RObiN-HoOD Posted 1 hour ago Management Posted 1 hour ago Ωραία κάνε τα και έλα μετά να μας πεις πως πάνε. Θα έχει ενδιαφέρον. 1 Quote
Recommended Posts