Aris Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Τίτλος Θέματος: [Fantasy] Τάρθαλος: Ο Θάλαμος των Σκιών (Κεφάλαιο 1) Κείμενο Παρουσίασης: Γεια σας παιδιά! Είμαι στην αρχή ενός συγγραφικού ταξιδιού και θα ήθελα πολύ τη γνώμη σας για το πρώτο κεφάλαιο της ιστορίας μου με τίτλο «Τάρθαλος». Πρόκειται για μια ιστορία High Fantasy που εξελίσσεται στον κόσμο του Θάλεον, με επίκεντρο την πόλη της Θαλέας. Προσπαθώ να παντρέψω στοιχεία της ελληνικής μυθολογίας (όπως η λατρεία της φύσης και ο Τάρταρος) με μια πιο σκοτεινή, επική ατμόσφαιρα. Λίγα λόγια για την πλοκή: Σε μια πόλη που πνίγεται στο πράσινο και την ηρεμία, μια ανεξήγητη σκιά παγώνει τον χρόνο στην αγορά. Ο Αρίων, η Κυράνα (μια μελλοντική ιέρεια) και ο Λύσανδρος (που αφηγείται την ιστορία) συνειδητοποιούν ότι οι παλιοί μύθοι για τον Τάρθαλο αρχίζουν να ξυπνούν. Θα ήθελα τη γνώμη σας στα εξής: Πώς σας φαίνεται η ατμόσφαιρα και η εισαγωγή των χαρακτήρων; Σας κινεί την περιέργεια το "σκοτάδι" που περιγράφω για να συνεχίσετε στο δεύτερο κεφάλαιο; Πώς σας ακούγονται τα ονόματα (έχω προσπαθήσει να έχουν ελληνικές ρίζες αλλά να είναι εύκολα και για ξένο αναγνώστη); Επισυνάπτω το αρχείο PDF με το πρώτο κεφάλαιο. Κάθε σχόλιο, θετικό ή διορθωτικό, είναι πολύτιμο! Ευχαριστώ πολύ! ΤΑΡΘΑΛΟΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 1.pdf Edited 1 hour ago by Aris Quote
Recommended Posts