kitsos Posted September 10, 2008 Share Posted September 10, 2008 Εκείνο που μου έμεινε εμένα από αυτή την ταινία είναι ένα φανταστικά πολύχρωμο πλάνο μέσα σε ένα πολυκατάστημα. Η Κίντμαν και ο Κέην συζητούν μπροστά στα ράφια με τις πετσέτες νομίζω. Πανδαισία χρωμάτων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted September 20, 2008 Share Posted September 20, 2008 Shirley MacLaine ως Endora/Iris ( ), Nicole Kidman ως Samantha/Isobel ( ) και Will Ferrell ως...κάτι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted September 27, 2008 Share Posted September 27, 2008 Μόλις είδα την ταινία. Δεν ήταν κακή, αλλά ομολογώ πως πολλές στιγμές ένιωσα να βαριέμαι. Θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη ταινία. Η Νικόλ είναι βεβαίως πολύ καλή και της πάει ο ρόλος. Ο Κέιν... από αδιάφορος έως κάποιες στιγμές ενοχλητικός -αν και σ' αυτό το σημείο πρέπει να φταίει επίσης και η σκηνοθέτις. Πολύ καλή η Εντόρα και επίσης πετυχημένος και ο Μωρίς. Γενική εντύπωση, πάντως, πολύ μέτρια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spock Posted November 3, 2008 Share Posted November 3, 2008 Κάθε απόγευμα στις 18.30 και βράδυ στις 21.35, το Μακεδονία TV θα παίζει τη σειρά! Μέχρι να τη σταματήσουν, βέβαια, κατά τη συνήθη τους πολιτική. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts