Sonya Posted October 23, 2005 Author Share Posted October 23, 2005 Για να σας ξενερώσω απολύτως, τη λέξη "μαγκιά" την έβαλα γιατί δεν έβρισκα κάποια άλλη που να ταιριάζει τονικά. Αν δεν ήμουν τόσο εγλωβισμένη στη ρίμα, θα έβαζα "άποψη", αλλά δε μου κόλλαγε. Επίσης, το σεξ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση κι ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Αλλά, ήμαρτον-έλεος, είναι ένα χιουροριστικό πολύστιχο άνευ περιεχομένου και προσωπικών απόψεων. Το έγραψα για πλάκα και για κανέναν άλλο λόγο. Μην του δίνετε τόση σημασία.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Για να σας ξενερώσω απολύτως, τη λέξη "μαγκιά" την έβαλα γιατί δεν έβρισκα κάποια άλλη που να ταιριάζει τονικά. Αν δεν ήμουν τόσο εγλωβισμένη στη ρίμα, θα έβαζα "άποψη", αλλά δε μου κόλλαγε. Επίσης, το σεξ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση κι ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Αλλά, ήμαρτον-έλεος, είναι ένα χιουροριστικό πολύστιχο άνευ περιεχομένου και προσωπικών απόψεων. Το έγραψα για πλάκα και για κανέναν άλλο λόγο. Μην του δίνετε τόση σημασία.... Νομίζω ότι τα λόγια περιτεύουν... Ομολογώ ότι είχε αρκετή πλάκα, ιδίως στις ρίμες· είναι, φυσικά, αυτό που λέμε ότι σε κάνει να γελάς τρεις φορές: την πρώτη, επειδή το βρήκες αστείο, τη δεύτερη επειδή σου φαίνεται λίγο χαζό, την τρίτη επειδή γέλασες την πρώτη φορά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Για να σας ξενερώσω απολύτως, τη λέξη "μαγκιά" την έβαλα γιατί δεν έβρισκα κάποια άλλη που να ταιριάζει τονικά. Αν δεν ήμουν τόσο εγλωβισμένη στη ρίμα, θα έβαζα "άποψη", αλλά δε μου κόλλαγε. Επίσης, το σεξ είναι καθαρά προσωπική υπόθεση κι ο καθένας το βλέπει όπως θέλει. Αλλά, ήμαρτον-έλεος, είναι ένα χιουροριστικό πολύστιχο άνευ περιεχομένου και προσωπικών απόψεων. Το έγραψα για πλάκα και για κανέναν άλλο λόγο. Μην του δίνετε τόση σημασία.... Γαμώτο, μου πήρες τη χαρά!!! Σνιφ... Πάνω που νόμιζα ότι έκανα hijack το thread και θα το έριχνα στους δίδυμους πύργους, ανακάλυψα ότι μετέφερε Άραβες τουρίστες... Γαμώτο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Για να σας ξενερώσω απολύτως, τη λέξη "μαγκιά" την έβαλα γιατί δεν έβρισκα κάποια άλλη που να ταιριάζει τονικά.Νομίζεις! Αλλά η θεία έμπνευση μέσα σου δούλεψε με απώτερο σκοπό να εξαγγέλλει αιωνίως και παγκοσμίως την αιώνιο και παγκόσμιο αλήθεια περί του Σαικσός. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 σαιΚΣός!!! Έπος!! Το Σεκς του σεκσός το σεκς ω σεκ Τα σέκση (στη νέα ελληνική: παρτούζα) των σεκσών τα σέκση ω σέκση ^πραγματικά, δεν είναι σωστό με καμία γραμματική. Δεν μπορούσα να βρω ουδέτερο σε ς, ούτε ουδέτερο που να τελειώνει η γενική σε -ος και να κατεβαίνει ο τόνος. Έχω ξεχάσει τα αρχαία μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Bλάσφημε! Είναι ελληνική λέξη!!! Δεν μπορείς να κάνεις το -αι- -ε- επειδή σου τη βάρεσε! Είναι ανώμαλο, κλίνεται σαν τριτόκλιτο διπλόθεμο αρσενικό με α΄ θέμα σαικ- [με κατάληξη -ς στην ονομαστική] και β΄ θέμα σαικσ-! Βέβηλε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Μα, νόμιζα ότι απλοποιήθηκε στη δημοτική, όπως το τραίνο-> τρένο... Τώρα θα με πεις μαλλιαρό δημοτικιστή; Χα! Τα μπροστοκόλλωνα του πολυξεράδικου, μόνο αυτό έχω να πω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Το τραίνο είναι ξένη λέξη άσχετε! Κι εξ άλλου μόνο ο Βάρδος το γράφει με -ε-. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Βασικά, η παλαιική γραφή του τραίνου είναι αυτή, ενώ σήμερα το τρένο γράφετ' έτσι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Δεν ειχα παρει χαμπαρι αυτο το τοπικ τοσο καιρο!!!! Τετοιο γελιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ρε παιδια η ζωη θελει και χιουμορ και γελιο, αλλιως δεν παιρνιεται! Η πολλη σοβαροτητα κανει κακο... κανει ρυτιδες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted August 18, 2011 Author Share Posted August 18, 2011 Ρε, πού το ξέθαψες αυτό; Μπουάχαχαχχαχαχα, θυμάμαι το γέλιο που έριχνα όταν το έγραφα. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cassandra Gotha Posted August 18, 2011 Share Posted August 18, 2011 Γαμάτο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeoVa Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 Η πιο αστεία και εκπληκτική ωδή που 'χω ποτέ διαβάσει!!!!!!! Συγχαρητήρια, Sonya!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 10, 2012 Author Share Posted April 10, 2012 Ρε, από πού τα ξεθάβετε; :Ρ Ευχαριστώ, πάντως. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μιχάλης Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 (edited) Χαχαχαχαχα είναι θεϊκό :clap_1: :clap_1: .. Η 4η ραψωδία είναι η καλύτερη :rofl: Edited April 10, 2012 by Μιχάλης S.K. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lady Nina Posted April 26, 2012 Share Posted April 26, 2012 No comment, just and ! Έχεις γράψει κι άλλα τέτοια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted April 26, 2012 Author Share Posted April 26, 2012 Ναι, ρε, εννοείται. Είναι το μοναδικό είδος ποίησης που τα πάω καλά. :Ρ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts