Lord_Velkion Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Κράσαρ' ο σέρβερ, μάνα μου By papdoux To original sto parakato link http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=20174 Κράσαρ' ο σέρβερ μάνα μου πέσαν όλα τα fora, βλαστήμησ' ο συντηρητής κι οι bloggers τάδαν όλα. Όμως τι φταίει ο δυστυχής πούχε τον Gates πατέρα, ας βάζαν Linux σταθερό να τρέχει νύχτα μέρα. Τώρα τ' αρχεία χάθηκαν πάνε τα πήρε ο διάλος, κι ας τρέχουνε προγράμματα να δουν αν φταίει άλλος. Πάνε και τα template μας τα πολυπαινεμένα, αντίο και στα κείμενα τα δύσκολα γραμμένα. Γιατί καλό 'ναι το backup όλοι πλέον το μάθαν, κι αν το 'ξεραν νωρίτερα κάποτε θα το κάναν. Αχός βαρύς ακούγεται πολύ καντίλι πέφτει, μανα μ' ο server κράσαρε κι άλλο πια δεν αντέχει. Τα monitor εσβήσανε οι δίσκοι σταματήσαν, ολα τα sites πέσανε και τα ρολά τα κλείσαν. Μάνα ο server κράσαρε και δεν το λέω για αστείο, τον έβλεπα και έλιωνα στα ράφια του Πλαισίου. Μάνα ο server κράσαρε κράσαρε κι η ζωή μας, παν' τα ωραία mp3 πάει η δικτύωσή μας. Μανούλα μου σου το 'χα πει μην παίζουμε με την ΔΕΗ, αν είχαμε ένα UPS θα ήταν όλα σαν εψές. Σύρε admin μου αψηλέ σύρε admin κιμπάρη, να δεις σαν τι εγίνηκε και τούτη η μπόρα εφάνη. Κινάνε δυο τεχνικοί με τον admin αντάμα, μα παν' να φτιάξουν τη ζημιά να κάμουνε το θάμα. Η μέρα έφυγε βαριά στου server το κιβούρι, μας μες στην άγρια νυχτιά εφάνη κελεπούρι. Ο server μανα μ' φτιάχτηκε ο server δεν κρασάρει, ο sysadmin εχάρηκε το ίδιο και οι κουμπάροι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saulot Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Αψογο, απλα άψογο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Οκ.... Έχει...πως να το πω... ...lol Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Πολύ καλό! Αν και μου φαίνεται πώς προς το τέλος κάνει λίγο "κοιλιά". Αλλά γενικά πολύ αστείο (και λίγο αληθηνό...). Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Βγάζει γέλιο, ειδικά η αρχή του ως λίγο μετά τη μέση, αν και η αγαπημένη μου στροφή είναι κοντά στο τέλος. Μετά κάνει μια κοιλίτσα, αλλα δε βαριέσαι, κανεις δεν πέθανε από λίγη μπάκα. Η αγαπημένη μου στροφή είναι αυτή: Μανούλα μου σου το 'χα πει μην παίζουμε με την ΔΕΗ, αν είχαμε ένα UPS θα ήταν όλα σαν εψές. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted September 13, 2005 Share Posted September 13, 2005 LOOOOOOOOOOOOL! Όχι τίποτα άλλο, θα σπάσω και το laptop του αδερφού μου έτσι που χτυπιέμαι πάνω του απ' τα γέλια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
anomanter Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 (edited) Στο κείμενο υποφώσκει μια βαθύτερη υπαρξιστική διάθεση, με σαφείς επιρροές από Σαρτρ και Κίρκεγκααρντ. Ο ποιητής εκφράζει τον φόβο του, αντίστοιχα με τον άνθρωπο που παθαίνει ίλιγγο διερευνώντας το κενό του νοήματος στην εκάστοτε πραγματικότητα. Η κοιλιά στο τέλος μάλλον οφείλεται στο χάπι έντ. Μήπως καλύτερα να αυτοκτονούσε τουλάχιστον ένας? Edited September 14, 2005 by anomanter Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 14, 2005 Share Posted September 14, 2005 Αλλάζει το μέτρο ρε γαμώτο σε άκυρα σημεία... Η τεχνοτροπία... Δεν ξέρω, πολύ σύντομοι στίχοι... Αγχώδεις. Και αυτή η κοιλιά... :joking: :jk: - και αφήστε την Λινουξοπροπαγάνδα, αν οι άνθρωποι δεν κάνουν backup, δεν τους σώζει τίποτα . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
angarato_surion Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 ειναι ωραιο τελειο να ζησει το Linux και τα σπασ winxp!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Ουδέν σχόλιο - θα περίτευε των ανωτέρω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TiTo Posted May 12, 2006 Share Posted May 12, 2006 Ντάξ απλά ένα θα πω , πήρα χάπι για το στομάχι....με πόνεσε απο τα γέλια....εξαίσιο keep up the good work Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted May 13, 2006 Share Posted May 13, 2006 Το είχα δει αυτο πολύ παλιά στο Πισι του πατέρα ενος φίλου μου (πιο τρελος ο πατερρας απ οτον ιό)... Το συγκεκριμένο πρέπει να είναι και τραγούδι... αν δεν το μπερδεύω με ένα άλλο ... Ελπίζω να το βρώ σύντομα.. Πάντως Έχει ΤΡΕΛΟ γελιο !!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted May 21, 2006 Share Posted May 21, 2006 (πιο τρελος ο πατερρας απ οτον ιό)... Υιό ρεεεεε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts