Atrelegis Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Μετά από αρκετή προώθηση και μια μικρή καθυστέρηση από μέρους μου, ιδού το πρώτο κεφάλαιο! Το Κουνιστό Χέλι! Καφριλονία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leste Posted September 15, 2005 Share Posted September 15, 2005 Μου άρεσε! Έχει μερικά τυπογραφικά (πχ "τα Ορκ παρέμεινε όρθιος"). Καλύτερη σκηνή: "Ο Ιππότης άρπαξε τον άνδρα και ετοιμάστηκε να τον χτυπήσει, όταν θυμήθηκε πως ποτέ δεν είχε μάθει αυτό το feat. Χρειαζόταν τα όπλα του… τον πέταξε κάτω και έφυγε." Θέλουμε συνέχεια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted September 15, 2005 Author Share Posted September 15, 2005 Mα και βέβαια! Υπάρχει πλοκή πίσω από όλα υατά, μη γελιέσαι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Διαφωνώ με την καλύτερη σκηνή, leste. Μάλιστα είναι η σκηνή στην οποία την είπα στον Ατρελέγκη: είναι λίγο κακεντρεχές - αφού και χωρίς improved unarmed strike ένας πολεμιστής μπορεί να βαρέσει μια γερή μπουνιά σε κάποιον άπλο (ναι, είναι για πλάκα, αλλά όλοι ξέρουμε σε ποιους τη λέει η ιστορία) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Κλασικά defender of the blasphemy ο DM που έβαζε τους παίχτες να παίρνουν craft cooking για να μπορούν να τρώνε όταν κάνουν rest... Τστστστς... Πολύ γέλιο πάντως η ιστορία, αν και καλό είναι να κάνεις τους D&D όρους στα ελληνικά (εδώ βρίσκονται). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
leste Posted September 16, 2005 Share Posted September 16, 2005 Διαφωνώ με την καλύτερη σκηνή, leste. Μάλιστα είναι η σκηνή στην οποία την είπα στον Ατρελέγκη: είναι λίγο κακεντρεχές - αφού και χωρίς improved unarmed strike ένας πολεμιστής μπορεί να βαρέσει μια γερή μπουνιά σε κάποιον άπλο (ναι, είναι για πλάκα, αλλά όλοι ξέρουμε σε ποιους τη λέει η ιστορία) <{POST_SNAPBACK}> Ναι το ξέρω, αλλά παραμένει καλή σκήνη. Άλλωστε, λίγα πράγματα βγάζουν περισσότερο γέλιο από την κακεντρέχια . Πάντως δεν μου φάνηκε τόσο "επιθετικά" σατιρική η ιστορία, περισσότερο την είδα ως "good fun". Δεν ξέρω ποιες ήταν οι προθέσεις του συγγραφέα... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 17, 2005 Share Posted September 17, 2005 Γενικά η υπόλοιπη ήταν αρκετά good fun... Αν και δεν τη διάβασα όλη. Πάντως εγώ εδώ και αρκετό καιρό δεν γελάω τόσο με την κακεντρέχια. Έχω αρχίσει να αναπτύσσω κακά αντανακλαστικά σε αυτήν. Εκτός αν είναι σε καθαρά φανταστικό επίπεδο (βλέπε το πώς παίζω το Cyric) και δεν έχει αναφορές σε διαφωνίες στον πραγματικό κόσμο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted September 19, 2005 Author Share Posted September 19, 2005 Όχι, δεν το χρησιμοποιώ για να θάψω έτομα εντός Forum. Το γράφω για την πλάκα. Το δεύτερο κεφάλαιο είναι έτοιμο! Καφριλονία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted September 19, 2005 Share Posted September 19, 2005 Όπως έχω ήδη πει πολλάκις στον Κώστα, η όλη ιδέα είναι εξαιρετική. Μου άρεσε δε τόσο, που σκέφτηκα να κάνω κάτι παρόμοιο, αλλά με το magic: the gathering. Τα σχόλια περιττεύουν... ΖΗΤΩ Η ΚΑΦΡΙΛΟΝΙΑ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted September 20, 2005 Share Posted September 20, 2005 Χμμ... δεν μου λες βρε Nihilio, είχες craft (cooking) εσύ ως άνθρωπος πριν από 4 χρόνια; Έτσι από απορία ρωτάω... (από πού κι ως που ο Kassidi πχ, που είναι κηπουρός στο group μας θα έπρεπε να θεωρείται δεδομένο ότι ξέρει να μαγειρεύει;) Ναι, τέλος πάντων, that was Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted September 27, 2005 Share Posted September 27, 2005 Τ-Ρ-Ε-Λ-Ο Γ-Ε-Λ-Ι-Ο! Δεν έχω τίποτ' άλλο να πω. Γαμάτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted September 29, 2005 Author Share Posted September 29, 2005 Και να'το! Φρέσκο-φρέσκο, καίτοι καθυστερημένο, το ΤΡΙΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! Πάνω Από τους Λόφους Και Πέρα Μακριά! Καφριλονία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 για το 30 κεφάλαιο: Και μετά η φρουρά όρμησε από την καταπακτή που οδηγούσε στην ταράτσα. Τρεις από αυτούς, οπλισμένοι με μακριές λόγχες, έτρεξαν προς το μέρος του και αυτός απλά χαμογέλασε, και 15 γραμμές πιο κάτω Ο τρίτος φρουρός το σκέφτηκε για λίγο, με το πρόσωπο του αν παραμορφώνεται από οργή, σε αναποφασιστικότητα και μετά απότομα σε τρόμο, τρέχοντας πίσω στην καταπακτή. Ο Ίσκιος απλά χαμογέλασε και πέταξε αδιάφορα την λόγχη, Μου χτύπησε άσχημα η επανάληψη του «απλά χαμογέλασε». Είναι σαν να έχει ένα κολλημένο χαμόγελο στα χείλη (παν οι φαντάροι μας μπροστά). ‘Η σαν να έχει ένα έτοιμο χαμόγελο, σαν τους σταρ στην τηλεόραση. Τη δεύτερη φορά θα μπορούσες να γράψεις «απλά αναστέναξε» ή κάτι τέτοιο. Ο δεύτερος σχεδόν πάτησε τον συνάδελφό του, καθώς επιχείρησε να τον χτυπήσει, αλλά ο Ίσκιος άρπαξε το σπαθί που έπεφτε και έκοψε στα δύο τη λόγχη του με ένα πέρασμα που έσκισε τον αέρα σαν το ξύλο αν μην ήταν καν εκεί. υπάρχει μια ασάφεια όσον αφορά τον ιδιοκτήτη της λόγχης. Γράψε καλύτερα «έκοψε στα δύο τη λόγχη του φρουρού». Στην αρχή νόμιζα οτι ο Ίσκιος έκοψε με το σπαθί του τη λόγχη του. Δε μου φάνηκε και πολύ λογικό. δεν πρόσεξε καν την πλατιά πλευρά της αιχμής, καθώς χτύπησε με δύναμη στο πρόσωπό του, ρίχνοντάς τον κάτω αναίσθητο. εε; μάλλον εννοούσες την πλατιά πλευρά της λάμας; κι εδώ υπάρχει λίγο ασάφεια ως προς το ποιός χτυπήθηκε από ποιόν στο πρόσωπο και έπεσε κάτω αναίσθητος. «Έι! πώς την είδες;»Συγνώμη; «Είμαστε σε αυτό τον δρόμο μια βδομάδα τώρα! Θα συνεχίσουμε καμιά στιγμή;» Ναι, ναι, εντάξει… «Τουλάχιστον τελείωνε αυτά τα ρημαδοκεφάλαια ενώ καθόμαστε! Τα πόδια μου με έχουν πεθάνει!» Καλά, καλά, ας συνεχίσουμε λοιπόν αυτή την βλακώδη μας περιπέτεια, θυσιάζοντας στο βωμό του χαβαλέ την αρχή ενός ακόμη μεγαλειώδους έργου-ουχί!- έπος το λιγότερο, που θα ανοίξει νέους δρόμους- «Για όνομα των θεών, τελείωνε!» Εντάξει, αφού επιμένεις τόσο… ΛΟΟΟΛ!! Οι στιγμές πέρασαν βασανιστικά αργά, με την ομάδα μας ακινητοποιημένη, ανίκανοι να προχωρήσουν, ανίκανη να προχωρήσει (η ομάδα) Μυς αναπτύχθηκαν πάνω στο σώμα του μούχαχαχα... μύες όχι μυς. Στράφηκε προς ένα Ορκ με φανταχτερές γούνες και πρόσωπο βαμμένο με μια πληθώρα χρωμάτων που τον έκαναν να μοιάζει με πολεμοχαρή γαλοπούλα, που εκείνη την ώρα δίδασκε σε ένα μάτσο έφηβους τη χορογραφία των θυσιών και του έριξε μια ηχηρή σφαλιάρα, κατά το savoir faire του είδους του. (Οι συζητήσεις από εδώ και πέρα θα παρατίθενται μέσω Orcolingua, για ευκολότερη ανάγνωση) είσαι τρελόοοος......λολ Πώς λέγονται αυτές οι ρημάδες οι φυσαλίδες που κάνουν τσούκου-τσούκου και όλοι τις σπάνε σαν υπνωτισμένοι; λέγονται «φυσαλίδες-που-κάνουν-τσούκου-τσούκου-και-όλοι-τις-σπάνε-σαν-υπνωτισμένοι». Εν συντομία Φ.Π.Κ.Τ.Τ.Κ.Ο.Τ.Σ.Σ.Υ. Γράφεις καπνίζοντας γαλανόχορτο;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Nαι, η εισαγωγή είναι γραμμένη ψιλο-άθλια, αλλά ήθελα να του δώσω ένα feel παλιού Sword & Sorcery, που μάλλον δεν το πέτυχα. Δεν πειράζει, γιατί θα τα λάβω υπόψη μου για το επόμενο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 (edited) Τι να πεις, δεν μου λες αγορι μου ποση φαια ουσια καις καθημερινα, δεν θα σου μεινει κυτταρο για κυτταρο... Ε-Λ-Ε-Ο-Σ Καταπληκτικο - earth milk-shaking, καμμενο σαν super-sport-nova... Edited October 3, 2005 by LordCeleborn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 3, 2005 Author Share Posted October 3, 2005 Καίω ακριβώς όσα χρειάζονται για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μου και αποφεύγω τα τηγανητά! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 5, 2005 Author Share Posted October 5, 2005 Kαι το τέταρτο και φαρμακερό, ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΧΟΜΠΙΝ! Καφριλονία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 14, 2005 Author Share Posted October 14, 2005 Και το Πέμπτο κεφάλαιο... Χακ Εντ Σλας! Καφριλονία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 21, 2005 Author Share Posted October 21, 2005 Κεφάλαιο Έκτο: Βοθλόριεν! Βοθλόριεν.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgoth_dark_lord_of_Angbad Posted October 23, 2005 Share Posted October 23, 2005 Θεϊκό.Θελω κι αλλο!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 Οκέι. Θα προσπαθήσω να το βγάζω πιο συχνά, αλλά ζητώ κατανόηση από μέρους σας. Πάντως θα έχετε ένα κεφάλαιο κάθε εβδομάδα Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Ατρελέγκις, θεέ, φέρε μας κι άλλο καφρέ! (καφέ εννοούσα, τέλοσπάντων) Ένα κεφάλαιο τη βδομάδα είναι υπεραρκετό. Μια βδομάδα κάνεις να σταματήσεις να γελάς μετά από κάθε κεφάλαιο. Τά 'χεις σκεφτεί όλα, άτιμε Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Λυπάμαι που θα σε απογητεύσω Θρόγγε, αλλά σκοτεινά κονκλάβια συνέβαλαν στη συγγραφή ενός ακόμη κεφαλαίου! Ιδου Λοιπόν! Ζινόρια! Ζινόρια.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted November 3, 2005 Author Share Posted November 3, 2005 Το κεφάλαιο που πια μας βάζει στο μεγαλύτερο Story Arc της καφριλονίας, το ΟΓΔΟΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ! ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ! Πάρτε και ένα trailer (λέμε τώρα): Σε έναν φανταστικό κόσμο... (Μακρίνό πλάνο αστεριών, η κάμερ πλησιάζει περισσότερο στον επίπεδο πλανήτη) Σε έναν τόπο μαγείας (Μια γαλάζια έκρηξη γεμίζει την εικόνα και φιγούρς πετάγονται σε κάθε κατεύθυνση) Και ηρώων (Μια σειρά από στρατιώτες με περίτεχνες πανοπλίες κατεβάζουν τις προσωπίδες τους. Στο βάθος, ένας στρατός ορμά σαν μαύρο κύμα εναντίον τους) Όπου το κακό έχει χίλιες μορφές (Σκοτάδι, ένα ζευγάρι πύρινα μάτια εμφανίζονται και αντηχεί ένα διαβολικό γέλιο) Υπάρχει ένας κανόνας για οτιδήποτε! "Κάποιος έφερε το Knowledge..." (Αλλαγή ρυθμού. Κινείται ταχύτερα, παίζει η κλισέ συμφωνική μουσική, καθώς οι ήρωες τρέχουν μέσα από έναν ναό που καταρρέει γύρω τους) Μια ομάδα παράταιρων Τυχοδιωκτών επιλέγεται να ξεκινήσει ένα ταξίδι (Σκηνή καυγά σε ένα πανδοχείο. Ο Ένορ υλοποιείται από τον αέρα και πέφτει σε ένα τραπέζι) Για να ανακαλύψουν ότι τελικά δεν πολυσυμπαθιούνται... "Σαλούσιε Μπένεβιρ, είσαι το πιο ηλίθιο, σεξιστικό, ρατσιστικό και σωβινιστικό γουρούνι που γνώρισα στη ζωή μου!" "Τουλάχιστον ΕΓΩ δεν ντύνομαι γυναίκα!" Τέλος πάντων, έχουμε ξόρκια "METEOR SWARM!" Μαγικά αντικείμενα "Θες να πεις ότι ΑΥΤΟ το πράγμα πετάει κεραυνούς;" Έναν κακό "Ο Κόσμος θα γίνει δικός μου! ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑ!" "Λες μουαχαχα;" "Μαλακία ε;" Και Πολλά (Ο Λέτσος Ρέιντζερ πατά στα κεφάλια χιλίων Ορκ πολεμιστών) ΠΟΛΛΑ (Ένας Lich γελά και φτύνει σκόνη) ΠΟΛΛΑ (Ένα βαμπίρ πετάει την κάπα του στον αέρα) "Είαμι ο Μπτράντ Βον Γιάροβιτζ, άρχοντας της Γκλακοβνίας! ΚΛΙΣΕ "Ξέρεις, είναι κουραστικό να είσαι γαμάτος..." (LOGO λέμε τώρα) ΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ KAΦΡΙΛΟΝΙΑΣ-Η ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΝ Ερωτήσεις_.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 3, 2005 Share Posted November 3, 2005 χεχε, εκρηκτικό το trailer! Πωπω, πρέπει να έχεις δώσει πολλά λεφτά για διαφήμιση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts