Morgoth_dark_lord_of_Angbad Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Καλή ιδέα, αλλά να συνεχίζεται και το βιβλίο ταυτόχρονα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted December 31, 2005 Author Share Posted December 31, 2005 Δεν είναι βιβλίο. Είανι ιστορίες που κάνω για να γουστάρω, αλλά κυρίως για να γουστάρουν όσοι αφιερώνουν αυτό τον χρόνο της ζωής του για να το διαβάσουν. Καλή σας χρονιά κυρίες και κύριοι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Morgoth_dark_lord_of_Angbad Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Whatever Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted December 31, 2005 Share Posted December 31, 2005 Καλή χρονιά όλοι σας! Ατρελέγκη ναι ναι έτσι! Παιδιά, όσοι πιάνει το χέρι σας, βουρ... πόρωση... Έτσι, να φας τους knights of dinner table (σοβαρά, κάντε κάνα apply στην paizo) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 "Ήταν σαν η ίδια σου η συνείδηση να προσπαθούσε να χωρέσει μέσα από μια μικροσκοπική τρύπα, σαν η θάλασσα των συναισθημάτων σου να προσπαθούσαν να περάσουν μέσα από μια απειροελάχιστη τρύπα στα φράγματα των Κόσμων," - 1ον. Αυτό που είπε νωρίτερα ο Θρογξ: "σαν η θάλασσα [...] να προσπαθούσε να περάσει" και η επανάληψη της "τρύπας" με χάλασε λίγο. Έλα τώρα, τόσες λέξεις έχουμε! [Διαβάζω την 11η ] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Και το 12ο μέρος... Για τη Νίκη! Για_τη_Νίκη_.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 γαμάτο, ειδικά απο τη στιγμή της σύγκρουσης και μετα, αν και όπως σου είπα και στο τηλέφωνο έχεις αργήσει πολύ να κάνεις τον Ενορ μάγο (κάτι που πρέπει να γίνει με επικό τροπο... ξέρεις, εκεί που όλοι τα έχουν φτύσει -και ο νάνος φυσικά- ο Ενορ συνεχίζει)..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 Nαι, πρέπει να κάνω κάτι πριν απογοητεύσω όλους τους αναγνώστες μου... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 Και φτάνουμε στο Δέκατο Τρίτο Κεφάλαιο, Δε Λόνγκεστ Τζούρνεϋ! Δε_Λόνγκεστ_Τζούρνεϋ.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted January 12, 2006 Share Posted January 12, 2006 ΓΑΜΑΤΟ! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΕΝΟΡ ΕΓΙΝΕ ΜΑΓΟΣ! Ο Σαλούσιος εξακολουθεί να είναι τέλειος, και ο Ιμαριν αντιπαθητικός Αφασία «Ε, Σαλούσιε;» «Ναι Ίμαριν;» «Υπάρχουν κάτι νίντζα στο αμπάρι…» «Το ξέρω. Πλάκα δεν έχουν;» «Κάτσε, το ήξερες;» «Ναι. Όπως και για τους κεφαλοκυνηγούς που αποτελούν το υπόλοιπο πλήρωμα» Επιτέλους ο παρωδίας του Ελμινστερ βρήκε το διάολό του απο τους spacemarines αλλα υπάρχουν και σταθερες και αναλοιωτες αξίες ΟΥΓΚ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted January 20, 2006 Author Share Posted January 20, 2006 Αγαπητό αναγνωστικό κοινό (ουουουου ψωνάρααα) Λόγω του κωλοθεσμού της ανωτάτου εκπαίδευσης γνωστού κατά κόσμον και σαν εξεταστική, ο χρόνος μου και η όρεξή μου έχουν χτυπήσει πάτο. Μέχρι το τέλος της εξεταστικής (20 Φεβρουαρίου) δεν θα υπάρξουν άλλα κεφάλαια. Σε περίπτωση που πργματοποιήσω και ένα ταξιδάκι, το διάστημα θα μεγαλώσει. Σας ζητώ κατανόηση για την καθυστέρηση και καλώ όποιον έχει όρεξη να συνεισφέρει με κάποιο guest κεφάλαιο ή ό,τι να ΄ναι, ακόμη και με την υπομονή του. Τέλος, ανακοινώνω ότι σκέφτομαι σοβαρά να δώσω μερικά campaign setting στοιχεία στην Καφριλονία. όσοι ενδιαφέρονται να συμβάλλουν, να στείλουν PM Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 Κυρίες και κύριοι: Ανακοινώνων επισήμως την διεξαγωγή του πρώτου cosplay των Χρονικών της Καφριλονίας! Όσοι από εσάς ενδιαφέρονατι να δηλώσουν συμμετοχή μέσω του topic ή με PM στον υποφαινόμενο! Για πληροφορίες για το τι είναι το cosplay, στο: http://en.wikipedia.org/wiki/Cosplay Για ένα guest κεφάλαιο Καφριλονίας δια χειρός του αγαπητού Nihilio στο: http://mythical.no-ip.org/forums/index.php...pic=1728&st=100 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Τα δύο πρώτα μέρη (από τα τρία) του guest κεφαλαίου της Καφριλονίας. Καφριλονία___το_κρυφό_κεφάλιο2.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 Όνομα Συγγραφέα: tec-goblin - Πρόλογος και μέρος του επιλόγου από τον Ατρελέγκη Βία; Ναι Σεξ; Ναι Λέξεις; Ναι Ευρωσύνταγμα; Ναι Αυτοτελής; Με την ευρεία έννοια - είναι το... 13.5ο κεφάλαιο της Καφριλονίας Όλοι οι χαρακτήρες είναι πραγματικοί. Οποιαδήποτε ανομοιότητα με πραγματικά όνοματα, ζώα ή πράγματα είναι επειδή κάποιος δεν ήξερε τους κανόνες του παιχνιδιού. Επεξηγήσεις για τα κινέζικα αργότερα ;) (αν βλέπετε κουτάκια, σκασίλα μου - σάμπως θα καταλαβαίνατε και τίποτα; ) Καφριλονία_15___13.5η_Θάλασσα.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 13, 2006 Share Posted February 13, 2006 Και όρίστε κια ολοκληρωμένο το guest κεφάλαιο που έγραφα κι εγώ για την Καφριλονία. Καφριλονία___το_κρυφό_κεφάλιο2.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted February 14, 2006 Share Posted February 14, 2006 Ρε ρεμάλια, σχόλια για εμάς δεν έχει; Θάψιμο; ΕΜΕΝΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕ ΘΑΨΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ;;;;;; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted February 14, 2006 Author Share Posted February 14, 2006 Κανείς δεν θα ασχοληθεί μαζί σου τιποτένιο μείράκιο γιατί διού, έρχεται ο τιτάνας (that's me!) με άλλο ένα κεφάλαιο! ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΗΠΕΙΡΟ! Στη_Μαύρη_Ήπειρο.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Θα σε διαβάσω συντόμως (σόρρυ που δεν σε διάβασα νωρίτερα, μεσολάβησε πυρετός) Μόλις τέλειωσα το Νιχίλιο - ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΕΝ ΠΕΝ!!! "Κι οι γυναίκες που βαράνε βλέπεις εύκολα ξεχνάνε" τι στίίχος!!! "Γιατί Είσαι Γκόθος!" ΡΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΑ ΚΑΝΟΝΑΑΑΑ; ΡΕ ΧΑΝΕΙΣ REALITCY CHECK; ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΝΕΡΦΑΡΩ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΩ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted February 15, 2006 Share Posted February 15, 2006 Κατάλαβες νομίζω τι κανόνα κατάργησες... Αν όχι θα σου εξηγήσω από MSN. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted February 21, 2006 Author Share Posted February 21, 2006 ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΦΡΙΛΟΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΚΕΦΤΕΊΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΑΤΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΚΑΤΟ ΠΕΜΠΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΦΡΙΛΟΝΙΑΣ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Εγώ είμαι ο ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ, ο DM τους, και προφανώς και θα είμαι μέσα "Τους έχουμε!" Άλλη μια συνηθισμένη έκφραση ανταμώματος στην Καφριλονία Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Illidan Posted March 6, 2006 Share Posted March 6, 2006 Αυτή είναι η καταχώρησή μου για το διαγωνισμό. "Την εποχή της Μεγάλης Κρίσης των Κανόνων, στις εκτελέσεις σταμάτησαν να συμμετέχουν δήμιοι, εξαιτίας του εξής σπάνιου φαινομένου: Σε ένα ποσοστό 5% (ή μία στις 20) των εκτελέσεων κάτι πήγαινε εξαιρετικά στραβά, με αποτέλεσμα να συμβαίνουν διάφορα τραγελαφικά, με αποκορύφωμα το θάνατο του δημίου Ρουφ-Ρουφ, ο οποίος έμεινε στην ιστορία ως ο Γκαντέμης της Νουκουμπρίκ." Απόσπασμα από ιστορικό ντοκιμαντέρ του KBC Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted March 7, 2006 Share Posted March 7, 2006 Ατρελέγκα, αφού το το ανανεώνεις συχνά, το καρφιτσώνω. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted March 8, 2006 Author Share Posted March 8, 2006 W00T!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atrelegis Posted March 27, 2006 Author Share Posted March 27, 2006 Ναι, είμαι ένας σιχαμερός μπάσταρδος, συγνώμη για την καθυστέρηση κλπ κλπ... Ιδού λοιπόν, το Δέκατο Πέμπτο Κεφάλαιο: Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ! Η_Αρ_ή_του_Τέλους.doc Καφριλονία.zip Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts