Jump to content

Η εποχή των αυτοκρατόρων

anomanter

Recommended Posts

Πρόκειται για ένα κειμενο αφιερωμένο στους συμπολεμιστές μου στο age of empires 2. To multiplayer παιχνίδι το έχουμε ξεκινήσει εδώ και 5 χρόνια κι ακόμα να το σταματήσουμε. Έχουν παιχτεί κάποιες απίστευτες μάχες και η αγωνία για το ποιος τελικά θα επικρατήσει παραμένει.

Η ιστορία παραπέμπει στα κυριότερα σημεία των μαχών, ενώ παράλληλα προσεγγίζω την προσωπικότητα των αρχηγών μέσα από 'ιστορικούς' διαλόγους (η τεχνική του Σ. Έρικσον;).

Στους συμπολεμιστές μου άρεσε και ήδη ρωτάνε για τη συνέχεια. Ελπίζω να το βρείτε ενδιαφέρον.

• 3 months later...

Δεν ξέρω γιατί κανείς δεν το σχολίασε αυτό...

Λοιπόν,κατ'αρχάς,οι επιρροές από Erikson είναι φανερές.Σε κάποια σημεία η ομοιότητα χτυπάει άσχημα στο μάτι.

Κατά τ'άλλα,μπορώ να πω ότι το απόλαυσα.Κυρίως γούσταρα την προσπάθεια να μετατραπεί ο ιστορικός-παιχνιδίστικος κόσμος του Aoe σε φανταστικό-λογοτεχνικό κόσμο.Το αποτέλεσμα ήταν ικανοποιητικότατο!!!

Αν ποτέ συνεχίσετε το παιχνίδι,εγώ προσωπικά περιμένω να διαβάσω και την συνέχεια της ιστορίας.

Υ.Γ.

Να κάνω και μια μαντεψιά...

Ραχ'Οεθ Γιουρ=Κέλτες

Πεντούλ=Βρεττανοί

Τέιν Σιοζέ=Αζτέκοι ή Βικινκς

Κρι Σιοζέ=Σαρακηνοί

Ντι Φιλόκι=Τεύτονες

Πες αν έκανα λάθος

Edited by Anergos Xaros

• 4 years later...

Τι να λέμε τώρα. Μόλις πρόσεξα ότι κάποτε είχα δημοσιεύσει αυτό το κείμενο.

Κι ευχαριστώ τον Άνεργο Χάρο για την κριτική του. (Χάρε Χάρε, είσαι εδώ;-)

Και ποιος τώρα θυμάται ακόμα το Age of Empires; Περασμένα μεγαλεία διηγώντας τα να κλαις...

Πάντως το κείμενό μου ήταν όντως ένα παιχνίδι με τον τρόπο γραφής αλλά και το ύφος του S. Erikson.

Κι επειδή κατά λάθος κατάφερα να σβήσω το attachment κείμενο, το επαναδημοσιεύω στο παρόν ποστ.

Α, να τηρήσουμε και τον κανονισμό...

Όνομα Συγγραφέα: Δημήτρης Φιλοκώστας

Είδος: Επική φαντασία

Βία; Ναι

Σεξ; Όχι

Αριθμός Λέξεων: 3800

Αυτοτελής; Οχι. 1ο μέρος

Σχόλια: Περιέχει αρκετά κλισέ του Malazan Book of the Fallen... Επιπλέον περιέχει Ποίηση (εισέρχεστε με δική σας ευθύνη...)

Εποχή των Αυτοκρατόρων.doc