Rikochet Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 (edited) Οι αφελείς χειρονομίες Είχαν πάντα τον τρόπο τους Να με εντυπωσιάζουν. Κοιτάζω τυχαίες κινήσεις Και προσπαθώ να ακολουθήσω εναν ρυθμό. Τόσο γρήγορα που αλλάζει, δεν είναι ρυθμός, Είναι καλπασμός. Γι’αυτό ντρέπομαι για κάθε μου κίνηση Όχι γιατί θα νιώθω άσχημα εγώ – Ο Κύριος Εγωϊσμός κάνει καλά τη δουλειά του – Αλλά για το πως θα φανώ στους γύρω. Θέλω μια μέρα, Να κάτσω και να κοιτάζω τον Ήλιο Για ώρες. Θέλω να τυφλωθώ, Και να μην ξαναδώ κανέναν σας. Edited September 26, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Είναι πανέμορφο, και όπως ήδη ξέρεις μου βγάζει ένα 'γιατί;' ----- Μου απάντησες όμως, οπότε προχωρώ σε άλλου είδους σχολιασμό. Θα έκανα το 'δεν είναι ρυθμός' 'ρυθμός δεν είναι'. For no particular reason. Κατά τα άλλα δεν θα άλαζα τίποτε. Είναι ολοκληρωμένο, λέει αυτό που θέλεις να πεί, το λέει με τον τρόπο που θα ταίριαζε στη διάθεση του... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες στο ποιήμα. Ως νόημα είναι ωραίο, αν και πολύ "πεζό" για τα ποιητικά μου γούστα. Μόνο μια λύση υπάρχει σε αυτό που λες: αυτοσαρκασμός. Ισορροπεί πολύ τα πράγματα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted September 26, 2005 Share Posted September 26, 2005 Οντως ομορφο ποιημα... προσπαθησα να δω αρκετες στιγμες του παρελθοντως μου μεσα απο αυτο σου το ποιημα... ειδα ομως κατι !!! "Γι’αυτό ντρέπομαι για κάθε μου κίνηση Όχι γιατί θα νιώθω άσχημα εγώ – Ο Κύριος Εγωϊσμός κάνει καλά τη δουλειά του – Αλλά για το πως θα φανώ στους γύρω." Μιας και ντρεπεσαι για καθε σου κινηση, και φοβασαι το πως θα φανεις στους αλλους, τοτε ο Mr. Ego δεν κανει καλα την δουλεια του. Πιστευω οτι "καλα κανει" και δεν την κανει καθως μια λυση ειναι αυτη που προτηνει ευστοχα ο φιλος Da. Εγω θα προτεινα απλα αυτογνωσια, και να αγαπας οτι κανεις ετσι ωστε να μην ντρεπεσαι ουτε να στεναχωριεσαι για οτι κανεις !!! Δεν ξερω αλλα με κολησε πολυ αυτο το σημειο... Μπραβο με προβληματησε το ποιημα σου, ευστοχο ... Γουελ Νταν !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 (edited) Μ'άρεσε αρκετά πολύ. Αγαπημένο σημείο: Θέλω μια μέρα, Να κάτσω και να κοιτάζω τον Ήλιο Για ώρες. Θέλω να τυφλωθώ, Και να μην ξαναδώ κανέναν σας. Έχει αυτόν τον περίεργο "εγωισμό" μέσα του. Μ'αρέσει γιατί δεν διστάζει να τον δίξει. Αυτά... Edited October 2, 2005 by Deodonus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts