Balidor Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Εδω εχω ενα σημερινο ποιηματακι, ίσως σε ένα σημείο να σας φανει οτι "κατι" λείπει ειναι οτι εχω βάλει τα 2/3 του, δε κανει να το ποσταρω ολοκληρο (θα με πεταξετε εξω με τις κλοτσιες) ... Ελπίζω να σας αρέσει !!! Ο ήλιος σιγά έπεφτε να δύσει Με άρπαξε από το ένα χέρι, Το ήξερα, θα ερχόταν, είχε αργήσει, Εκείνη από το καλοκαίρι. Είχε περάσει καιρός, Εφιάλτες τα βράδια, Τα ξημερώματα ο αυγερινός, Μου χάιδευε τα μάτια. Κάτω από το ματωμένο φεγγάρι Ήλθε κοντά, μύρισε τον λαιμό μου, Κάτω απ’του χειμώνα το σκοτάδι, Ήρθε σαν φάντασμα στο πλευρό μου. Τα φύλλα έπεφταν και χόρευαν, Στον αέρα, σε παράξενο ρυθμό. Τα φιλιά της με κατάρα νόθευαν Την ψυχή μου, προς τον γκρεμό. «Απόψε είσαι δικός μου, σε κάνω ότι θέλω σαν μία μικρή πέτρα στην ακτή, να σε πετάξω μακριά, ή κοντά μου όταν φεύγω, να σε πάρω μαζί, ένα μικρό λουλούδι σταχτί.» Η παγωμένη της ανάσα, Σαν το νερό της θλίψης Από το βουνό «Κατάρα», Που κυλά, δίχως τύψεις. «Σήμερα η μοναξιά είναι σημάδι, της νύχτας το ουρλιαχτό, αγαπά το αίμα σου το πικρό, που θα στο πάρω με ένα χάδι..» Μία κραυγή έπνιξε τα σωθικά μου, Δεν μπορούσα να κλέψω λίγο αέρα, Ανάποδα περπάτησα στα σκαλιά του καλημέρα, Μεσάνυχτα ήρθε κι έκλεψε τα όνειρά μου. «Ελισάμπεθ, πρότυπο της αμαρτίας, καληνύχτα, Άγγελε μου και Θάνατε, Ελισάμπεθ, ανάσα και πνοή μίας- Κόλασης, στον τάφο σου Δαίμονα αθάνατε, Θα σε υπηρετήσω για την αιωνιότητα, Που έδωσες απλόχερα, έρωτά μου Μέσα στη καθημερινή μου ματαιότητα, Γράφω ποιήματα, για σένανε νυχτιά μου » Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted September 28, 2005 Share Posted September 28, 2005 Δεν είδα από που ακριβώς έλειπε το 1/3, αλλά φαντάζομαι. Καλούλι ήταν, αν και οι ομοιοκαταληξίες άστοχες. Και δεν ταίριαζαν όλες ακριβώς και το μέτρο ήταν άλλα αντ' άλλων. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted September 28, 2005 Author Share Posted September 28, 2005 Ναι εεεε; Για δωσε ενα χιντ να δω τι παίζει ... να ξερουμε τι μας γίνεται !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Funeral Bitch Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 gothiaa!! wlaio einai! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sabrathan Posted October 2, 2005 Share Posted October 2, 2005 Αν δεν ήταν τόσο gothia θα μου άρεσε. Πλάκα κάνω. Ωραία γραμμένο, αλλα η θεματολογία δεν μου έκανε κάποια αίσθηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Χμ....καλή θεματολογία,δεν λέω. Ξες οτί είναι από τις αγαπημένες μου. Αλλά η ανάπτυξη δεν με ενθουδίασε ιδιαίτερα.Νομίζω οτί μπορείς καλύτερα. Συνέχισε! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 3, 2005 Share Posted October 3, 2005 Το σκοταδι μπορει να ειναι πολλα πραγματα, μπορει να ειναι ρομαντικο, φευγαλαιο, εκφοβιστικο, μυστηριακο, σαγινευτικο ... μα η νεα γενια ολο "Goth-ιες" Βλεπετε, και μαλιστα οχι οπως το goth θα επρεπε να ηταν... Γενικα ειναι καλη δουλεια, εαν και χρειαζεσαι περισσοτερη δουλεια στην αναπτυξη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts