King_Volsung Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 ...ως συνήθως, περιέχει τις ίδιες μέγιστες δόσεις παράνοιας και καφρίλας... απολαύστε το: Το ρύζι μου μυρίζει Το φίδι τριγυρίζει Χωρίς να ξέρει ότι θα φαγωθεί Γι αυτό τρέχει να σωθεί Η νύχτα επιπλέει Κάποιος ανόητα κλαίει Δεν γνωρίζει την αλήθεια Και μόνος αναπολεί Το ποτήρι αδειανό Δεν έχει βότκα μέσα Για το παγάκι το φτωχό Με έκανε μπαμπέσα Ο ουρανός διαστέλλεται Ο ωκεανός συστέλλεται Του ποιητή η καρδιά Ποιητικά διαλλέγεται --- [Διατηρήθηκε η ορθογραφία του κειμένου (από όσα μπορούσα να καταλάβω )] Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ο ουρανός διαστέλλεταιΟ ωκεανός συστέλλεται Του ποιητή η καρδιά Ποιητικά διαλλέγεται η τελευταία στροφή όλα τα λεφτά! Δεν την είχα διαβάσει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Από τα καλύτερά μας! Μπράβο μας λοιπόν! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Εγω χαζο κενταυρακι ντεν καταλαβαινει... Δεν ειναι ποιημα του Βολσουνγκ αλλα ποιημα που βγαλατε ολοι μαζι οπως συνηθιζεται στα μιτινκ; "Του ποιητη η καρδια/ποιητικα διαλλεγεται"...Φοβερο!Αυτο ποιος το εγραψε αν το γραψατε ολοι μαζι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted October 4, 2005 Share Posted October 4, 2005 Ήταν συλλογική προσπάθεια... "χύσαμε" ιδρώτα δάκρυα κι αίμα για να βγεί το αριστούργημα που βλέπετε και δέν το πιστεύεται !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gothicbutterfly Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Loooooooool !!!! I wish i was there... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted October 5, 2005 Share Posted October 5, 2005 Γοθικ Μπατερφλάι .... Νομίζω ή μας κοροιδεύεις ;;;; Τώρα νομίζω θα στεναχωρηθούμε όλοι... θα πρέπει να ντρέπεσαι, δέν θα σου ξαναμιλήσω ..... :P Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Συγχαρητήρια στο Βάρδο του οποίου θα κόψω το αριστερό εν τέταρτον της γλώσσας αν δεν αρχίσει να γράφει λίγο περισσότερη ποίηση. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Knight_who_says_Ni! Posted October 11, 2005 Share Posted October 11, 2005 [Διατηρήθηκε η ορθογραφία του κειμένου (από όσα μπορούσα να καταλάβω )] ayto twra eitane sponta gia mena twra, DEN KATALABA TI 8ES NA PEIS!!!!!!!!OYST!!!!DEN 3ANAGRAFW POIHMA OYYYYY.......EXEIS KAI ESEI KLHKA?ANW8ROGRAFW NA PHS TWN EAFTO SOY MPASHSTA TIS DAIKARAS!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts