Jump to content

Κατά Θρώγκον Παραφροσύνη

Throgos

Recommended Posts

Αυτό το έγραψα πριν δω τις παραφροσύνες του Βάρδου, αλλά νομίζω πως είναι στο ίδιο κλίμα. Ορίτζιναλ τίτλος "Τι σκέφτομαι;"

Τικ.

Τακ.

Τικ.

Τακ.

Τικ.

Ο Χρόνος περνάει κι εγώ θρονιάζομαι και παρακολουθώ τις σκέψεις, τις ελάχιστες που περνούν μέσα από το μυαλό μου.

Τακ.

Το κεφάλι μου πονάει, είναι άδειο και κουδουνίζει περίεργα. Το τίποτα ταλαντεύεται μέσα στον εαυτό μου.

Τικ.

Πού άραγε ανακαλύπτω αυτές τις λέξεις; Πώς θυμάμαι τις έννοιες; Είναι άραγε τόσο τυπωμένες βαθιά πάνω μου που έχουν γίνει ασυνείδητες;

Τακ.

Τικ.

Σκέφτομαι πως γράφω χωρίς λόγο. Σκέφτομαι πως γράφω. Σκέφτομαι πως σκέφτομαι. Στοπ.

Τακ.

Ποιός μιλάει; Εγώ; Ένας άλλος; Πολλοί; Πολλά εγώ;

Τικ.

Ένα χάος αντιθέτων ιδεών μαίνεται στο κεφάλι μου. Αλλά όλες αυτές ισούνται με τίποτα. Δεν υπάρχει καμία ιδέα μέσα στο κεφάλι μου. Οι ιδέες είναι αντίθετες και αυτοαναιρούνται. Όλες.

Τακ.

Τικ.

10.16, ακόμα συνεχίζω. Γιατί;

Τακ.

Δε νιώθω τίποτα. Ούτε μίσος, ούτε αγάπη, ούτε αναθεματισμένη υποχρέωση ούτε όρεξη. Ή μάλλον νιώθω τα πάντα.

Τικ.

Τακ.

Βαρέθηκα.

Αντίο.

Και εγω θα πω την γνώμη μου χωρίς να έχω, ακομη, διαβασω τις παραφροσυνες του Βαρδου ... (να δω μεχρι που θα φτασουν) !!!!

Βραδυα αυπνίας ;;;

Βραδυα χωρίς συναισθήματα...

Βραδυές που κάθεσαι μόνος και σκέφτεσαι:

"Σκέφτομαι πως γράφω χωρίς λόγο. Σκέφτομαι πως γράφω. Σκέφτομαι πως σκέφτομαι. Στοπ"

Υπάρχει ανθρωπος που να μην έχει νιώσει ετσι ;;;

Δέν νομίζω .. πολυ Παραφροσυνη "δικέ" μου .... Φοβερό !!!

(ασχετο αλλα.τελικά, δέν καναμε θυσία τον ΟΡΦΕΑ στις 12, στο παρτυ του Ρικο .... μαμωτο... το ξεχασαμε !!!!)

Να αρχίζω να μοιράζω ηρεμιστικά και ψυχοφάρμακα; πόσα αντίγραφα να βγάλω την κάρτα του καλύτερου ψυχιάτρου της Ελλάδας;

Ανησυχώ...

Μου άρεσε πολύ και μου θύμισε ένα σχεδόν ολόιδιο που είχα γράψει πριν αρκετά χρόνια. Θα το ανεβάσω να το δεις!

Nienna, ανέβασέ το!

Balidor, όπως ακριβώς τα λες. Ο Ορφέας τη γλίτωσε, αλλά όχι για πολύ, στο επόμενο μήτινγκ θα γίνει προσφορά στη θεά Κάλι και τον Almighty Quetzalcoatl.