Jump to content

Μια τραγική ιστορία.

darky

Recommended Posts

Ήτανε, που λέτε, ένας καιρός γύρω στο 2005 όπου είχε αρχίσει μια τεράστια συζήτηση πάνω στην πρωτοτυπία(ίσως και από τις πρώτες γι' αυτό το θέμα στο φόρουμ). Έπαιρνα μέρος κι εγώ κάθε τόσο αλλά γενικά σαν συζήτηση δεν μπορώ να πω ότι την απολάμβανα, οπότε αντί να κάνω άλλο ένα +1 στο συγκεκριμένο τόπικ και να γράψω μια ακόμα ακυρότητα σκέφτηκα, γιατί να μη γράψω μια πρωτότυπη ιστορία; Ένα θεόκουφο φλασάκι. Κάτι που σε καμία περίπτωση να μην μπορει να το συνδέσει κάποιος με κάτι άλλο.

Περίπου ένα τσιγάρο μετά ήταν έτοιμο. Ε, ακόμα το κλαίω εκείνο το τσιγάρο. :(

Edited by darky

• 3 years later...

BUMP στο νημα, αφενώς γιατί είχαμε την συζήτηση για την ιστορία με φίλους προχτές, αφετέρου γιατί είναι κρίμα να μην την διαβάσουν κι άλλοι!

Τα σπάει!

Ρε που είναι αυτό το παιδί; Σχεδόν οτι έχω διαβασει δικό του είναι πάρα πολύ καλό! Αραγε γράφει ακόμη;

Αυτό αναρωτιόμεθα και άλλοι πολλοί...

Μπράβο, έψαχνα κι εγώ να τη βρω για να την ξαναδιαβάσω αυτήν την ιστοριούλα, αλλά δε θυμόμουν πώς τη λέγανε. Αστείο και γλυκούλι και πρωτότυπο.

Δυστυχώς για όλους μας, εκείνος σκέφτηκε λίγο πιο πολύπλοκα και να τα αποτελέσματα... :dazzled:

Ευχαριστούμε, darky, αν βλέπεις πού και πού. Ήταν το τέλειο πρωινό σφηνάκι.

Πολύ ευχάριστο, αστείο και ηχητικά ζωντανό κείμενο! Απολαυστικότατο.

• 2 weeks later...

Ο άνθρωπος είναι θεός. Ελπίζω, ό,τι και να κάνει τώρα, να μην έχει σταματήσει να γράφει. Ακόμη κι αν δεν το μοιράζεται μαζί μας.

• 1 month later...

Εγώ το γούσταρα γιατί ο θεός είναι κι αυτός ένας τυπάς που βαριέται να χτσει το μεγάλο κάστρο στην άμμο και φτιάχνει μικρά εύκολα πυργάκια και τα κατεδαφίζει από μακριά εξφενδονίζοντας πέτρες. Μου θυμίζει και λίγο έναν αποτυχημένο προγραμματιστή υπολογιστών με μεγάλο κεφάλι, γυαλιά κι ενα χαμστερ που το φωνάζει Φρεντ και καθώς δεν έχει κανένα αξιόλογο project ν'ασχολιθεί φτιάχνει μικρές μπουρδίτσες (προγραμματάκια) και τις βάζει να παίζουν για να γελάει!

• 3 weeks later...

Μόλις διάβασα αυτή την γαμάτη ιστορία και μου θύμιζε αυτό το σκίτσο για κάποιον λόγο :tease:

TVCC_%2523132_In_%2526_Out_Tomek.jpg

• 10 months later...

laugh.giflaugh.gif

Αχ να ΄σαι καλά βρε Ευγενία που μ' έστειλες εδώ. Κλαίωωωωωω.

laugh.gifrofl.gifrofl.giflaugh.gif

• 3 weeks later...

Πολύ ωραία ιστοριούλα. Με έκανε και χαμογέλασα. Μπράβο darky :) μπζζζζζ. :) laugh.gif

• 3 years later...

Bump γιατί έτσι.! (Νόμιζω εγώ είμαι η πιο μεγάλη φαν της ιστορίας)

Edited by Eugenia Rose
  • Like 1

Με λίγα λόγια... απλά απίστευτο!!!

Από τα κορυφαία που έχω διαβάσει(και ξαναδιαβάσει, και ξαναδιαβάσει, και ξαναδιαβάσει...)

Μακάρι να κάναμε ένα διαγωνισμό με τέτοιου είδους ιστορίες, χωρίς βαθιά νοήματα, απλώς παιχνιδιάρικες και γλυκούλες και σουρεάλ.

• Like 2

Μακάρι να κάναμε ένα διαγωνισμό με τέτοιου είδους ιστορίες, χωρίς βαθιά νοήματα, απλώς παιχνιδιάρικες και γλυκούλες και σουρεάλ.

Μπορούμε να κάνουμε ένα χιουμοριστικό FFL αλλά δε ξέρω αν θα πετύχει γιατί είναι και η έμπνευση της στιγμής. Ψήνεται κανείς;

Edited by Eugenia Rose
  • Like 2

Μπορούμε να κάνουμε ένα χιουμοριστικό FFL αλλά δε ξέρω αν θα πετύχει γιατί είναι και η έμπνευση της στιγμής. Ψήνεται κανείς;

Κι εγώ το ίδιο σκέφτηκα, για ένα FFL δηλαδή, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο μία τέτοιου είδους ιστορία μπορεί να γραφτεί σαν κάτι "προκαθορισμένο" και με την πίεση του χρόνου.

Για να είναι επιτυχημένο ένα τέτοιο κείμενο, πρέπει να υπάρχει η έμπνευση και η τρέλα της στιγμής. Σπάνια μία προσέγγιση του τύπου "κάθομαι να γράψω οπωσδήποτε κάτι χιουμοριστικό", θα αποδώσει ικανοποιητικά.