Throgos Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Το πρώτο κεφάλαιο ενός διηγήματος με μεταφυσικό χαρακτήρα που γράφω. Ο τίτλος δεν ξέρω αν θα είναι αυτός, αλλά τον έβαλα προσωρινά. ------------------------------------------------------------------------- Λυδία___κεφ.1.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Καλόοο. Αναμένουμε συνέχεια. Πρόσεξε λίγο αυτό το κομμάτι: θέλει λίγο στρώσιμο και έχει και κάποια τυπογραφικά: Σαν να είχε φορούσε ρούχα φτιαγμένα από φως. Ένα παράξενο βουητό μπήκε στα αυτιά της Λυδίας, και ο η παράξενη μορφή άρχισε να ανυψώνεται στον αέρα, και φαινόταν σαν να απορροφά τα χρώματα γύρω του, ενώ ταυτόχρονα κοιτούσε επίμονα στη Λυδία... το βλέμμα του είχε καρφωθεί στο δικό της...οι κόρες των ματιών του ήταν κόκκινες και την διαπερνούσαν σαν δυο κόκκινες ακτίνες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 7, 2005 Share Posted October 7, 2005 Μου αρέσει αφάνταστα το όνομα. Μου αρέσει η ιστορία. Μου αρέσει που πλέκεις το απόκοσμο με μια γνώριμη καθημερινότητα. Θέλω να δω τη συνέχεια! Good!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Θα συμφωνησω με τον Βαρδο για εκεινο το σημειο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αν και περιμενα περισσοτερο τρομο βλεποντας την καθημερινοτητα στην αρχη.Ειναι στυλ θριλερ ξερεις...ολα ησυχα και ωραια ωσπου... Συνεχισε το,ειναι πολυ μικρο πορς το παρον!Θελω κι αλλο! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 να το συνεχίσεις πάραυτα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 9, 2005 Share Posted October 9, 2005 To όνομα πάει με το Αβαταρ της Ίσιδας! Το διήγημα δεν το διάβασα ακόμη. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 10, 2005 Share Posted October 10, 2005 Ο τίτλος μου φέρνει στο μυαλό νύχτες με τεκίλες και πολλαπλές ακροάσεις του Fade to Black, σε συνδυασμό με αυτοκτονικά quotes σε IRC (όχι δικά μου, κάποιοι γνωστού). Στο θέμα μας τώρα, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Δίνει υποσχέσεις αλλά τίποτα περισσότερο. Γράψε συνέχεια ASAP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 31, 2005 Author Share Posted October 31, 2005 Το 1ο κεφάλαιο αναθεωρημένο και το καινούριο δεύτερο. Λυδία.doc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bardoulas© Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Πολύ καλός τρόπος γραφής. Γουστάρω! Μέχρι στιγμής με έχεις αφήσει με την αγωνία. Ομαλό το "ξετύλιγμα" της ιστορίας και αρκετές πρέζες αγωνίας για τη συνέχεια (αυτό με το χαρτάκι με κόλλησε). Κοντινιου Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Θρώγγε συνέχισε την ιστορία, λέει. Η Λυδία είναι ενδιαφέρον χαρακτήρας, ειδικά μετά το ατύχημα, και είτε είναι εξωγήινο όν ο τύπος με τα κόκκινα μάτια είτε κάτι άλλο, η ιστορία δείχνει να πηγαίνει προς κάποια μεταμόρφωση ή προς κάτι άλλο "μεγάλο". Σε μερικά σημεία είναι επιτυχημένα "παγερή" και "θριλεράτη" σε άλλα πάλι πιο "φανταστική". Το σημείο με το χαρτάκι με μπέρδεψε βέβαια, αλλά δεν πειράζει γιατί με κάνει να περιμένω περισσότερο τη συνέχεια να δω που θα το πας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Το διάβασα επί τέλους. Το είχα εδώ και μέρες στο desktop μου. Μου άρεσε πολύ! Τώρα έχω αγωνία... Είναι καλογραμμένο, παρακαλάω να ξεφύγει σε κάτι πολύ μεγάλο, συμφωνώ με τον Dain. Φαίνεται πως θα πάει παραπέρα. Πω πω... τι cliffhanger είναι αυτό με το χαρτάκι; Χειρότερος και από το Alias είσαι. Άντε, γράφε! Γράφε να μάθουμε τη συνέχεια. Την κοπέλα την έχεις πετύχει, φαίνεται φυσική. Υ.Γ. Εσύ ξέρεις αλήθεια τη συνέχεια; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted December 1, 2005 Author Share Posted December 1, 2005 (χι χι χι,ναι! Έχω γράψει δύο παραγράφους απ' το τρίτο μέρος, το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted December 1, 2005 Share Posted December 1, 2005 Ωραια κυλαει!Βασικα περιμενα να απογοητευτω αλλα...μπραβο! Μεγα λαθος να το τελειωσεις απο τωρα.Η ιστορια λεει απο μονη της οτι ειναι αρκετα μεγαλυτερη.Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetartos Posted July 14, 2009 Share Posted July 14, 2009 (χι χι χι,ναι! Έχω γράψει δύο παραγράφους απ' το τρίτο μέρος, το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο) Και μείναμε με την αγωνία μιας αρκετά υποσχόμενης ιστορίας (και μάλιστα ΕΦ)... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts