Jump to content

Recommended Posts

Το πρώτο κεφάλαιο ενός διηγήματος με μεταφυσικό χαρακτήρα που γράφω. Ο τίτλος δεν ξέρω αν θα είναι αυτός, αλλά τον έβαλα προσωρινά.

-------------------------------------------------------------------------

Λυδία___κεφ.1.doc

Καλόοο. :) Αναμένουμε συνέχεια.

Πρόσεξε λίγο αυτό το κομμάτι: θέλει λίγο στρώσιμο και έχει και κάποια τυπογραφικά:

Σαν να είχε φορούσε ρούχα φτιαγμένα από φως. Ένα παράξενο βουητό μπήκε στα αυτιά της Λυδίας, και ο η παράξενη μορφή άρχισε να ανυψώνεται στον αέρα, και φαινόταν σαν να απορροφά τα χρώματα γύρω του, ενώ ταυτόχρονα κοιτούσε επίμονα στη Λυδία... το βλέμμα του είχε καρφωθεί στο δικό της...οι κόρες των ματιών του ήταν κόκκινες και την διαπερνούσαν σαν δυο κόκκινες ακτίνες.

Μου αρέσει αφάνταστα το όνομα. Μου αρέσει η ιστορία. Μου αρέσει που πλέκεις το απόκοσμο με μια γνώριμη καθημερινότητα. Θέλω να δω τη συνέχεια! Good!!

Θα συμφωνησω με τον Βαρδο για εκεινο το σημειο.Κατα τα αλλα ειναι πολυ καλο αν και περιμενα περισσοτερο τρομο βλεποντας την καθημερινοτητα στην αρχη.Ειναι στυλ θριλερ ξερεις...ολα ησυχα και ωραια ωσπου...

Συνεχισε το,ειναι πολυ μικρο πορς το παρον!Θελω κι αλλο!

To όνομα πάει με το Αβαταρ της Ίσιδας! :p

Το διήγημα δεν το διάβασα ακόμη.

Ο τίτλος μου φέρνει στο μυαλό νύχτες με τεκίλες και πολλαπλές ακροάσεις του Fade to Black, σε συνδυασμό με αυτοκτονικά quotes σε IRC (όχι δικά μου, κάποιοι γνωστού).

Στο θέμα μας τώρα, αυτό ήταν μόνο η αρχή. Δίνει υποσχέσεις αλλά τίποτα περισσότερο. Γράψε συνέχεια ASAP.

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Πολύ καλός τρόπος γραφής. Γουστάρω! Μέχρι στιγμής με έχεις αφήσει με την αγωνία.

Ομαλό το "ξετύλιγμα" της ιστορίας και αρκετές πρέζες αγωνίας για τη συνέχεια (αυτό με το χαρτάκι με κόλλησε). Κοντινιου

Θρώγγε συνέχισε την ιστορία, λέει. Η Λυδία είναι ενδιαφέρον χαρακτήρας, ειδικά μετά το ατύχημα, και είτε είναι εξωγήινο όν ο τύπος με τα κόκκινα μάτια είτε κάτι άλλο, η ιστορία δείχνει να πηγαίνει προς κάποια μεταμόρφωση ή προς κάτι άλλο "μεγάλο". Σε μερικά σημεία είναι επιτυχημένα "παγερή" και "θριλεράτη" σε άλλα πάλι πιο "φανταστική".

Το σημείο με το χαρτάκι με μπέρδεψε βέβαια, αλλά δεν πειράζει γιατί με κάνει να περιμένω περισσότερο τη συνέχεια να δω που θα το πας! :p

Το διάβασα επί τέλους. Το είχα εδώ και μέρες στο desktop μου. Μου άρεσε πολύ! Τώρα έχω αγωνία... Είναι καλογραμμένο, παρακαλάω να ξεφύγει σε κάτι πολύ μεγάλο, συμφωνώ με τον Dain. Φαίνεται πως θα πάει παραπέρα. Πω πω... τι cliffhanger είναι αυτό με το χαρτάκι; Χειρότερος και από το Alias είσαι. Άντε, γράφε! Γράφε να μάθουμε τη συνέχεια. Την κοπέλα την έχεις πετύχει, φαίνεται φυσική.

Υ.Γ. Εσύ ξέρεις αλήθεια τη συνέχεια;

(χι χι χι,ναι! Έχω γράψει δύο παραγράφους απ' το τρίτο μέρος, το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο)

Ωραια κυλαει!Βασικα περιμενα να απογοητευτω αλλα...μπραβο!

Μεγα λαθος να το τελειωσεις απο τωρα.Η ιστορια λεει απο μονη της οτι ειναι αρκετα μεγαλυτερη.Βεβαια εσυ ξερεις καλυτερα.

• 3 years later...
(χι χι χι,ναι! Έχω γράψει δύο παραγράφους απ' το τρίτο μέρος, το οποίο μάλλον θα είναι και το τελευταίο)

Και μείναμε με την αγωνία μιας αρκετά υποσχόμενης ιστορίας (και μάλιστα ΕΦ)...