Jump to content

Lullaby

Raistlin Majere

Recommended Posts

Close your eyes

And be serene.

Let the fairies

And their kin

Stroke your hair

And kiss your chin.

Close your eyes

And be serene.

The time has come

For you to dream.

And dreams will come

As sweet as wine.

And in your face

Shall shine a smile.

Close your eyes

And be serene.

And if you try

(Then) you shall see

Tall towers

And deep seas.

Forget the troubles of the day

And welcome shelter of the night.

Tonight Embrace shall be your home.

Tonight my love shall be your guide.

Close your eyes

And be serene.

This song I'll sing

Until you sleep...

Κλασσικές εικόνες με

Close your eyes

Time has come

For your dream

Κλασσικό (ως προς την τεχνοτροπία του (βέβαια να μου πείς ερωτικούλη είναι)

πολλές τσόντες βλέπεις (πλάκα κάνω) !!!

Γουέλ Ντάν μαν !!

Here's a lullaby to close your eyes -- Silent Hill 4 OST - Room of an Angel (sp.)

Dystyxws akousa ekeino to tragoudi prwta kai den borw na stamathsw to myalo mou na phgainei ekei. :(

Moy aresoyn pantws auta pou grafeis, alla tha tous phgaine kala ligo akoma "gemisma".

Είναι ευαίσθητο και πολύ διαφορετικό από αυτά που συνήθως γράφεις. Όχι πως τ'άλλα είναι αναίσθητα, αλλ'αυτό εκφράζει την ευαισθησία σου με πιο άμεσο τρόπο, χωρίς να μεσολαβεί η αντίδραση. Πολύ γλυκό και όμορφο. Θα μπορούσε να είναι τραγούδι, σίγουρα. Αλλά όχι black metal. :p

Εγω αυτο το νανουρισμα το εχω στο Desktop μου και θα το καλλιγραφισω. Θελω να το εχω να το λεω στα παιδια μου εαν ποτε αποκτισω και εαν ποτε ανεχτουν να με ακουσουν να τους το σιγο τραγουδαω.

Shall shine a smile.

Θα το προτιμούσα αντίστροφο (δηλαδή "a smile shall shine").

Γλυκό (αν και κλισέ), ευαίσθητο. Μια ουράνια μελωδία και μια ασφαλής αγκαλιά για να κοιμηθούν όχι μόνο τα παιδιά μας, μα και ο κακός μας εαυτός!

Κλισαρισμένο του κερατά μεν, αλλά λυρικότατο. Έχεις μουσικότητα στους στίχους σου και φαίνεται ότι το έγραψες σε στιγμή έμπνευσης. Λίγη πρωτοτυπία όμως δε θα έβλαπτε.

To 3erw oti htan klise alla uparxei logos pou egrapsa love song. Epishs den apeu8unomai se paidia.....

Δεν έχει σημασία που απευθύνεται ο ποιητής, αυτή είναι η μαγεία της ποίησης. Ο ποιητής γράφει τα δικά του συναισθήματα, τις δικές του εικόνες και όνειρα, κι ο αναγνώστης τα παραλληλίζει με τα δικά του, τα ταυτίζει με τη ζωή του και τις αναμνήσεις του, με τα όνειρά του. Αυτό είναι η τέχνη.

Κοίτα, αν απευθυνώσουν σε παιδιά θα ήταν μάλλον ανησυχητικό...

Κοίτα, αν απευθυνώσουν σε παιδιά θα ήταν μάλλον ανησυχητικό...

True enough...Αλλά για την Ίσιδα πήγαινε το σχόλιο...

Είναι πολύ γλυκό. [Είχα σχολιάσει αλλά έκλεισα το firefox...]

Γενικά δε με απασχολεί το κλισέ, εκτός αν για κάποιο λόγο δεν έχω κέφια (αν ζηλεύω, ας πούμε :p)... Ένα σχόλιο που είχα κάνει είναι να μην υποτιμάς την ομοιοκαταληξία στους [δυο] τελευταίους στίχους. Αφήνει την τελευταία φράση του ποιήματος, το exordium, το συμπέρασμα, τέλος-σκοπό ενίοτε του ποιήματος να αντηχεί στ'αυτιά (ή το κεφάλι) του ακροατή/αναγνώστη. Και δουλεύει καλά για το νανούρισμα αφού δίνει αυτή την αίσθηση του [ταγουδιού] όλο και πιο σιγανά, μέχρι τη σιωπή. :)

Very nice as it is, though. Keep it up!

Οι Μούσες μαζί σου,

-Ορφέας