Nienna Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 (edited) Απόηχος Σαν θες το σώμα κάποιου να γευτείς - να το λατρέψεις έξω απ' το χρόνο αυτού του κόσμου - κι ο πόθος σε συνθλίβει, σε διαπερνά, είναι νωρίς, πολύ νωρίς θαρρώ... Στοχάσου - αύριο ίσως η θέλησή σου να θεριέψει τόσο, που να σου αρκεί έν' άγγιγμα τυχαίο κι ο απόηχος της φωνής του, ταξιδεμένος απ'τον άνεμο. ----- 2001, μα τόσο επίκαιρο. Edited June 22, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Μου δημιουργεί μια λύπη, είναι όμως ένα από εκείνα τα μικρά βαθειά δημιουργήματα που χαράζουν τις σκέψεις σου και δεν αφήνουν περιθώρια για να κοροϊδεύεις πια τον εαυτό σου: αγαπάς κι αυτό φτάνει... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 Ίσις μας, είναι δυο γραμμές απ'τον Άμλετ που λένε: Hamlet. There is special providence in the fall of a sparrow. If it be now, 'tis not to come–if it be not to come, it will be now–if it be not now, yet it will come–the readiness is all. ...στοχάσου το. Όσο για το ποίημα, αγαπητή μου, είναι ένας χορός ξέφρενος, που δεν τελειώνει εκεί που δεν τελειώνει το ποίημα. Αυτό μόνο για τώρα... Οι Μούσες μαζί σας, -Ορφέας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 8, 2005 Share Posted October 8, 2005 (edited) Δεν εχω λογια των παλιων μητε και λογια νεα, Η τυχη στεκεται στυγνη στου χρονου σου τον θρονο και απο εκει περα καρτερει για ποθο και για λογο. Ακου στ'αγερα την σιωπη τα λογια ενως πατερα που στο παιδι του στοργικα χαριζει τον αιθερα. Edited October 8, 2005 by LordCeleborn Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted August 19, 2011 Share Posted August 19, 2011 Μου αρεσε. Ειναι στεναχωρο, αλλα ειναι καλο και οπως ειπε και η ισιδα σε κανει να το θυμασαι. Χαραζεται στην μνημη, ισως γιατι ειναι τοσο αληθινο. Κανεις δεν μπορει να μην δει την αληθεια του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts