Throgos Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 I yOu, DadA! ------------------------------------------------------------ Κυιγένη Ένα Σαράντα Τρία Η κυιγένη – ναι. Η κυιγένη – όχι δεν ενέδωσε και ένιωθα ατού εντελώς. Η κυιγένη πάλι ξανά, πάλι ξανά με παίδεψε με τύλιξε μ’ έκανε ν’ ασχοληθώ. Η κυιγένη μια σκέτη κοροϊδία. Και είχα τόση όρεξη! Όλη την απορρόφησε. Ούζου Ούζου αγαλλίαση σκορπά πτώμα με στέμμα κέρινο. Πλοκάμια ζουν εκούσια κι ακούσια τραγουδεί το έναυσμα της πρόκλησης. Τσιμπούσι αμαζόνων ζει σε άκρατα βαρέλια. Και πληρεί, όλο πληρεί κανόνια και μπαζούκα απολύτως. Για σταμάτα, δες της στράτα· χαμουρεύει το τριζόνι και αρπάζει με ουσία. Η καντήλα και η γάτα· για σταμάτα! Η μπριζόλα σαν χθες έφαγε τη φόλα κι εξερράγη. ------------------------------------------------------------- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 τι; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Τα βαθιά νοήματα με έχουν αφήσει κατάπληκτο. Είναι τόσο βαθιά που δε τα κατάλαβα (Αν κάποιος βγάλει άκρη να το εξηγήσει και σε εμάς τους αδαείς) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 DaDa! ...daaaaaada! DADA...! dada dAdA d a a d d a a a a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 τι; Ύμεο, αγαπημένε μου φίλε, εξεπλάγης και άρχισες να χοροπηδάς αναιτίως μπροστά στον υπολογιστή σου από την χαρά σου μόλις αντίκρισες τα δύο αριστουργήματά μου. Το ξέρω. Δεν χρειάζεται να εκφράσεις τίποτα, κατάλαβα πως ο θαυμασμός σου είναι απεριόριστος. Το ξέρω πως η στιγμή που διάβασες τα ποιήματά μου θα σε σηματοδοτεί για όλη σου τη ζωή. Το ξέρω πως βλέπεις μπροστά σου το αμπέλι χωρίς κεφάλι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) da da! ----- Παρακαλείται η moderator της Β.Π. να κάνει κάτι γι αυτό το απαράδεκτο spam post. [edit] Η moderator αρνείται να κάνει κάτι γι αυτό το post. Είναι ένα κανονικότατο σχόλιο με σαφείς αναφορές στο dada και στους πρωτεργάτες του! Edited October 24, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 τι διαολο ειναι αυτο το Νταντα ρε παιδια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Κάτι που πρέπει να το κάνουμε ντα για να έρθει στα ίσια του. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 24, 2005 Author Share Posted October 24, 2005 DADA κατά wikipedia Κάπου υπήρχε κι ένα τόπικ για τον ντανταϊσμό αλλά δεν το βρίσκω... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raistlin Majere Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Με απλα λογια δεν καταλαβα Χριστο. Ουτε καν εγω που γραφω απαισια ποιηματα! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Εκπληκτικο.. αν και το πρωτο το λατρεψα πιο πολυ ... Κλασσικα αριστουργηματα .... ααα ymeo.. θα σε κανω νταντα.. δεν ξερεις το dada ??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts