Throgos Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Η Εκρηκτική συνεργασία - αυτοσχεδιασμός πάνω στην υπέρτατη κατάληξη -έτα ------------------------------------------------------------------------------ Είμαι μια ζεματισμένη κοτολέτα μέσα στη δίνη - μια μπατονέττα σα γάτα με κοιτάζει μια μακέτα πού 'χει στ' αυτιά γριών μπουκέτα στο κάθε πέτο μια τρομπέτα και μες στον κόρφο της μια καλτσοδέτα ΚΡΑΚ - τρέξε, πέτα! Αντσούγιες κρέμονται στην ταμπλέτα! Κάνω τσουλήθρα στη σερβιέττα... και πέφτω πάνω στον Ζαμπέτα που ατενίζει την τουαλέττα ξετυλίγω την ταινία απ' την κασέττα βγάζω απ' τη μύτη μου τη σοκοφρέτα και κοροϊδεύω την στριμμένη μαριονέττα ατσουμπαλιά και μαύρη Τέτα καμινέτα τρων τη φέτα αρακάς και μια ξεπέτα την ξεκάναν την Αννέττα με παπά και με φαλτσέτα γεμισμένη με γαλέτα. Σου σερβίρουν κοτολέτα Ω, ταράζετ’ η Μαριέττα Σκούπα λιώστε την την φέτα έπεσ' η γλάστρα στην παλέττα Γάτες ζώνουν την κορβέττα σκότος απ' τα παραπέτα και η Βέτα τρώει πετσέτα Δέλτα έψιλον και γκέτα κουραφέξαλα κι ομελέττα Σαπισμένη μου γκοφρέτα Σκίσε μου την μαζορέτα κι η Μαρία Αντουανέττα ας κρατάει την καρέτα Ρόδα, σόδα και ρολέτα Τύφλα να ‘χουν τα μπαλέτα που ρημάζουν τα κουφέτα Σουτ μας την έχουνε μπουρδετα --------------------------------------------------------------------------------- Edited June 22, 2006 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 χαχα πολύ καλό!!! είστε θεοπάλαβοι! μήπως περίσεψε λιγο απο κείνο το βοτανάκι? αλήθεια τί θα πεί μπουρδέτα? (ή απλά τωρα βγάλατε τη λέξη)? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Κερκυραϊκό φαΐ με ψάρι (συγκεκριμένα σκορπιό) είναι το μπουρδέτο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) ...και ούτε ένα διπλό ταύ. Δεν πειράζει, ό,τι δεν πληρώνετε εδώ, θα το πληρώσετε στη ζωή μετά... Edited October 24, 2005 by Orpheus Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 (edited) Εγώ τα είχα διπλά όλα όσα πρέπει να είναι διπλά. Μάρτυράς μου το log του msn!!! Μα δεν είμαστε υπέροχοι συνεργάτες; Θρώγκε, πού πήγε το "με παπά και με φαλτσέτα" που ήταν πριν τον τελευταίο στίχο της πρώτης στροφής; Edited October 24, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordCeleborn Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 OMG WE HAVE CREATED A MONSTER Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Velkion Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 αυτό το ποίημα ΔΕΝ είναι gay. (ελπίζω να μην φάγατε warn, γιατί θέλω να είμαι ο χειρότερος ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Το "γάμησέ τα" ξεχάσατε. Ταιρίαζει απόλυτα με το περιεχόμενο του ποιήματος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Και τη «μαιζονέτα,» που επίσης ταιριάζει με το προανεφερθέν. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 O ορθογραφικός έλεγχος έβγαζε λάθος τα υπόλοιπα -έττα. Ναι, η μεζονέτα ήταν μεγάλη παράλειψη. Το γάμησέ τα έπρεπε κι αυτό να μπει. Σύντομα κοντά σας με το δεύτερο μέρος του μεγαλεπήβολου έργου μας, Gay dADa pOeM In -aTa!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elsanor Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Υπέροχα υπέρτατο! Η ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΟΥΛΕΡΙΚΩΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ SFF! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Λες; Μήπως έφαγε κανείς σας καμιά κοτολέτα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Απαιτώ ο Θρόγγος να διορθώσει τις "-έττες", αλλιώς θα αποχωρήσω από το τόπικ εις ένδειξη διαμαρτυρίας. ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 27, 2005 Author Share Posted October 27, 2005 Απαιτώ ο Θρόγγος να διορθώσει τις "-έττες", αλλιώς θα αποχωρήσω από το τόπικ εις ένδειξη διαμαρτυρίας. ! Αποχώρησον, Ορφεύ! Θα μας κάνεις και χώρο! Btw, μόνο η Νιέννα η Θεά Του Ναού Της Ποίησης μπορεί να αλλάξει πλέον τα πεπραγμένα και τα γεγραμμένα. Ας προσευχηθείς στο Όνομά Της. Btw x 2 δεν γράφονται όλα τα -έτα με δύο -ττ-. Αντίγραψέ το στο word και δες ποιά είναι σωστά και πια λάθος. Μόνο Μαριέττα και Ανέττα ξέρω να γράφονται έτσι. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Δεν ξέρω αν προσευχήθηκε, πάντως κάτι έφτασε στ' αυτιά μου εδώ πάνω. Έβαλα διπλά τ σε όσες λέξεις πιστεύω πως γράφονται έτσι, εκ πείρας. DadA! Πότε θα γράψουμε το εις -άτα; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Διαφωνώ με το διπλό τ - είναι ξένες λέξεις οι περισσότερες (γαλλικές/ιταλικές) και ως εκ τούτου απλοποιείται η ορθογραφία τους. Γιατί η κασέτα με ένα τ και η μαριονέτα με 2; Και η κασέτα casette είναι στα γαλλικά (ίσως έχει δυο s). Απλά την κασέτα τη χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά ώστε να έχει περάσει η ορθογραφία της δημοτικής. Τα άλλα, θα τα συνηθίσουμε κάποια στιγμή με ένα. Εμπρός του κόσμου οι μαλλιαροί! Στείλτε τα (διπλά) τι στη φυλακή! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 Πάντως έχετε καλύψει όλες τις δυνατές ομοιοκαταληξίες σε -έτα. Δεν έχω παράπονο! Παλαβοί!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts