Nihilio Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Από ότι βλέπω στο πέμπτο θέμα όλοι λίγο πολύ τα κάναμε μαντάρα. Τι κατά τη γνώμη σας φταίει για αυτό; Πώς μπορεί να διορθωθεί; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 24, 2005 Share Posted October 24, 2005 Δεν νομίζω πως τα κάναμε όλοι μαντάρα. Μπορεί να βελτιωθεί αν έχει κανείς όρεξη να γράψει ποίημα για έναν χαρακτήρα, εις βάθος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Γενικά είναι ένα θέμα πολύ συγκεκριμένο, και θέλει κάποιο [προ-]σχεδιασμό και focus για να γίνει αποτελεσματικά. Και πρέπει όλ'αυτά να συμπέσουν και με την έμπνευση Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted October 26, 2005 Share Posted October 26, 2005 Δέν με απογοήτευσε.. απλά δέν υπήρξε αυτό το μαζικό ντού να βγάλουμε ποιήματα, άργησαν για διάφορους λόγους... ήταν καλό θέμα όμως και βγάλαμε οραία ποιήματα πιστεύω !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 26, 2005 Author Share Posted October 26, 2005 Στο μεταξύ η άσκηση κλείνει σε λίγο δίμηνο. Μήπως να προχωράγαμε στην επόμενη; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
laas7 Posted November 12, 2005 Share Posted November 12, 2005 Εγώ δεν νομίζω πως τα κάναμε πολύ μαντάρα... μόνο λίγο... Ισως γιατί ο καθένας παρουσίασε με τον δικό του τρόπο τον χαρακτήρα του και ίσως περισσότερο γιατί αυτό το "εις βάθος" είναι τελικά πολύ πολύ υποκειμενικό... Εγώ πάντως (γενικά μιλώντας ε) θα θέλα να βάζουμε ασκήσεις που να εξάπτουν ιδιαίτερα την φαντασία μας και να μας δίνουν έμπνευση να γράψουμε "κομματάρες", γιατί αφού κάνουμε που κάνουμε τον κόπο γιατί να μην έχουμε τις συνθήκες για το καλύτερο δυνατό; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts