Rikochet Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Climb forever – spiral Electric fountain of fear Frantic exit from the front Back again in through the rear Eyes shall see no future Words never were Of much importance When uttered to empty heads Anger leads to Screams lead to Red – Like fire and Like blood – Sympathy no more The wails of the dying Matter not; Let them die – (“Wounded add to imperfection”) A billion minds, fast asleep, Dream the same dream. Everything is (was? will be?) a mummer’s farce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 riko αν ειναι δικο σου αυτο... τι να πω.. γαμει ασυστολα! θελω να σου φιλησω τη μασχαλη και να σου πιω το αιμα. επισης αν βρω χρονο θα σου βαλω και μουσικη... θα γινει τρελη nu-metalια!!!!! επισης τι διαολο ειναι ο mummer? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 Πολύ καλό Ρικίνκυ. Ειδικά οι διαγραφές στο τέλος, μου αρέσουν με πάθος! Ωραία επιλογή λέξεων, ωραία μορφή, λέει ένα σωρό πράγματα και τα λέει και συμπυκνωμένα... Μπράβο σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted October 25, 2005 Author Share Posted October 25, 2005 Με τιμάς, μίστερ Γκαμάουα. Δεν θα έβαζα ποτέ ποίημα που να μην είναι δικό μου χωρίς να αναφέρω και τον δημιουργό του, οπότε ναι, δικό μου είναι. Mummer είναι ο μασκαράς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 μαλακα ρικο.. εχε χαρη που εισαι μικρος.. γιατι αν ησουν μεγαλυτερος θα σου ελεγα "ΜΑΛΑΚΑ ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.." αλλα δε χαραμιζεσαι... Εχεις χρονο! και γραφεις σα γαμνιολης! μπραβο και παλι μπραβο. τωρα αντε γαμησου γιατι με συγχισες ταλαντουχο μπασταρδακι! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 gamawa, θες βοήθεια με τη μουσική, έχω κι εγώ κάτι ιδέες (θα καταλήξει υβρίδιο industrial/intelectual black meta/nu-metal βέβαια αλλά ποιος νοιάζεται;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ymeο gamawa Posted October 25, 2005 Share Posted October 25, 2005 ετσι,,, industrial κοφτο και αγριο. με λιγη λυπη και λιγο θυμο. διπλα φωνητικα.. καφριλα και μελωδια μαζι. τυμπανα που σταματανε αποτομα και κιθαρες που στριγγλιζουν.... excellent! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Throgos Posted October 29, 2005 Share Posted October 29, 2005 (edited) gamawa, θες βοήθεια με τη μουσική, έχω κι εγώ κάτι ιδέες (θα καταλήξει υβρίδιο industrial/intelectual black meta/nu-metal βέβαια αλλά ποιος νοιάζεται;) ετσι,,, industrial κοφτο και αγριο. με λιγη λυπη και λιγο θυμο. διπλα φωνητικα.. καφριλα και μελωδια μαζι. τυμπανα που σταματανε αποτομα και κιθαρες που στριγγλιζουν.... excellent! Εγώ πάλι το φαντάζομαι σαν ένα τραγούδι για πιάνο, βιολί και κοντράλτο, γεμάτο μελαγχολικές μελωδίες Πλάκα κάνω. (Ή μήπως όχι;) Πολύ καλό ποίημα, ειδικά η πρώτη & η δεύτερη στροφή και η κατάληξη με τρέλαναν. Αν και Electric fountain of fearFrantic exit from the front εδώ υπάρχει μια ελαφρά κακοηχία με αυτή την υπερβολική παρήχηση του -f-. Αν το διαβάζεις δυνατά θα λούσεις με σάλια τους απέναντί σου. Ειδικά το -fr- σε κάνει να πετάς τεράστιες σταγόνες σιέλου. Το παρακάτω τρίστιχο το φαντάστηκα έτσι: Anger leads to---->R-------D Screams lead to-->-----E Keep writing... Edited October 29, 2005 by Throgos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts