Jump to content

Arc

Rikochet

Recommended Posts

Climb forever – spiral

Electric fountain of fear

Frantic exit from the front

Back again in through the rear

Eyes shall see no future

Words never were

Of much importance

When uttered to empty heads

Anger leads to

Screams lead to

Red –

Like fire and

Like blood –

Sympathy no more

The wails of the dying

Matter not;

Let them die –

(“Wounded add to imperfection”)

A billion minds, fast asleep,

Dream the same dream.

Everything is (was? will be?) a mummer’s farce.

riko αν ειναι δικο σου αυτο... τι να πω.. γαμει ασυστολα! θελω να σου φιλησω τη μασχαλη και να σου πιω το αιμα. επισης αν βρω χρονο θα σου βαλω και μουσικη...

θα γινει τρελη nu-metalια!!!!! επισης τι διαολο ειναι ο mummer?

Πολύ καλό Ρικίνκυ. Ειδικά οι διαγραφές στο τέλος, μου αρέσουν με πάθος! Ωραία επιλογή λέξεων, ωραία μορφή, λέει ένα σωρό πράγματα και τα λέει και συμπυκνωμένα... Μπράβο σου.

Με τιμάς, μίστερ Γκαμάουα. Δεν θα έβαζα ποτέ ποίημα που να μην είναι δικό μου χωρίς να αναφέρω και τον δημιουργό του, οπότε ναι, δικό μου είναι.

Mummer είναι ο μασκαράς.

μαλακα ρικο.. εχε χαρη που εισαι μικρος.. γιατι αν ησουν μεγαλυτερος θα σου ελεγα "ΜΑΛΑΚΑ ΜΗ ΧΑΡΑΜΙΖΕΣΑΙ! ΦΥΓΕ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.."

αλλα δε χαραμιζεσαι... Εχεις χρονο! και γραφεις σα γαμνιολης! μπραβο και παλι μπραβο. τωρα αντε γαμησου γιατι με συγχισες ταλαντουχο μπασταρδακι! :)

gamawa, θες βοήθεια με τη μουσική, έχω κι εγώ κάτι ιδέες (θα καταλήξει υβρίδιο industrial/intelectual black meta/nu-metal βέβαια αλλά ποιος νοιάζεται;)

ετσι,,, industrial κοφτο και αγριο. με λιγη λυπη και λιγο θυμο. διπλα φωνητικα.. καφριλα και μελωδια μαζι. τυμπανα που σταματανε αποτομα και κιθαρες που στριγγλιζουν....

excellent!

gamawa, θες βοήθεια με τη μουσική, έχω κι εγώ κάτι ιδέες (θα καταλήξει υβρίδιο industrial/intelectual black meta/nu-metal βέβαια αλλά ποιος νοιάζεται;)

ετσι,,, industrial κοφτο και αγριο. με λιγη λυπη και λιγο θυμο. διπλα φωνητικα.. καφριλα και μελωδια μαζι. τυμπανα που σταματανε αποτομα και κιθαρες που στριγγλιζουν....

excellent!

Εγώ πάλι το φαντάζομαι σαν ένα τραγούδι για πιάνο, βιολί και κοντράλτο, γεμάτο μελαγχολικές μελωδίες :blackcat:

Πλάκα κάνω. (Ή μήπως όχι;)

Πολύ καλό ποίημα, ειδικά η πρώτη & η δεύτερη στροφή και η κατάληξη με τρέλαναν. Αν και

Electric fountain of fear

Frantic exit from the front

εδώ υπάρχει μια ελαφρά κακοηχία με αυτή την υπερβολική παρήχηση του -f-. Αν το διαβάζεις δυνατά θα λούσεις με σάλια τους απέναντί σου. Ειδικά το -fr- σε κάνει να πετάς τεράστιες σταγόνες σιέλου.

Το παρακάτω τρίστιχο το φαντάστηκα έτσι:

Anger leads to---->R-------D

Screams lead to-->-----E

Keep writing...

Edited by Throgos