Raistlin Majere Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Have you ever wondered What I meant those times we spoke? Or did you understand The meaning of procedures? You showed me hell Oh I know well.. Denial's there Corroding me... And I am tired Of all these games of love Alone I break Oh no one knows... And I know I'm not the one who chose this Even though I lost myself in it. Separation is the end of bliss. Edited October 27, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Δε νομίζω ότι το στυλ αυτό σου πάει πολύ. Όχι ακόμα τουλάχιστον. Κοινότυπο, προβλέψιμο, βαρετό. Θέλεις να πέσεις πολλές φορές ακόμα για να πετάξεις. Συνέχισε όμως να προσπαθείς. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Λοιπόν, μου αρέσει η αρχή αλλά όχι το τέλος. Μου αρέσει το περί "meaning of procedures" γιατί παρ' όλο που φαίνεται πολύ straight forward θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Δεν μου αρέσει το τέλος γιατί το παρακάνει, το προσγειώνει, το φέρνει δίπλα απ' την πόρτα μου, αλλά μ' έναν τόσο απλό τρόπο που δεν μπορείς να το αγαπήσεις για την απλότητα, για τα μικρά πράγματα... Δεν ξέρω αν καταλαβαίνεις τι ακριβώς εννοώ, ανάθεμα κι αν το εκφράζω καλά, αλλά αυτό μου φταίει. Αν είναι να περιγράψει κανείς κάτι απλό και άμεσο σε ποίημα, θέλω να το κάνει με έναν πρωτότυπο, ευφάνταστο τρόπο. Αλλιώς αν είναι να ακολουθήσει κλασ(σ)ικούς δρόμους, προτιμώ κάποιο "ανώτερο" νόημα. Πρόσεξε, δεν εννοώ πως ο χωρισμός είναι ένα ρηχό θέμα. Αντιθέτως έχει όσο βάθος όσο του δίνεις. Μπορεί να σημαίνει πολλά πράγματα για έναν άνθρωπο, μπορεί να σημαίνει και απλά ένα "oh well...". Το ποίημα δεν πείθει για το βάθος του συναισθήματος στον συγκεκριμένο χωρισμό, είτε είναι μεταξύ ατόμων, είτε μεταξύ ατόμου-ιδέας. Στον τελευταίο στίχο της τρίτης στροφής έχει ένα it που δεν χρειάζεται ούτε νοηματικά, ούτε και στο μέτρο, ρίξε μια ματιά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts