Rikochet Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 (edited) Διάφορες μινιατούρες. --- O προορισμός κάθε όπλου είναι, τελικά, να διαλυθεί σε σκουριασμένα κομμάτια. Ο θερισμός των ζωών είναι μόνο στάσεις στο ταξίδι. --- Τον καιρό που είχα ακόμα την πολυτέλεια να ακούω παραμύθια έμαθα την ιστορία του Δράκου-Δίχως-Φτεράּ τότε, σκέφτηκα ότι πάντα θα περπατά. Τώρα, σκέφτομαι ότι ποτέ δεν θα πετάξει. --- «Εμβαδόν κύκλου – πρ2» Κι αν ο ένας παράγοντας είναι σίγουρος, χειροπιαστός θυμίσου πως ο άλλος είναι πάντα λειψός, ατελής σαν τα χαπάκια λογικής που αναγκάζεσαι να καταπίνεις και τον εαυτό που, κατ’εικόνα του περιεχομένου τους, προσπαθείς να φτιάξεις. --- Αν κάποιος μπορούσε, ολομόναχος, να κατανοήσει τους σχηματισμούς του γνωστού σύμπαντος και να παρατηρήσει τους αντίστοιχους πάνω στη Γη θα έβλεπε ομοιότητεςּ Έτσι, όσο νά ‘ναι, Θα έβρισκε μια μικρή παρηγοριά (Ή όχι;) --- Ανακοινωθέν: Την πρώτη ημέρα, στείλαμε εκατό. Έζησαν ογδόντα. Την δεύτερη ημέρα, στείλαμε ενενήντα. Έζησαν εβδομήντα. Την τρίτη ημέρα, στείλαμε ογδόντα. Έζησαν εξήντα. Την τέταρτη ημέρα, στείλαμε εβδομήντα. Έζησαν πενήντα. Την πέμπτη ημέρα, στείλαμε εξήντα. Έζησαν σαράντα. Την έκτη ημέρα, στείλαμε πενήντα. Δεν έζησε κανένας. Την έβδομη ημέρα, στείλαμε τις γυναίκες, τους γέρους και τα παιδιά. Δεν υπήρξε επόμενη ημέρα. Έτσι, φύγαμε. Edited October 27, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Πόπο... τρομερά Και μπορούν εύκολα να μεταφραστούν... Τα σώζω και αν τα χρειαστώ για κάνα κομμάτι σου ξαναμιλάω τότε... Μου άρεσε τρομερά αυτό με το παραμύθι. Μαύρο τόσο που δεν έχεις μετά όρεξη να σηκώσεις το κεφάλι, αλλά έχει αυτή τη μικρή ελπίδα (ή έτσι μου φαίνεται; ) ότι, ξέρεις, το ίδιο παραμύθι ήταν και τότε, το ίδιο και τώρα, γιατί να μην λέω και τώρα ό,τι έλεγα τότε; Το "την έκτη μέρα, στείλαμε 50. Δεν έζησε κανένας" είναι εξαιρετικό. Με πάει στην απόγνωση του under deck (beborn beton mix) από funkervogt Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Orpheus Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Mε εκπλήσσεις συνεχώς, Rikks. Έτσι μου φαίνεται, τουλάχιστον . Ενδιαφέροντα μέσα στις συνεχείς μεταλλάξεις τους. Αν και η μινιατούρα μάλλον δεν είναι ακριβώς το στιλ σου - δεν είμαι σίγουρος. Οι Μούσες μαζί σου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deodonus Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Μόνο αυτό έχω να πω. Πραγματικά.... Αυτά... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Όλες τους καταπληκτικές. Για κάποιον λόγο έχεις πάρει πολύ τα πάνω σου τις τελευταίες μέρες. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Isis Posted October 27, 2005 Share Posted October 27, 2005 Μεγάλες αλήθειες σε μικρές δόσεις. Συγχαρητήρια! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted October 28, 2005 Share Posted October 28, 2005 (edited) Ρίκο θα συμφωνήσω με τον κόσμο εδώ. Τελευταία φυσάει ένας αέρας έμπνευσης στα πανιά σου. Όλα τα καινούρια σου μ' έχουν ενθουσιάσει. Βρίσκω τη δεύτερη μινιατούρα πάρα, πάρα πολύ όμορφη, παραπέμπει σε μια χαμένη αθωότητα που τώρα τελευταία πολύ μ' απασχολεί καθώς φαίνεται. Η τελευταία μινιατούρα μου φάνηκε λίγο αδύναμη σε σχέση με τις άλλες. Ίσως γιατί θα μπορούσες να πεις το ίδιο πράγμα με εξ'ίσου λίγες γραμμές με τις άλλες μινιατούρες. Για μινιμαλιστικό κείμενο, πλατείαζε. Δυο λόγια για το παραπάνω σχόλιο. Θα μπορούσες να μας εξηγήσεις σε παρακαλώ τι σημαίνει το "συνεχούς διανθρώπινης επαφής και συνεννόησης" αν όχι απλά "συνεχούς επικοινωνίας"; Επίσης το "κλειστούς και διαρθρωμένους ψυχικούς σχηματισμούς, ενότητες και ολότητες" τι σημαίνει αν όχι "ψυχικούς φαύλους κύκλους" πάνω κάτω; Και αν μια ενότητα και μια ολότητα δεν αποτελούν σχηματισμο, και δεν περιέχουν σχηματισμούς, τότε τι ακριβώς κάνουν; Edited October 28, 2005 by Nienna Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts