τα_σπαθιά_του_λόγου Posted October 30, 2005 Share Posted October 30, 2005 Γιέ μου μικρέ, γιέ μου ακριβέ Ήσούν το άστρο των ματιών μου, Εσύ πολύτιμε δικέ μου θησαυρέ Μοναδικό φεγγάρι των ουρανών μου. Βύζαξες από αμούστακο μωρό Του κόσμου την κακία. Με τύψεις άλλο να ζήσω δεν μπορώ Συγχώρα μου την αμαρτία. Δέξου την αγάπη μου, Αγάπη μάνας κι όχι πόρνης, Της ζωής εσύ καράβι μου, Μιας μάνας τόσο μόνης. Μόνο ντροπή σου φέρνω στην καρδιά, Μόνο πληγές στα στήθια. Μα έφυγες και τούτη τη βραδιά Μου λείπεις πλιότερα στ’ αλήθεια. Αντίο γιέ μου… Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted October 31, 2005 Share Posted October 31, 2005 Λίγο μελό, αλλά καλό. Στεναχωρήθηκα πραγματικά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 1, 2005 Share Posted November 1, 2005 Καλογραμμένο, εηαίσιο, η εκφρασή σου είναι άψογη ... τι να πώ !!! Γουέλ Ντάν !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts