Jump to content

witchhunter

Nihilio

Recommended Posts

What I see holds me still

Vile magic evil fiends

The weight of her sins

Give her soul swift release

I protect my own kind

a witchhunter in the night

Start the trial pile the wood

It's the hour of the truth

Judgement falls upon the witch

Let the fury of God unleashed

So come on burn the witch

Rid this earth of the bitch

Can't fathom cannot forgive

Cleanse the earth of the filth

death of evil brings me bliss

Powers of darkness meet my steel

Faith be my only guide

Fire be on my side

Edited by Nihilio

Πολύ συμπαθητικό, αρκετά ατμοσφαιρικό. Αλλά σε αρκετά σημεία σκοντάφτει: Πάει να γίνει ατμοσφαιρικό, και πετάς ενα "Rid this earth of the bitch" που είναι αταίριαστο με το ύφος του τραγουδιού.

Τεχνικούρες:

Cleance - Cleanse

Let the fury of God unleashed - Αυτό, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται περίεργο σαν σύνταξη, σαν κάτι να μην πάει καλά. Ίσως είναι σωστό όμως, δεν ξέρω.

Νομίζω ότι αν το ξανακοιτούσες και το ξανάγραφες κάποια στιγμή, ίσως γινόταν πολύ καλύτερο.

Μου θύμισε πολύ το

Bring the torch to light the pyre

Bring the spear of ancient briar

Bring the one who trod our ground

Bring the spade to dig his mound...

Ως ύφος και απόδοση μου άρεσε αρκετά, αν και ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο πομπώδες και να αποπνέει μια "ευγενική απελπισία" μπροστά στο κακό του κόσμου, ώστε να σκιαγραφείται καλύτερα ο φανατικός . Για τα τεχνικά συμφωνώ με το Ρίκο.

Κάποια τεχνικά σημεία, μικρολαθάκια μέτρου, ύφος καλό, αλλά θέλει βελτίωση για να ξεκαθαρίσει τι νιώθει ο κύρικας. (pss! "weight")

Τεχνικά όπως είπαν και οι προηγούμενοι το ποίημα σηκώνει πολλή βελτίωση. Θεματικά δεν με εκφράζει μιας και ο φανατισμός δεν είναι του γούστου μου και είμαι αντίθετη με αυτόν. Παρ'όλα αυτά, αφού εκφράζει εσένα τότε κάνε προσπάθειες για βελτίωση.

So come on burn the witch

Rid this earth of the bitch

όντως αυτοί οι στίχοι χαλάνε την ατμόσφαιρα. εκτός από τηλέξη bitch, εμένα δεν μου άρεσε και το "so come on" Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, απλώς δεν μου ταίριαξε με το υπόλοιπο κλίμα. Από εκεί που είσαι μυστηριακός βάζεις κάτι το πολύ πεζό.

Powers of darkness meet my steel

Αυτός ο στίχος σου χαλάει το ρυθμό.

:sorcerer:

Μιχάλη, χειρότερο από τα άλλα σου. Έχει πολλά λάθη, και το νόημα θα είχε να πει κάτι μόνο αν ήταν ενσωματωμένο μέσα σε κανένα fantasy πεζό, δεν έχει σύγκρουση, δεν έχει συναίσθημα, είναι λες και το γράφει κάποιος τρίτος, όχι ο ίδιος ο hunter.

"Its the hour of the truth"

Είναι "it's the hour of truth", χωρίς άρθρο.

[/i]"Let the fury of God unleashed"[/i]

Εδώ πάλι λείπει ένα be πριν το unleashed. Δεν βγαίνει έτσι η σύνταξη, όχι με το unleashed.

Ο ρυθμός κολλάει σε αρκετά σημεία, και λείπουν από παντού σημεία στίξης - τα οποία αφήνω σε κάποιον πιο ψείρα από μένα να τα υποδείξει.

Εγω παλι το βρηκα παρα πολυ καλο. Σταθερος και δυνατος ρυθμος (πλην μερικων σημειων που χανουν λιγο, τιποτα το τραγικο ομως). Θα μπορουσε πολυ ανετα να ειναι power τραγουδι. Το νοημα θυμιζει προφανως Inquisition.

Μπράβο .. και γώ για τον ρυθμό οτυ θα έβαζα 10 !!!

Πολύ καλό ...

Γουέλ Ντάν .... !!!

Εγω παλι το βρηκα παρα πολυ καλο. Σταθερος και δυνατος ρυθμος (πλην μερικων σημειων που χανουν λιγο, τιποτα το τραγικο ομως). Θα μπορουσε πολυ ανετα να ειναι power τραγουδι. Το νοημα θυμιζει προφανως Inquisition.

Μα αυτό είναι Raistlin, power τραγούδι. Θεωρητικά ο ρυθμός βγαίνει, αν "κόψει" κάποιος λέξεις τραγουδώντας

Την επόμενη φορά που θ' ακούσω ότι είναι θεμιτό να κόβουμε λέξεις αντί να τις συντμίσουμε στις υπόλοιπες, θα φάω το καπέλο αυτού που τό 'πε!

Edited by Rikochet

Δυνατός στίχος. Αρκετά πορωτικός.

Τα κλισέ απο epic power metal στίχο φυσικά υπάρχουν, αλλα είναι φορείς δύναμης (άρα καλοδεχούμενα).