Nihilio Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 (edited) What I see holds me still Vile magic evil fiends The weight of her sins Give her soul swift release I protect my own kind a witchhunter in the night Start the trial pile the wood It's the hour of the truth Judgement falls upon the witch Let the fury of God unleashed So come on burn the witch Rid this earth of the bitch Can't fathom cannot forgive Cleanse the earth of the filth death of evil brings me bliss Powers of darkness meet my steel Faith be my only guide Fire be on my side Edited November 13, 2005 by Nihilio Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rikochet Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Πολύ συμπαθητικό, αρκετά ατμοσφαιρικό. Αλλά σε αρκετά σημεία σκοντάφτει: Πάει να γίνει ατμοσφαιρικό, και πετάς ενα "Rid this earth of the bitch" που είναι αταίριαστο με το ύφος του τραγουδιού. Τεχνικούρες: Cleance - Cleanse Let the fury of God unleashed - Αυτό, δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φαίνεται περίεργο σαν σύνταξη, σαν κάτι να μην πάει καλά. Ίσως είναι σωστό όμως, δεν ξέρω. Νομίζω ότι αν το ξανακοιτούσες και το ξανάγραφες κάποια στιγμή, ίσως γινόταν πολύ καλύτερο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Blackcloak Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Μου θύμισε πολύ το Bring the torch to light the pyre Bring the spear of ancient briar Bring the one who trod our ground Bring the spade to dig his mound... Ως ύφος και απόδοση μου άρεσε αρκετά, αν και ίσως θα έπρεπε να είναι λίγο πιο πομπώδες και να αποπνέει μια "ευγενική απελπισία" μπροστά στο κακό του κόσμου, ώστε να σκιαγραφείται καλύτερα ο φανατικός . Για τα τεχνικά συμφωνώ με το Ρίκο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Κάποια τεχνικά σημεία, μικρολαθάκια μέτρου, ύφος καλό, αλλά θέλει βελτίωση για να ξεκαθαρίσει τι νιώθει ο κύρικας. (pss! "weight") Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Τεχνικά όπως είπαν και οι προηγούμενοι το ποίημα σηκώνει πολλή βελτίωση. Θεματικά δεν με εκφράζει μιας και ο φανατισμός δεν είναι του γούστου μου και είμαι αντίθετη με αυτόν. Παρ'όλα αυτά, αφού εκφράζει εσένα τότε κάνε προσπάθειες για βελτίωση. So come on burn the witchRid this earth of the bitch όντως αυτοί οι στίχοι χαλάνε την ατμόσφαιρα. εκτός από τηλέξη bitch, εμένα δεν μου άρεσε και το "so come on" Δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί, απλώς δεν μου ταίριαξε με το υπόλοιπο κλίμα. Από εκεί που είσαι μυστηριακός βάζεις κάτι το πολύ πεζό. Powers of darkness meet my steel Αυτός ο στίχος σου χαλάει το ρυθμό. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Μιχάλη, χειρότερο από τα άλλα σου. Έχει πολλά λάθη, και το νόημα θα είχε να πει κάτι μόνο αν ήταν ενσωματωμένο μέσα σε κανένα fantasy πεζό, δεν έχει σύγκρουση, δεν έχει συναίσθημα, είναι λες και το γράφει κάποιος τρίτος, όχι ο ίδιος ο hunter. "Its the hour of the truth" Είναι "it's the hour of truth", χωρίς άρθρο. [/i]"Let the fury of God unleashed"[/i] Εδώ πάλι λείπει ένα be πριν το unleashed. Δεν βγαίνει έτσι η σύνταξη, όχι με το unleashed. Ο ρυθμός κολλάει σε αρκετά σημεία, και λείπουν από παντού σημεία στίξης - τα οποία αφήνω σε κάποιον πιο ψείρα από μένα να τα υποδείξει. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raistlin Majere Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Εγω παλι το βρηκα παρα πολυ καλο. Σταθερος και δυνατος ρυθμος (πλην μερικων σημειων που χανουν λιγο, τιποτα το τραγικο ομως). Θα μπορουσε πολυ ανετα να ειναι power τραγουδι. Το νοημα θυμιζει προφανως Inquisition. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 13, 2005 Share Posted November 13, 2005 Μπράβο .. και γώ για τον ρυθμό οτυ θα έβαζα 10 !!! Πολύ καλό ... Γουέλ Ντάν .... !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nihilio Posted November 13, 2005 Author Share Posted November 13, 2005 Εγω παλι το βρηκα παρα πολυ καλο. Σταθερος και δυνατος ρυθμος (πλην μερικων σημειων που χανουν λιγο, τιποτα το τραγικο ομως). Θα μπορουσε πολυ ανετα να ειναι power τραγουδι. Το νοημα θυμιζει προφανως Inquisition. Μα αυτό είναι Raistlin, power τραγούδι. Θεωρητικά ο ρυθμός βγαίνει, αν "κόψει" κάποιος λέξεις τραγουδώντας Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaspK Posted November 14, 2005 Share Posted November 14, 2005 (edited) Την επόμενη φορά που θ' ακούσω ότι είναι θεμιτό να κόβουμε λέξεις αντί να τις συντμίσουμε στις υπόλοιπες, θα φάω το καπέλο αυτού που τό 'πε! Edited November 23, 2005 by Rikochet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
brave Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Δυνατός στίχος. Αρκετά πορωτικός. Τα κλισέ απο epic power metal στίχο φυσικά υπάρχουν, αλλα είναι φορείς δύναμης (άρα καλοδεχούμενα). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts