Jump to content

Νταντά

Orpheus

Recommended Posts

"Νομίζω πως θα έπρεπε να κτίσουμε ένα υποστεγάκι Ντα-Ντα. Αλλά όχι, ίσως καλύτερα να σκάψουμε εδώ τα θεμέλια, να, μέχρι τον πορτοκαλί ουρακοτάγκο, και να χτίσουμε έναν ιπππόκαμπο, μια βιβλιοθήκη Ντα-Ντα."

"Το κόκκινο τριαντάφυλλο εξ άλλου έχει χάσει την τόλμη του. Δεν γράφω Ντα-Ντα επειδή δεν είμαι έτοιμος. Το Ντα-Ντα μου είναι πιο μεγαλεπίβολο από τα κανόνια. Εξ άλλου, έχουν γνώση οι πύδακες. Εμφιαλωμένο, παρακαλώ."

Αράδειασε τη χούφτα του στο στήθος την σφεντόνας. Ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία. "Μπορεί να ανέβηκα ένα επίπεδο, αλλά το κεφάλι μου είναι ακόμα στρογγυλό και μωβ. Μωβ..."

"Νοητικά, θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε άπειρες στρουθοκαμήλους κάθε είδους: Μπλε, σκεπτικές, ελεύθερες, τετράγωνες, πινέζα. Αλλά το Ντα-Ντα πάντα θα χρειάζεται έναν δικό του τομέα. Εξ άλλου: ζήτω το Ντα-Ντα!"

"Τίποτα δεν θα με σταματήσει αν δεν ολοκληρώσω αυτή την αναθεματισμένη άκρη. Σαφώς πιο μεγαλεπίβολο. Ερυνία. Τροχός. Τρελλός. Ρουα Μάτ."

"Άχαχα! Σας ξεγέλασα ξανά: χοπ! κι είμαι ακόμα εδώ! Αλλά τώρα η μπανάνα τελείωσε, και μπορώ με ήσυχο το καπέλο μου να γυρίσω στην εκκλησία. Σιωπή και σεβασμός. Οι γαρδένιες είναι μπλε - μπλεμώβ. Καθέτως."

[Το flash-άκι αυτό καυτηριάζει με πλαγιότατο τρόπο κάποια πρόσφατα γεγονότα και συζητήσεις στο SFF. Δεν έχει σκοπό να υποβαθμίσει την αξία πρωτοβουλιών ή να υποσκάψει την καθεστικυία τάξη, απλώς να δημιουργήσει μερικά χαμόγελα - ή, το πολύ, πνιγμένες αγελάδες :) ]

Οι Μούσες μαζί σας! :)

[Το flash-άκι αυτό καυτηριάζει με πλαγιότατο τρόπο κάποια πρόσφατα γεγονότα και συζητήσεις στο SFF. Δεν έχει σκοπό να υποβαθμίσει την αξία πρωτοβουλιών ή να υποσκάψει την καθεστικυία τάξη, απλώς να δημιουργήσει μερικά χαμόγελα - ή, το πολύ, πνιγμένες αγελάδες :) ]

Χαχαχα! Είσαι τρελούκης. :Ρ Εγώ δεν μπορώ να προσβληθώ, πάντως, από κάτι που δυσκολεύομαι να καταλάβω σε τι αναφέρεται. Αν δεν το είχες πει, δε θα το ήξερα.

Καλόν εστί, κι απόκρυφον. :thmbup:

You've got a point. Είναι και καλογραμμένο, γέλασα κιόλας, γράψε κι άλλα, το dadA σε συμπαθεί, θαρρώ. Θα σου έκανα ντανταϊστικό σχόλιο, αλλά έχω να πάω στη σχολή. :p

Δεν γράφω Ντα-Ντα επειδή δεν είμαι έτοιμος.

Εδώ λύθηκα.

Το μικροτσίπ ένευσε χωρίς υπόθεση. Υπέροχο.

Να το πω;

Εγώ έχω κάνει το ίδιο πράγμα (παράφραση) σε ένα ολόκληρο κεφάλαιο απ' την "Επιστροφή των θεών" του Βάρδου, (το ξέρω, είμαι βέβηλος), και είχε βγει πολύ γελοίο.

Look:

«Γιατί;» μειδίασε η ξανθιά γυναίκα. «Επειδή μία γαλότσα κάθεται εκεί και σε αρμέγει;»

«Φυσικά, παρακλάδι!» αποκρίθηκε ο Κάλ’μλιρβ.

Η Νάρντα έκλασε, και ο Γκόρ’θλαμπ επίσης.

«Καλάαα…» έκανε ο Κάλ’μλιρβ. «Θα με θυμηθείτε, σύντροφοι.»

«Αυτό θα το ψήσουμε στο μέλλον,» είπε η Νάρντα, ακόμα χάσκοντας σαν αγελάδα. «Τώρα, πώς προτείνετε να κρύψουμε τα χρήματά μας απ’τους ανθρώπους της Φεν-γκναρ;»

«Να μην σκοτώσουμε καθόλου στην Φεν-γκναρ, ίσως;» αποκρίθηκε ο Κάλ’μλιρβ.

«Να κατευθυνθούμε στο τσιμπούρι;» ρώτησε η Νάρντα.

«Μακριά απ’τη Βηλβένμηθ και προς το Βασίλειο του Ωκεανού, ε, γλύκα;» είπε ο Κάλ’μλιρβ, τρίβοντας τα σάλια του. «Όχι κι άσχημη τουνίκα. Εκεί υπάρχει πολύ μικρότερη πιθανότητα να μας βιάσουν.» Ρούφηξε μαρούλι απ’την μύτη και τον έβγαλε απ’τη μολόχα. «Ε, βέβαια, ομορφόσκατά μου…»

«Κι εγώ συμφωνώ να πάμε σε λιμάνια του Ωκεανού,» εξέφρασε την άποψή του ο Γκόρ’θλαμπ.

«Η Γκόνμορχ λέτε να βελάζει, πια;» έθεσε το ερώτημα ο Κάλ’μλιρβ, τσιρίζοντας.

«Αμφίβολο είναι, κατά την κόμμωσή μου, τουνίκα,» απάντησε ο Γκόρ’θλαμπ. «Δε θάχει περάσει ο χαφιές των παντζαριών απο κεί;»

«Θέλω να ξεράσω!,» ένευσε ο Κάλ’μλιρβ, καπνίζοντας. «Μακάρι η Ερία να πρόλαβε να ξεράσει πριν την απόχη.»

«Ναι…» Ο Γκόρ’θλαμπ πάτησε το βλέμμα του στο έδαφος.

Θέλω τη γνώμη του Βάρδου. ΤΩΡΑ!