Nihilio Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 It's been a year Since the imminent wound became reality The painkillers dull the memories yet deep inside the flesh is infected My throat is a wound from wailing My heart decomposing fast This facade I wear is scar tissue Hides the sepsis underneath The fever still remains the stench of rot reminds me all I've lost I'm septic inside -need cauterising but the cleansing is too much for me Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Balidor Posted November 20, 2005 Share Posted November 20, 2005 Απ' ότι κατάλαβα καψούρα ενός χρόνου ;;;; Σάπιε.... να σε φωναζω Lohegrin ;;; ΛΟΛ .. Τέσπα ... Μιλάμε για μια rotten εκδηλωση πόθου ... έχεις πολύ καλο λεξολόγιο.. αυτό τολμώ να το παραδεχθώ... !!! ΓΟΥΕΛ ΝΤΑΝ !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Το πρόβλημα με τα τελευταία σου είναι πως δεν τα θυμάται κανείς μετά από μερικά λεπτά... Ίσως απλά να χρειάζονται μουσική για να τα θυμάται κανείς, τι να πω. Πάντως καταλαβαίνεις τι εννοώ. Ξεγλιστρούν και φεύγουν, δεν αφήνουν τίποτα στην ψυχή, στο μυαλό. Ίσως γιατί δεν τα εκτιμάς εσύ ιδιαίτερα. Αν υποβιβάζεις αυτό που γράφεις βαφτίζοντάς το απλά "καψουροτράγουδο", ή "ένα τάδε τραγούδι", ποτέ δεν θα φτάσει στο επόμενο σκαλοπάτι. Ό,τι αξία του δώσεις, ό,τι σημασία του δώσεις, αυτήν θα έχει. Στο κάτω κάτω τι εννοείς με το "καψουροτράγουδο"; Οι νομπελίστες μας "καψουροποιήματα" έγραφαν όταν μιλούσαν για έρωτα, ή ακόμα και για πόθο; Το "καψουροwhatever" εμπεριέχει σαν έννοια μια φτήνια... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 21, 2005 Share Posted November 21, 2005 Ωραίο αυτό εδώ, πάρε τον ήρωα του και κάνε κι ένα διήγημα. Θα ήταν ιδανικός φαντάζομαι. Επίσης είναι ίσως το πρώτο σου, που διαβάζω, που δεν είναι αμιγώς τραγούδι, αλλά μάλλον ποίηση. Για τα Αγγλικά σου, μάλλον δεν έχω να πω κάτι ουσιαστικό, καθότι δεν έχω τις απαραίτητες γνώσεις κι όλα καλά μου φαίνονται, αλλά νομίζω πως σου λείπουν κάνα δυο άρθρα. Αν κάνω λάθος, sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tec-goblin Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Ρε συ, φτιάξε λίγο μέτρο, καμιά ομοιοκαταληξία, κάτι. πολύ πεζό μου βγήκε... Αλλά φυσικά καταλαβαίνω ακριβώς τι εννοείς (ο tec-goblin ξέρει, ο tg είναι ο πραγματικός αρχικακός του φόρουμ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts