Darius Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Ακινησια, σιωπη και η σκεψη χλευαζει εκει που το φως πλεον δεν ανακλαται εκει που και ενα μικρο παιδι φοβαται Αβυσσος απυ8μενη χωρις να γεμιζει εκει που το η 8ερμη εχει χα8ει Αμιλητη κουρνιασμενη παλετε βουβη κομμενη νασα κομμενα φτερα Διψα, αναγκη και ο πονος δαμαζει για αυτο που πλεον δε λεγεται για αυτο που αποσιωπατε Ματωσαν τα χειλη ραγιζει η σκεψη Παγωνια Χμμ ok πρεπει να αναφερω οτι ΔΕΝ εχς καλητεχνικη φλεβα απλα ΕΠΡΕΠΕ να κανω και εγω κατι upload PS: Σχολια για ορφογραφικα λα8η plz να μην γινουν (παιζει να χω πολλα) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sonya Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 εκει που το η 8ερμη εχει χα8ειΑμιλητη κουρνιασμενη παλετε βουβη κομμενη νασα κομμενα φτερα Εννοεί: εκεί που η θέρμη έχει χαθεί Αμίλητη κουρνιασμένη πάλλεται βουβή κομμένη ανάσα, κομμένα φτερά. Είναι ο κολλητός μου, έχω δικαιώματα πάνω του. Ροθ, καλωσήρθες στην ενεργή συμμετοχή, sugar! Λοιπόν, μ’ αρέσει. Ίσως γιατί δείχνει πιο ‘‘ευάλωτα’’ πλευρές και σκέψεις σου που μετά από τόσα χρόνια φιλίας μαντέυω μέσα από σένα, χωρίς ουσιαστικά να τα λες ποτέ... Ελπίζω να είναι το πρώτο μόνο από πολλά που θ’ ακολουθήσουν... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Είναι όντως ευαίσθητο και όμορφο, αν και συνήθως στην ποίηση ψάχνω είτε κάτι πιο γεμάτο από άποψη ιδεών, είτε κάτι με μεγαλύτερη εμμονή στην αισθητική λεπτομέρεια. Καλώς ήρθες στην Β.Π. - ελπίζω να ανεβάσεις κι άλλα γραπτά σου. Τα ορθογραφικά τα θέλεις όντως εκεί; Να μην τα κάνω edit; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amandel Posted November 23, 2005 Share Posted November 23, 2005 Χμ...διακρίνοντας μέσα από τις κρυμένες εικόνες μπορώ να σε φανταστώ να το γράφεις, ένα παγωμένο βράδυ χαζεύοντας το αλπικό τοπίο στον ορίζοντα την ώρα της σκοπιάς.. Είναι πολύ θλιμμένο και μελαγχολικό αλλά we likes it. It touches us precious Να ευχηθώ και γω με την σειρά μου να είναι το πρώτο από τα πολλά που θα ακολουθήσουν.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts