heiron Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 (edited) Ονομα συγγραφεα: Γιαννης ο Πανσοφος Κενταυρος Ειδος: Μεταφυσικη επιστημονικη φαντασια Βια: Οχι, αυτα ειναι του σατανα Σεξ: Απαπα! Οχι βεβαια Αριθμος λεξεων: 666 (...) Αυτοτελης: Ναι Σχολια: Αμα σχολιασω τοσο μικρο κειμενο...Τεσπα, το εγραψα πριν λιγο. Μου θυμιζει κατι υποσυνειδητα, ελπιζω να μην μοιαζει και πολυ με κατι αλλο Εκτός_τόπου.doc Αν θελετε το ποσταρω και κανονικα.Αλλα ειναι πιο ωραιο ετσι. Edited November 24, 2005 by heiron Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienor Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Χαριτωμένο είναι. Συμπαθητικό! Θα μπορούσα να τονίσω ότι σαν μέγεθος είναι ακριβώς όσο χρειάζεται, ίσως να του χρειαζόταν μια παράγραφς παραπάνω. Και επειδή είμαι η πρώτη που γράφω και καθότι πολύ μικρό, πάρε τις τεχνικούρες μου αναλόγως για να μην το σποιλεριάσω. Μπλα_μπλα.doc (κόκκινα δικά σου μαύρα δικά μου, είναι αναρχικά σχόλια ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Μελδόκιος Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Αυτός είσαι! Πολύ ωραίος παραλληλισμός, αν έχω και ‘γω την εντύπωση πως κάπου το ‘χω ξαναδεί, και πιθανότατα να υπάρχει κάτι παρόμοιο. Πάντως οι καλύτερες ιδέες είναι αυτές οι οποίες έχουν τόσο απλή και ισχυρή βάση που όταν τις διαβάσεις σε κάνουν υποσυνείδητα να πιστεύεις ότι δεν είναι δυνατόν να μην έχουν χρησιμοποιηθεί προηγουμένως, ακόμα κι αν δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η σατυρική «υποβάθμίση» της σημασίας όλης της ζωής, του κόσμου και του σύμπαντος. Μου θυμίζει το τι έγραφε ο douglas adams για τη γη… Α, και οι δυο τύποι της ιστορίας ήταν αφασία κι έτσι. Και γαμώ τα παιδιά, δικέ μου. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Nienor, οσον αφορα τους διαλογους εχεις δικιο-βλεπε σχετικο μου σχολιο στο "Ενας ανθρωπος υψηλης εντροπιας". Παντως υπαρχει δικαιολογια. Ειναι και οι δυο παρομοια πλασματα-μη ανθρωπινα και τα λογια τους ειναι η "μεταφραση" σε ανθρωπινη γλωσσα. Μπορεις να δεχτεις οτι ειναι περιπου το ιδιο και αυτο ο Υπαρχων και ο αλλος. Χεη, δεν ειπα ποτε οτι αυτα που γραφω δεν ειναι προχειρα. Το εγραψα, διορθωσα ορθογραφικα λαθη-βαζοντας τονους παραλληλα-και το ποσταρα.Επεξεργασια μηδεν,για διαφορους λογους. Ο τιτλος μου αρεσε.Πιο πολυ στα αγγλικα βεβαια,αφου σχεδον παντα σκεφτομαι τον τιτλο στα αγγλικα!Out of space(εδω ο "χωρος" θα ηταν καλυτερος αλλα ο τοπος ακουγεται πιο ομορφα),out of time κι ετσι... Θα μπορουσα να βαλω μια παραγραφο με σκεψεις και συναισθηματα αλλα μαλλον κακο θα εκανε στο κειμενο.Θα μπορουσα να περιγραψω τον κοσμο απο τον οποιο εξοριστηκε ο Υπαρχων αλλα...not enough data!(Για ευνοητους λογους) "Μου άρεσε ιδιαίτερα αυτή η σατυρική «υποβάθμίση» της σημασίας όλης της ζωής, του κόσμου και του σύμπαντος" Χα, μου θυμισες ενα μυθο δημιουργιας(πραγματικο αλλα δε θυμαμαι τη φυλη)συμφωνα με τον οποιο ο κοσμος προηλθε απο την εκσπερματιση ενος πλασματος!!!Την ιδια ιδεα ειχε κι ενας συμμαθητης μου σε μια κοσμολογικη και καλα συζητηση προ 8ετιας. (Εχω κι αλλη μια ιδεα σε παρομοιο υφος-θα την ποσταρω συντομα) Ανταμς δεν εχω διαβασει αλλα καταλαβαινω τι θες να πεις εχοντας δει την ταινια. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Για να πω την αλήθεια, αρχικά με ξένισε κάπως η αργκό που χρησιμοποίησες (μα καλά, τέτοια ανώτερα από εμάς πλάσματα μιλάνε όπως εμείς;) αλλά μετά κατάλαβα το λόγο που την χρησιμοποίησες. Δεν είναι και τόσο ανώτερα πλάσματα εκτός από τις δυνάμεις που έχουν. Δεν είναι σοφοί, είναι λίγο παιδιά που θέλουν να βρουν κάτι για διασκέδαση. Ακόμη και η κόντρα τους που θα επακολουθήσει είναι κάπως νεανική, "πάμε στοίχημα ότι εγώ θα τα καταφέρω καλύτερα από εσένα;" Επίσης μου άρεσε και το ότι δεν ξέρουμε αν είναι ο κόσμος μας αυτός που δημιούργησαν ή αν εκδιώχτηκαν από τον δικό μας κόσμο. Όμορφο αλλά όπως είπε και η Nienor δεν υπάρχει διαχωρισμός των χαρακτήρων. Βλέπουμε μεν δυο "νέους" που ενθουσιάζονται από μια ιδέα που είχε ο ένας και αφού είναι φίλοι μπορεί και να μοιάζουν αρκετά (καθώς η εκδίωξή τους τους έχει φέρει και πιο κοντά) αλλά ο ένας αντιπροσωπεύει το κακό και ο άλλος το καλό. Δεν θα έπρεπε να φανεί αυτό στον χαρακτήρα τους; Άλλο ένα στοιχείο που μου άρεσε είναι ότι ο "κακός" δεν είναι πραγματικά και τόσο κακός, απλώς διάλεξε να παίξει την κακή πλευρά της υπόθεσης. Σαν να πήρε έναν ρόλο και να προσπαθεί να τον ερμηνεύσει όσο πιο καλά μπορεί. Πολύ καλό, αλλά έχει περιθώριο για βελτιώσεις. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 "ο ένας αντιπροσωπεύει το κακό και ο άλλος το καλό. Δεν θα έπρεπε να φανεί αυτό στον χαρακτήρα τους;" ρωτησες και μετα ειπες μονη σου την απαντηση: "ο "κακός" δεν είναι πραγματικά και τόσο κακός, απλώς διάλεξε να παίξει την κακή πλευρά της υπόθεσης. Σαν να πήρε έναν ρόλο και να προσπαθεί να τον ερμηνεύσει όσο πιο καλά μπορεί. " Η αργκο μου βγηκε αρχικα για πλακα αλλα την κρατησα.Αυτα τα πλασματα ειναι "ανωτερα" φαινομενικα απο τα δημιουργηματα τους αλλα ναι φερονται σαν παιδια.Τωρα βεβαια μπορει να ειναι πανισχυροι και πανσοφοι σαν βασκοι γεροντες!Αλλα γιατι να μην μιλανε ετσι;Εξαλλου ειναι οι σκεψεις τους,οχι τα λογια που λενε με το στομα.Και οι σκεψεις δεν ειναι τοσο κομψες.(Ο τροπος τους μου θυμιζει τους θεους στην ταινια με τον Ερικ τον Θαλασσοπορο, χε,χε...) "έχει περιθώριο για βελτιώσεις." Τιποτα δεν ειναι απολυτο,τιποτα δεν ειναι τελειο.Ποσο μαλλον απολυτα τελειο... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eldikinquel Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Βασικά την χρήση της αργκό την κατάλαβα αργότερα όταν είδα τον χαρακτήρα τους. Ναι, είναι δύο άτομα που δεν διαφέρουν πολύ και ανααμβάνουν ρόλους αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι και ίδια! Αλλά αφού σου νγήκε έτσι, καλά έκανες και το έγραψες έτσι. Αν το πίεζες ίσως να μην έβγαινε όπως το ήθελες! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darky Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Διέπρεψα την Ύβρη -> Διέπραξα... κι εγώ τους κακούς -> ...τους καλούς Ε... για να κάθομαι να κάνω edit, που βαριέμαι να κάνω στις ιστορίες μου, σημαίνει ότι μου άρεσε κολασμένα. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Ήταν καλογραμμένο, αλλά συνηθισμένο. Από την αρχή κατάλαβα περί τίνος πρόκειται και, στο τέλος, δεν υπήρχε κάποια έκπληξη για να με διαψεύσει. Ωστόσο, ο λόγος σου ρέει και το γράψιμό σου είναι καλό, κι αυτό μετράει πολύ. Επίσης, ξέρεις πού να βάλεις πλάγια γράμματα' κι αυτό μετράει πολύ. Δε μου άρεσε η ονομασία "Υπάρχων". Πιο καλά να έλεγες "ο Ων", κατά τη γνώμη μου. Γιατί, εντάξει, "υπάρχοντες" είναι όλοι, αφού υπάρχουν. Αλλά ο Ων δεν μπορεί παρά να είναι ένας. ;) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Αυτο με τους κακ/λους μου εχει ξεφυγει κανα δυο φορες και σε ποστ!Ισως απλα ειναι διπλα τα κ και λ η εγω τα βλεπω ολα κακα.(Βλεπε "ποιος φαντασυ χαρακτηρας εισαι") Το εβραικο "Γιαχβε" σημαινει αυτο που υπαρχει, αυτος που Ειναι. Μεταφραστηκε στα ελληνικα ως ο Ων αλλα ειπα να μη βαλω αυτο ακριβως αλλα το "Υπαρχων" που, αν και ειναι πιο κακοηχο, ειναι και λογοπαιγνιο(αφου δειχνω οτι στην ουσια ειναι και τιτλος του υπαρχηγου του Αρχοντα). Και ειναι γνωστο οτι μου αρεσουν τα λογοπαιγνια. "ξέρεις πού να βάλεις πλάγια γράμματα' κι αυτό μετράει πολύ. " Θενκ γιου, λαντ! Περιμενα να πεις κατι τετοιο...Ηταν να βαλω καπου και ανω τελεια να σε αποτελειωσω βασκικα αλλα αλλαξα γνωμη. Επισης παρατηρησε την απουσια δακτυλιδιων και αλλων κακων για αρχοντες αντικειμενων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Πράγματι δίνει σατιρική αίσθηση και συγχρόνως "σοβαρή". Είναι σαν μια πιο "κωμική", από κάποιες άποψεις, γωνία του παρόμοιoυ διηγήματος του Ασίμωφ, αλλά σίγουρα έχει δικό του στυλ και διαβαζόταν ευχάριστα. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο που να μην είπαν οι προλαλίσαντες. Είπες πως δεν έκανες editing για διάφορους λόγους. Αναρωτιέμαι τι θα άλλαζες αν έκανες επεξεργασία και γιατί. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Το έχω σκεφτεί αυτό το σενάριο, πολλές φορές. Χαίρομαι που κάποιος το έγραψε. Εγώ είμαι ως γνωστόν αναβλητική. Πέραν της ομοιότητας με κάποιες ιδέες που έχω, μου άρεσε και σαν προσέγγιση. Έξυπνο, με μια δόση σάτυρας, φρέσκο - αυτό θα έλειπε από την δική μου προσέγγιση, δεν θα το έκανα ακριβώς σατυρικό. Στο γράψιμο είχε προβληματάκια, εκεί στο θέμα "Ύβρις", σου το έχει διορθώσει κι άλλος, και σε διάφορα άλλα σημεία όπως στο "και έτσι" που μάλλον πρέπει να είναι "κι έτσι" - αφού έτσι προφέρεται η συγκεκριμένη αργκό έκφραση. Δεν κατέβασα τις διορθώσεις της Nienor αλλά την εμπιστεύομαι, θα έχει βρει όλες τις ψείρες απαλλάσσοντας με από τον κόπο! Τα ονόματα Άρχων και Υπάρχων είναι υπέροχα, τα λένε όλα από μόνα τους. Η πλάκα είναι πως και το θέμα Υπάρχει vs Άρχει το έχω επεξεργαστεί πολλές φορές σε ποιήματα... Γενικά είναι σαν να βγήκε από το μυαλό μου αυτό εδώ. Μου αρέσει ακριβώς γι αυτό, και με χάλασε που ήξερα τη συνέχεια εξ' αρχής ακριβώς γι αυτό. Δεν ξέρω τι φταίει που είχαμε αυτήν την ιδέα κοινή, η αγάπη για τη φυσική ίσως; Χμμ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 25, 2005 Author Share Posted November 25, 2005 Aπο Ασιμοφ πηρα-προφανως-το τελος. ". Αναρωτιέμαι τι θα άλλαζες αν έκανες επεξεργασία και γιατί" Κι εγω... "το θέμα Υπάρχει vs Άρχει το έχω επεξεργαστεί πολλές φορές σε ποιήματα... Γενικά είναι σαν να βγήκε από το μυαλό μου αυτό εδώ. Μου αρέσει ακριβώς γι αυτό" Αυτο σημαινει...οτι γινομαι ΠΟΙΗΤΗΣ?!?Ο φακ!Το τι υπηρχε πριν και το πως εγινε ο κοσμος το εχω συζητησει πολλες φορες με διαφορες παρεες.Οσο για τα ονοματα κανουν και ριμα ε; "Δεν ξέρω τι φταίει που είχαμε αυτήν την ιδέα κοινή" Εγω ξερω...Τα μεγαλα μυαλα μας! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 (edited) ". Αναρωτιέμαι τι θα άλλαζες αν έκανες επεξεργασία και γιατί"Κι εγω... Αν δεν ξέρεις εσύ αγαπητέ Χείρωνα που έγραψες το διήγημα αυτό, ποιος μπορεί να ξέρει? Αλλά ας μην ο βασανίζουμε άλλο το θέμα. Ίσως είναι καλύτερο που το άφησες ακριβώς ως έχει. Edited November 25, 2005 by Dain Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 25, 2005 Share Posted November 25, 2005 Το να σε ενδιαφέρει ο κόσμος δεν σε κάνει γκαίυ. Γκαίυ σε κάνει είτε να είσαι πολύ χαρωπός, είτε να είσαι ομοφυλόφιλος. Κανένα από τα δυο δεν είναι κακό, αν και δεν πιστεύω πως είσαι ένα από τα δύο... Τέλος, από δω και πέρα θα κάνω πλάκα όταν σχολιάζω τα γραπτά σου, μιας και το σοβαρό για σένα είναι γκαίυ. Όσο για τη ομοιοκαταληξία, δεν με ενδιαφέρει, ούτε με ενδιέφερε ποτέ. Καληνύχτα σας. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 "Αυτο σημαινει...οτι γινομαι ΠΟΙΗΤΗΣ?!?Ο φακ!" Nienna,δε βλεπω να ειπα τιποτα(παρα το γεγονος οτι το συνηθιζω) για γκεη.Απλουστατα δεν μου πολυαρεσει η ποιηση και αντεδρασα ετσι(εκτος αν δεν επιτρεπεται ο αυτοσαρκασμος).Ειναι σαν να λες σε μια γκοθου οτι τα τραγουδια της ειναι ιδανικα για μπουζουκια και να γελαει με τον εαυτο της. Αν σου τη σπαει να σε πειραζουν,οκ.Και αν θες μπορεις να κανεις πλακα οταν σχολιαζεις κειμενα μου,δεν ειμαι δα ο μπαμπουλας-αρκει να μη βγαινεις απο τα ορια(εμενα δε με πειραζει ακομη και να βγεις-απλα υπαρχουν κανονες).Εγω θα προσπαθησω να ειμαι σοβαρος οταν μιλαω μαζι σου αφου δε σηκωνεις πειραγμα.(Παρεπιπτοντως δεν κανω πλακες σε ποιηματα-εκτος αν ειναι οντως πλακατζιδικα.Στα δικα μου κανω γιατι δεν προσβαλλεται ο εαυτος μου...η ετσι νομιζω) Η επεξεργασια πιστευω οτι σκοτωνει ενα μερος της εμπνευσης για χαρη της λογοτεχνικης ομορφιας και της φιλολογικης τελειοτητας.Αν ηθελα να παω για βραβειο ισως διορθωνα.Αν ημουν επαγγελματιας σιγουρα θα διορθωνα γιατι ο κοσμος θα πληρωνε και θα ηθελε τα κειμενα να ειναι προσεγμενα και αψογα.Αν αρχισω να ψειριζω ο,τι εχω γραψει θα τους αλλαξω τα φωτα και δε θα ειναι πια τα κειμενα που ηταν.Οχι,δε ξερω τι θα αλλαζα απο τη στιγμη που αποφασισα να το αφησω ως εχει.Σιγουρα τα τυπογραφικα λαθη του νταρκυ και ισως σουλουπωνα λιγο το διαλογο.Θα μπορουσε να κρατησει και περισσοτερο η να αποφευχθει η χρηση αργκο απο τον Υπαρχοντα. Ελπιζω να σε καλυψα Νταιην. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Αν ημουν επαγγελματιας σιγουρα θα διορθωνα γιατι ο κοσμος θα πληρωνε και θα ηθελε τα κειμενα να ειναι προσεγμενα και αψογα. Κι αν ήσουν καλλιτέχνης, δε θα τα διόρθωνες --για τον εαυτό σου πρώτα; Αν αρχισω να ψειριζω ο,τι εχω γραψει θα τους αλλαξω τα φωτα και δε θα ειναι πια τα κειμενα που ηταν. Θα ήταν, όμως, καλύτερα. (Μην το δεις ως εριστικό αυτό το σχόλιο. Απλά, λίγη τροφή για σκέψη ή και συζήτηση. ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Δεν τιθεται θεμα Βαρδε. Μου φαινεται εχω πει την αποψη μου σε σχετικο τοπικ στη Συγγραφη. Παντως-με εξαιρεση το "Η διαδηλωση" που γραφτηκε δοκιμαστικα,προχειρα και γρηγορα(πιο γρηγορα απο οσο κανω για ενα ποστ του ιδιου μεγεθους),ισως και το "Καστρο.."-για το οποιο δε θυμαμαι και πολλα-τα αλλα εχουν δουλευτει καπως. Πχ αυτο εδω το αρχισα σε πρωτο προσωπο(2-3 παραγραφους) και αλλαξα γνωμη.Διορθωνοντας τα ορθογραφικα ειδα οτι ειχε 664 λεξεις και σκεφτηκα οτι λογω θεματολογιας θα ειχε φαση να εχει 666 και ετσι προσθεσα δυο.Μετα δεν ηθελα να αλλαξω κατι για να μην χαλασει ο αριθμος.Επισης δε του εδωσα τοση σημασια γιατι ειναι και μικρο.Ενω πχ στο "Ενας Ανθρωπος..." εχω αλλαξει στην πορεια διαλογους αλλα και καιρια σημεια της πλοκης για να μην πω και ηρωες.Την πρωτη φορα που το εγραφα δεν υπηρχε Σαπιρο αλλα επειδη αυτος που ειχε τη θεση του ηταν πολυ χαρτινος τον αλλαξα και γεννηθηκε ο Ιωσηφ Σαπιρο.Επισης βοηθησε ο σχολιασμος του πρωτου μερους στο να κανω καποιες αλλαγες μετα.Στο "Ξενοι στην Ευρωπη" δεν αλλαξα τιποτα σπουδαιο αλλα εκοψα πολλες σκηνες για να παρει το μεγεθος που ηθελα.Καποια αλλα κειμενα που δεν εχω ποσταρει θελουν δουλεια και το ξερω-για αυτο και δε τα παρουσιαζω ακομη.Ακομη κι ετσι μου αρεσει να τα διαβαζω οταν δεν εχω τι να κανω.Βεβαια διαβαζω οτι πεσει στα χερια μου αρα αυτο δεν αποτελει κριτηριο. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Δεν με ενόχλησε που με πείραξες για τα περί ποίησης Heiron, αυτό το κάνει πολύς κόσμος εξ' άλλου, και να με ενοχλούσε θα το είχα ήδη συνηθίσει. Με πείραξε όμως το ότι είδα κάτι μέσα στο κείμενό σου, κάτι που γενικά πας να κρύψεις με τη συμπεριφορά σου. Είδα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μου είπαν πράγματα για σένα τα οποία δεν υποψιαζόμουν. Σου το μετέφερα αυτό, κάνοντάς σου το παραπάνω σχόλιο, και αντί να ασχολοληθείς με την ουσία προτίμησες να πεις τα περί ποίησης. Αυτό με ενόχλησε. Κατάλαβες; Θα προτιμούσα να διάβαζες το σχόλιο και να καταλάβαινες τι εννοώ, προσπάθησε μια δεύτερη φορά και θα διαπιστώσεις πως είναι ιδιαίτερα σπάνιο ένα σχόλιο με τέτοιο περιεχόμενο. Τέλος πάντων... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
heiron Posted November 26, 2005 Author Share Posted November 26, 2005 Βρε το σχολιο σου μου αρεσε(οταν λες οτι βρηκες υπεροχα τα ονοματα και ομορφες σκεψεις που εχεις κανει κι εσυ,λες να χαλιεμαι;).Απλα ειχα διαθεση να σας πειραξω ολους σε εκεινο το ποστ.Επισης ΔΕΝ ειπα κατι κακο για την ποιηση εδω-ξεκολα! "Με πείραξε όμως το ότι είδα κάτι μέσα στο κείμενό σου, κάτι που γενικά πας να κρύψεις με τη συμπεριφορά σου. Είδα κάποια συγκεκριμένα πράγματα που μου είπαν πράγματα για σένα τα οποία δεν υποψιαζόμουν." Τοσο μικρο κειμενο κι αποκαλυπτει πραγματα για μενα που προσπαθω να κρυψω...Νταμιτ!Στα επομενα κειμενα μου θα ειμαι πιο κρυψινος... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oberon Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Μόνο σε ένα σημείο δεν με κάλυψες Heiron. Εκεί που λες "Αν ημουν επαγγελματιας σιγουρα θα διορθωνα γιατι ο κοσμος θα πληρωνε και θα ηθελε τα κειμενα να ειναι προσεγμενα και άψογα". Noμίζω πως όλοι θέλουμε να διαβάζουμε κείμενα όσο το δυνατόν προσεγμένα και άψογα. Κατά τα άλλα με κάλυψε ο απόλυτα ο Βάρδος. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Ελπίζω με όλη μου την ψυχή να μην τα καταφέρεις. Αν δεν μπαίνεις μέσα σ' αυτά που γράφεις θα πάψουν να είναι καλά. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Μα δεν είναι ανάγκη να γράφεις για τις προσωπικές σου εμπειρίες, για να είναι κάτι καλό, Nienna. Θυμήσου τι είχαμε συζητήσει και σ'αυτό το θέμα. Κατά τα άλλα, δε νομίζω ότι ο heiron πρόσβαλε την ποίηση μέσα απ'το διήγημά του. Πώς σου δόθηκε αυτή η εντύπωση; Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nienna Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Κινέζικα μιλάω; Είπα να βάζει την ψυχή του μέσα, τον εαυτό του μέσα, δεν είπα να γράφει για τον εαυτό του! Αργκ! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Βάρδος Posted November 26, 2005 Share Posted November 26, 2005 Παρανόηση, τότε. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts