Jump to content

Εκτός τόπου, εκτός χρόνου

Recommended Posts

Ούτε είπα πως προσέβαλε την ποίηση μέσα από το διήγημά του, Βάρδε σήμερα έχεις περίεργη όραση. :p Έκανα ένα σχόλιο, και απάντησε σε αυτό το σχόλιο και μπλα μπλα μπλα. Πάντως το κείμενο δεν έκανε τίποτα στην ποίηση. Ούτε η ποίηση στο κείμενο. :p Το κείμενο είναι πολύ ωραίο είπαμε!

Εντάξει, πιστεύω! :bag: --Βαρδ

Edited by Bardos

τολμώ να πώ οτι ΙΣΩΣ δημιούργησες δική σου θρησκεία....

Μου άρεσε πολύ, καλή σκέψη , δέν είδα λάθη γιατί εγώ δεν βλέπω ούτε τα δικά μου... :/ ...

Γουέλ Ντάν, φίλτατε απο τον Σείριο !!!

ΟΚ,Βαλιδωρ...

Γραψε τη διευθυνση και θα στειλω χριστουγενιατικο δωρο μαζι με την επιταγη.

Και ναι,ο τιτλος ειναι επηρρεασμενος απο το γνωστο τραγουδι.Απλα εκει που θα ελεγα "εξω απο χωρο,εξω απο χρονο"(μπλιαχ...), η κλοπυραιτ την εκφραση "Εκτος τοπου και χρονου",κατεληξα στον γνωστο πετυχ(εσ/η)μενο τιτλο.

Με τη Νιεννα ξεκαθαριστηκε το θεμα,ντοντ γουορι!

• 1 month later...

Πολύ ωραία ιστορία. Μου άρεσε τρομερά ο σαρκασμός της. Αν και όχι πρωτότυπη ήταν απολαυστικότατη.

ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ! Το παιχνίδι ήταν όλα τα λεφτά! Keep up man, τα πας περίφημα

Δηλαδή ο Θεός είναι ο κακός;;; Επίσης κι εγώ έγραψα για μια ερμηνεία της αρχής του κόσμου στο δίηγημα που έγραψα για την άσκηση 15.

Χα, μου θυμισες ενα μυθο δημιουργιας(πραγματικο αλλα δε θυμαμαι τη φυλη)συμφωνα με τον οποιο ο κοσμος προηλθε απο την εκσπερματιση ενος πλασματος!!!Την ιδια ιδεα ειχε κι ενας συμμαθητης μου σε μια κοσμολογικη και καλα συζητηση προ 8ετιας.

Βασικά η εκσπερμάτωση δεν έγινε ακριβώς από πλάσμα, αλλά από πλανήτη. Και το "σπέρμα" (υγρό της ζωής) ήταν πάνω στους κομμήτες που συγκρούστηκαν στη Γη όπου τη Διεισδύσαν. Δεν δίνω όμως συνέχεια :p

• 2 years later...

Ένα ωραίο κείμενο από τον Γιάννη με μια ενδιαφέρουσα σειρά σχολίων!

Να σχολιάσω ότι μου άρεσε ο παραλληλισμός του εκτός τόπου-χρόνου "χώρου" με φυλακή! Α, for the record, Υπάρχων για μένα ήταν Υπ-άρχων μέχρι που διάβασα τα σχόλια...

• 5 months later...
Guest roriconfan

Μια ευχάριστη ανθρωποποιημένη εκδοχή των θρησκευτικών πεποιθήσεων του Γνωστικισμού. Και ολίγον Paradise Lost.

Είχε πάντως πολύ πράμα για να αναλύσεις. Εδώ ανέφερες μόνο το ξεκάθαρο του κυρ-Σάκλας / Demiurge.

Απλο αλλα περιεκτικο, μικρη αλλα απολαυστικη ιστορια. Η....εναλακτικη ιστορια της δημιουργιας...